Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Koliko dugo ste se zabavljali? 28.1.2008 16:25:06
M kao Mama
E drage moje, u zadnje vrijeme, mislim nekoliko godina, sve lijepe stvari dešavajumi se u februru. 5. februara 2005. godine bila sam kuma prijateljici i na njenoj svadbi upoznala sam svog muža. Počeli smo se zabavljati veoma brzo, a vjenčali smos e 25.februara 2006. godine. 1. februara prošle godine rodila sam našu Lajlicu. Malo da se nasmijete, često to pominjem, i registracija auta nam je u februaru, tako da se sve sastalo.
RE: Koliko dugo ste se zabavljali? 28.1.2008 16:36:30
M kao Mama
Makana, da ti javno čestitam godišnjicu braka, tebi i tvom dragom čojeku, a nešem kumicu, želimo sve najbolje, još nekoliko bebica, brzo useljenje u kuću i da ste dugo živ, zdravi i sretni zajedno sa vašim podmatkom
RE: Koliko dugo ste se zabavljali? 28.1.2008 19:53:17
jupajdi
Mislila sam da sam rekorder u dugom zabavljanju . Nepunih 10 godina zabavljanja iza nas i još 5-ta godina u braku. I kao svima i nama je super, volimo se, pričamo i nikada nam nije dosadno. Imamo predivnog sina i čekamo još jednu bebu . Još smo isti dan rođeni, pa možete zamisliti, možda smo se sreli i u bolnici i tamo zapikali . Pusa svima
RE: Koliko dugo ste se zabavljali? 28.1.2008 21:23:46
lejlašh
Zabavljali smo se punih 8 godina, na godišnjicu veze smo se i vjenčali, u braku smo skoro 2 godine i super nam ide. Sada imamo, hvala Bogu, i malog diktatora, našu princezu Merjem. Ja mislim da duge veze opstaju ako ima ljubavi i razumijevanja i punoooo strpljenja.
RE: Koliko dugo ste se zabavljali? 16.2.2008 23:43:45
medolino
Mi smo se zabavljali 4 godine i 2 mjeseca od toga godinu bili vjereni a sada u braku skoro 6 mjeseci eto iz naših primjera duge vezee opet ne završe prekidom kao što mnogi misle nego samo dobiju i na papiru svoju ljubav
RE: Koliko dugo ste se zabavljali? 21.2.2008 14:37:27
Kesten
e pa ja malo kasnim na ovu temu ali ne mogu da se nejavim... pa drage moje ja sam se zabavljala sa MM samo šest dana i potom smo se zaručili,do svadbe smo živjeli dva mjeseca skupa a sada evo več osam godina smo zajedno i imamo i ...e sad će mnoge pomisliti ; mora da je uhvatila zeca , e pa nisam tek sam dva mjeseca nakon svadbe zatrudnila...nisam nikad vjerovala u ljubav na prvi pogled a eto bas se to meni desilo..