|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodilište Mostar
23.6.2009 17:58:35   
marijana@
user posted image Ja sam imala grozno iskustvo u kb mostar prije 3,5god kada sam izgubila tek rođeno dijete a porodio me je pok. dr. Rodin.Prekasno su uradili sekciju a sve po naputku tadašnje šefice odjela dr.Vajdane Tomić,nimalo ljubazne doktorice.Žao mi je što moj porod nije vodio dr kojeg tamo jedino cijenim a to je dr.Knežević.Babica mi je bila sestra Ružica,jedna zaista iznimna žena...čula sam da više nije babica već glavna sestra,nek je Bog blagoslovi...! Sada sam opet pred porodom.Ovaj put ću roditi u Hrvatskoj...ni živa ni mrtva opet u Mostar,,poučena naravno lošim iskustvom koje ne bih nikome poželjela.Lijep pozdrav vama ! ! !

(odgovor članu lalaa)
Neposredna veza do poruke: 226
24.6.2009 0:38:12   
noaa
Drage zene ta dr.saraga jeuser posted image  prava,zamislite rodila sam zdravu djevojcicu i sutro jutro zovu me u djeciju sobu i tauser posted image  mi saopci onako hladno da mi beba ima crp 20 i da ide na pedijatriju i da ce mi je sestra donijeti da se pozdravim s njom...ja sva u soku pocnem plakati moliti je da mi kaze sta je crp sta mi je sa djetetom jer po njenom nastupu sam mislila da moja beba umire a ona me istjera iz sobe ko poslijednje gouser posted image .ja se sklupcala na hodniku kad zamnom dolazi sestra i govori da je sve u redu da to nije nista opasno i da je Saraga ludaca.tako drage moje pokusajte da se ne sekirati kad ona razgovara sa vama.

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu marijana@)
Neposredna veza do poruke: 227
24.6.2009 0:59:11   
teta berta
IZVORNA PORUKA: široki

drage moje evo i ja se uspjela ulogirati. trudna sam 16 tjedana i trudnoću mi vodi dr. knežević i ja sam pomalo nezadooljna jer kad sam pitala za trudničku knjižicu rekao mi da je to onaj A4 format i kad pođem roditi da to ponesem pa sam u dilemi jel to samo meni tako ili je svima. nova sam u svemu ovoma pa bi mi svaki odgovor dobrodošao ia što se tiče tlaka i kilaže nije mi još ništa gledao samo KKS

Široki Knežević mi je vodio trudnoću svih 9 mj. i nikada me nije vagao ni mjerio mi tlak. A čula sam da to ovdje priavtno niko ne radi. A taj njegov papir ti i treba u rodilištu oni će ti naknadno izvaditi karton kad rodiš.

Imam dva zlata, to su Nika i njen tata -:)

(odgovor članu široki)
Neposredna veza do poruke: 228
24.6.2009 1:02:22   
teta berta
A za tu doktoricu sam znala, jer me jedna babica upozorila da se ne brinem ako bebu pošalje na pedijatriju tako da sam bila ok, a skoro svim ženama sa intenzivne (koje su rodile na carski) bebe su bile na pedijatriji.

Imam dva zlata, to su Nika i njen tata -:)

(odgovor članu teta berta)
Neposredna veza do poruke: 229
26.6.2009 7:56:25   
mary27
Draga Anitamo, doktor Misic zivi u Cap, a inace radi u Stocu. u cap radi u ordinaciji pokojnog dr.Rodina, a koliko sam cula otvarat ce u svom prostoru ordinaciju, mada ne znam kad tocno. dok se nisam udala bili smo susjedi pa tako da znam ove informacije. inace, jedan odlican covjek!!!user posted image

< Poruku je uredio mary27 -- 26.6.2009 7:59:10 >

(odgovor članu teta berta)
Neposredna veza do poruke: 230
26.6.2009 12:39:45   
milenium
jel ovo sve bilo u novom rodilištuuser posted image

(odgovor članu mary27)
Neposredna veza do poruke: 231
27.6.2009 14:40:54   
luna77
koje sve?
dr Saraga i sad radi kao pedijaterica ali se nadam da će na godišnji kad ja budem rađala  user posted image krajem 7og.sto te točno interesira

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 232
27.6.2009 14:44:09   
milenium
ovo što je rekla marijana i noa mi je strašno,na to sam mislila.ja isto imam loša iskustva s mostarom.nikad višeuser posted image

(odgovor članu luna77)
Neposredna veza do poruke: 233
27.6.2009 14:51:52   
luna77
zao mi je
ja imam RH zdravstveno ali nisam sigurna da bi isla roditi tamo posebno ne ST u onu bolnicu jer nisam čula nista dobro o njoj bar od cura koje su bile a čitam i na drugim forumima da je osoblje neljubazno a sad još godišnji odmori tako da neznam ni koliko dr ima.
imam još mjesec dana ali kako sad stvrai stoje ipak ću u Mostar ili ako bude potrebe u Petrovu ST ipak zaobilazim

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 234
27.6.2009 14:55:44   
kristijan
ja sam rodila prvo u mo a drugo u splitu razlika ogromna u splitu su fuj neljubazni a sad sam s trećim trudna pa ne znam kako ću može li se ovdje roditi sa hr osiguranjem i kako bi to regulirala jer ovdje je osoblje puno bolje dosta ih znam i odjel je za 10 sve čisto i novo a dole sam skoro na podu spavala fuj

KRISTIJAN 24.12.2003
IVAN 24.06.2008
JAN 21.01.2010

(odgovor članu luna77)
Neposredna veza do poruke: 235
27.6.2009 15:01:17   
luna77
mozes ako se "slučajno" zadesiš...a za ST sam čula i ja svasta i MO je bar s uvjetima puno bolji

(odgovor članu kristijan)
Neposredna veza do poruke: 236
27.6.2009 15:01:40   
kristijan
a što se tiče pregleda neko je postavio pitanje studiram zdravstveni fax i znam da bi morali svaki pregled da te izvagaju i tlak provjere to je pod moranje meni bjelanović vodi već treću trudnoću i to radi svaki put ako zaboravi ja napomenem to se mora radi nekih stanja u trudnoći a u st su me još svaki pregled vaginalno gledali i uzimali urin da provjere šećer i to bi bilo poželjno svali put jer ga neke trudnice dobiju u trudnoći

KRISTIJAN 24.12.2003
IVAN 24.06.2008
JAN 21.01.2010

Neposredna veza do poruke: 237
27.6.2009 15:06:36   
luna77
tlak i proteini u urinu mogu biti zeznuti i to treba kontrolirati obavezno

Neposredna veza do poruke: 238
27.6.2009 21:50:12   
anitaMO
ja sam kod pokojneDR.JURIĆ.išla ptivatno i od prvog pregleda sam imala knjižicu rozu i zelenu.dr.Saraga je mahnitura koja me držala u bolnici 6 dana ,da bi nas onda prebacila na neo.ružica je i dalje babica ona mi je bila na porodu divna žena.glavna sestra je sada Vedrana.a cjelog odjela Olivera.sve pohvale na čitavu bolnicu osim za sestru Lidiju.Knežević hvala ne.

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu luna77)
Neposredna veza do poruke: 239
27.6.2009 22:16:57   
anitaMO
zaboravila sam ,vaganje svaki pregled i mjerenje tlaka.sve fino upisano u trudničkoj knjižici.

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 240
27.6.2009 23:40:27   
milenium
je li vedrana ili vajdana?meni je na porodu bila neka ružica.a sad imam noćne more zbog nje.nadam se da to nije jedna te ista,mala,plava,onako debeljuckasta,više tubasta,ma ...

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 241
28.6.2009 6:05:43   
luna77
Vedrana je sestra tj 2 sestre i obje su super a dr je Vajdana Tomić.A Lidija .....slazem se s  Anitom ,ufurana zenska arogantna ...ako nemas neku vezu user posted image

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 242
28.6.2009 16:06:29   
noaa
Meni u trudnoci nikad nije izmjeren tlak,vagali me samo 2 puta i nalaze vadila 2 puta..sreca moja pa smo i ja i beba dobro

(odgovor članu luna77)
Neposredna veza do poruke: 243
28.6.2009 16:17:33   
anitaMO
kako to bona noaa ,ja vazda nešto vadila.

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 244
28.6.2009 16:18:39   
anitaMO
Vedrana sa uzv je glavna sestra,a Vedrana mlada lijepa sestra je na porodiljnom.

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 245
28.6.2009 19:51:55   
noaa
Eto tako moja Anita,sama mjerila tlak a da sam znala vadila bi i nalaze sama svaki mjesec nego ja kontala ne trebam kad mi doktor ne govori.

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 246
28.6.2009 22:24:42   
anitaMO
ko ti je ono vodio trudnoću noaa.user posted image

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 247
28.6.2009 22:27:09   
noaa
ama Busic kralj,al to nije njegov poso,vaganje i tlak to su mi trebale sestre uraditi,al ne haje ni on ni one..

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 248
28.6.2009 22:36:44   
anitaMO
pa ja kad bi došla na pregled,prvo me pregleda dr.pa onda slijedi standardno vaganje i tlak.jebe se Bušića vidi on na tebi da ti ne fali ništa.koliko mu je pregled i jesi svaki put išla u Posušje.

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 249
28.6.2009 22:41:45   
noaa
Jok nikad nisam isla privatno jer su Vedrana i Marija prijateljice od moje svekrve pa su se one ''brinule'' o meni i nisu mi dale da idem privatno.znas o kojim sestrama je rijec,marija je ona opasna sto je svi zaobilaze a vedrana je sad glavna sestra na ginekologiji.

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *