vortex RR
|
IZVORNA PORUKA: amised Dojenje sad ide odlično, ali bilo je teško na početku. Beba je bila lijena, spavala na siki, počela je da gubi na težini, uveli smo bili i ad, ja sam počela izdajati na izdajalicu i davati joj to mlijeko ali istovremeno sam je i stavljala da i ona doji. Kad je počela napredovati, izbacili smo postepeno ad, vratila je na dojku u potpunosti i sad odlično napreduje. Što se odjeće tiče, preko dana bodići i pantolice sa stopicama i bez, a za spavanje navečer one jednodijelne pidžamice, tako mi nešto sva bude spakovana . Pelene, od početka koristimo pampers premium care, sad smo na trici, jako su dobre ali razmišljam da promijenim i da nađem neku jeftiniju varijantu. Šta ti koristiš vortex, šta ti se pokazalo dobrim. Ja sam na početku uzela i violetu dok smo još jedinicu koristili, nisam nešto bila zadovoljna, bile su mi široke nekako i previše plastične. Grčići nam lagano prolaze, bilo je zeznutih trenutaka pravo kad sam i ja plakala sa njom. Najbolje su mi se pokazale Biogaia gapi, a probala sam i Wayu i Espumisan. Kakva je kod tebe situacija sa svim ovim stvarima? Sve do pelena kao da sam ja pisala, identicno sve. Velika muka s dojenjem i izdajanjem. Oko 40dana tek pocela fino dojiti i ekskluzivno dojka bez ikakvih pomagala. Ja koristim DM babylove 3 ili pufies 3, mnogo su jeftinije a meni jako dobre. Trece bih navela pampers premium, da je niza cijena cesce bi kupila i njih, ovako samo kad je bas neka dobra akcija. Pampers mi cesto smrdi na izmet cak i kada beba nije kakila tako da eto na trecem su mi mjestu. Grceve nismo imali, ne mogu ti opisati koliko sam sretna zbog toga. Naoruzali smo se sab simplexom, wayom i termoforom ali srecom nisu trebali
|