Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
moram prijaviti da smo danas postavili AS u auto... stoji bas cvrsto bez micanja... Asja je u oba pravca bila dobra za nepovjerovati... cak se kao folirala... gledala malo kroz prozor, pa mene...pa se smijuljila od dragosti... na kraju zapajkila...
moram prijaviti da smo danas postavili AS u auto... stoji bas cvrsto bez micanja... Asja je u oba pravca bila dobra za nepovjerovati... cak se kao folirala... gledala malo kroz prozor, pa mene...pa se smijuljila od dragosti... na kraju zapajkila...
Samo je nemoj vaditi i navići će se
za Asju! Kada se pocne buniti pocni joj pjevati. Kod nas uvijek pali "Kad si sretan..." i jos MM i ja izvodimo razne karafeke i on se zavali od sege i smiri.
eh da se i mi prijavimo u klub napokon smo kupili autosjedalicu Brevi 0-4god super je naravno ima naljepnicu a i dosao je neki kontorlni listic uz nju malo je nezgodno bilo jer Benjo nije nekoliko mjeseci imao sjedalicu ali polako se navikava za sjedalice
Eee , moja Triplemama , bas su me razocarali. Ja neki dan isla , nemaju pojma, pa su me jedva nasli u nekoj svesci, kazu da su tada pitali za sjedalicu, pa nije bilo.I naravno , zaboravili su za to. Ni da mi jave, uzela bi u nekoj drugoj boji ako ima. A za kolica jedna prodavacica izleti da su dolazila, kazu da cekaju da sve dodje za jednog kupca, pa onda zovu. Ne znam samo kako cekaju ako artikl stave na prodaju.
I dadose mi broj da ih ja zivkam i provjeravam jel stiglo sta
rozi ...nista od toga vjeruj mi... ja sam tako mjesec dana zivkala a oni pojma nemaju ni kad ce nesto dobiti... saznala sam da vise nisu tako organizovani kao prije i da imaju nekih poslovnih problema... ako budes u SA dodji u Grand cenatr - Merkator u Butmirskoj-Ilidza imaju veliki izbor u TL... ili napisi meni sta zelis ...mogu ti pogledati, ako ima i kupiti i poslati... pusa
Eee , moja Triplemama , bas su me razocarali. Ja neki dan isla , nemaju pojma, pa su me jedva nasli u nekoj svesci, kazu da su tada pitali za sjedalicu, pa nije bilo.I naravno , zaboravili su za to. Ni da mi jave, uzela bi u nekoj drugoj boji ako ima. A za kolica jedna prodavacica izleti da su dolazila, kazu da cekaju da sve dodje za jednog kupca, pa onda zovu. Ne znam samo kako cekaju ako artikl stave na prodaju.
I dadose mi broj da ih ja zivkam i provjeravam jel stiglo sta
Daj i meni broj da ih i ja zivkam. Kada mi je trebao doći sto za presvlačenje i ja sam čekala i na kraju odustala, AS mi je baš brzo došla a sada čekam frotirnu navlaku za AS
Visnja, ne vjerujem da cu ici za Sarajevo,a ne bih te mogla obavezivati da mi kupujes sjedalicu. To mi je previse . Hvala ti puno sto si se ponudila . Srce si . Ako bih kojim slucajem isla , znam gdje cu se uputiti da pogledam. Ima jedna Romer duo plus u radnji, crvena, ali stoji tamo 100 godina, ko zna iz koje je godine i to mi se ne uzima. Ako neko zna jos neko mjesto na TK, gdje ima Romer sjedalica , neka javi.
Triplemama , evo broj : 246-940. Nadam se da ce ti doci ta navlaka. Samo ih zivkaj, izgleda nema druge .
Cure, ako je neka od vas zainteresirana, prodajem dvije AS Graco 0+ ( do 13 kg), crvena i zelena, kratko smo ih koristili pa su u savršenom stanju....cijena za obje je 200 km, a može i posebno...nama sad trebaju veće AS, pa ove moramo prodati...
mi smo u Bihaću, prijevoz bismo mogli organizirati eventualno za Sa....
postavila sam oglas i tu na pdf-u oglasi, ali nažalost nije vidljiv...ne znam zašto
nakon iscitanih 5367 raznih stranica o AS ipak se odlucih za neku sredinu... a opet uz preporuku Amrino odlucih da kupim Maxi Cosi SPS... I odem danas u TL a oni tamo svi ko pali s Marsa... pitam ima li ih ? a prodavacice me gledaju i ne znaju sta pitam... objasnim da u njihovom katalogu postoji ta i ta AS a ona kaze nemamo katalog... iznerviram se i odem do kase ...tamo pitam nekog lika imate li katalog? on kaze imamo nas ne mozemo vam ga dati... e tu zamalo da zapjenim...objasnim da ja imam kuci katalog ali da zelim da porucim AS i da mi je lakse objasniti koju hocu kad je vidim jer prodavacice me blijedo gledaju kao da sam narucila nesto iz Zanzibara... I smiluje se on ...pokazem ja koju hocu... kaze lik: nemamo... pa dobro rekoh a da mi narucite.... paaaa neeeeznam to teeesko idee zamuckuje on a meni nije jasno u cemu je problem... na kraju on jedva predlozi da ostavim broj mobitela pa ce on to kao naruciti i javiti sta su oni "gore" ( gdje gore ) javili... Profesionalnost nula bodova Bas se iznervirah ... I sad da cekam ...a djete i dalje u krilu
U kojem TL si bila? Ja sam svoju kupila u ovom na Dobrinji u Merkatoru. Nisu je imali (kakvo iznenadjenje ) ali su mi je bez problema narucili...Morala sam izabrati dvije boje kao ako ove prve ne bude pa da naruce drugu. Ne sjecam se koliko sam cekala...otprilike sedam dana. Ma sto se usluznosti tice oni su bas katastrofa. Preporucila bih ti da odes jos jednom ali gledaj da bude neka druga prodavacica ili prodavac....jer ima onih "boljih" i "gorih"...Neki bas pojma nemaju ni o cemu a neki bas sve fino objasne.
Vidim da vas nekoliko ima lose iskustvo sa trgovcima u TL na Dobrinji. Ja sam danas pitala prodavaca za AS maxi cosi Rodi, kaze nema je. I okrene se ode dalje Kazem ja dobro hvala lijepa na ljubaznosti odoh ja traziti u drugim TL prodavnicama. Pa zar on ne bi trebao reci, evo ja cu tel provjeriti ima li na Ilidzi, u Titovoj iil u BBI. E, sada na Ilidzi se prodavacica necka hoce nece da provjeri ima li druga boja. Kaze poslacemo narudzbu u petak, a odgovor cemo dobiti u ponedjeljak.Ako ONI imaju na lageru poslace nam. Pitam ja pa kada da ocekujemo AS, kaze ona negdje krajem sedmice. A gdje je taj lager, pita MM. Kaze ona u Zagrebu. Kao da je Zagreb preko svijeta, pa se ne moze odmah provjeriti. Jooooooj jesu me iznervirale.
ama nisu uopste toliko ljubazni kao nekad... kad sam otisla da odjavim nardzbu AS u TL u BBI lik koji radi jedva me nasao u svesci... mogu misliti kako bi narudio... a i kod njih smo cekali vise od 10 dana... sasvim slucajno sam kupila na Ilidzi jer nam je boja odgovarala...
Može li mi neko pojasniti koji tačno model As ima do 36 kg jer si nam taj sad odgovarao ali uslov je da ima onaj kao zavaljeni položaj (jer često putujemo pa curica spava u AS) ?? Ima li neko iskustava sa tim?? Hvala
Može li mi neko pojasniti koji tačno model As ima do 36 kg jer si nam taj sad odgovarao ali uslov je da ima onaj kao zavaljeni položaj (jer često putujemo pa curica spava u AS) ?? Ima li neko iskustava sa tim?? Hvala
Jao visnja dobra si Ali ja mislim da je malo ko vidio da ti to poklanjas,a zasto ne bi nesto i djaba uzeli kad je tako lijepo ocuvano? Ma javit ce se neko,ja sam ubjedjena da hoce
aaa niko nece nista dzaba dooooobro prodajem AS za 100m salim se
hej, hoces li da se raspitam ako kome treba? da dadnes u humanitarne ;) posto i ja sam skupila dosta odjecice za novorodjence a sve u rozim bojama pa mozemo napraviti neki pokloncic nekoj trudnici koja nije bas u dobroj ekonomskoj situaciji ;)
Ja sam zaista veliki pobornik koristenja as i insistiram na tome da se dijete obavezno u toku voznje nalazi u as.Kupili smo GRACO AS od 0-13kg sa kolicima i kada sam stavila bebu u nju, nisam zadovoljna.Izgleda da ove as nisu bas namijenjene manjim bebama.Mojoj bebi je mjesec dana i mislim da nije u pravilnom polozaju i da mu nije udobno Mislila sam da ove as ipak imaju neki lezeci polozaj za prvih par mjeseci.sad za sad izbjegavamo voznju,samo ako moramo
Mi smo koristili chicco od 0-13kg ali tek od 45 dana i meni se u početku činilo da baš nije udobno i onda sam skontala za šta služi onaj jastučić koji je došao uz nju.(dobili je na poklon bez upute) Jastučić ispod guze otprilike do 2,5-3 mjeseca ako je krupnija beba a za one majušne i duže. A moj Nedi se naučio ljuljati u njoj tako da smo je nosili kad smo išli u goste jer bi onda bio dobar i zapajkio sam ljuljajući se.
mi smo dobili maxi cosi AS, i došao je taj mali jastučić, ali kako god ga stavim, opet mi izgleda da je bebi neudobno, jadan sav upadne u sjedište , ne znam možda ne stavi jastče kako treba
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.