Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Enisa nam je rodila sincica hB bez velikih bolova. Sinoc i je zabolilo, vodenjak pukao u 6, u bolnicu dosla u 8:15 maksimalno otvorena i u 8:45 rodila djecaka 3650 g , dugog 54 cm.
Cestitam od srca draga Enisa, ljubi nam sincica, odmori se maksimalno i uzivaj !!!
< Poruku je uredio nikita -- 5.6.2009 9:54:10 >
Sto me obradova,prvo pa vidim nasa draga Enisa rodila,kako mi je samo drago sto je sve proslo u najboljem redu i sto se nije napatila.... Draga Enisa iskrene cestitke od srca,a tvom malom sincicu zelim sve najbolje i da zna da je sretan kad ima tako divne roditelje