vortex RR
|
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR Kako su moje trudnice i porodilje..Vortex kako si ti i bebica? Mi smo danas bili u Bahceci na kontroli, danas smo 32 sedmice i sve je hB uredu, teski smo 2kg :)..dusa moja, pomalo se spremam za sve..cekamo krevetic.. Za porodiliste sam uzela mali kofercic jel to ok? Citala sam zlata vrijedne postove od nase Vortex i zaista mila hvala ti do neba... Ljubim vas punooo Uvijek, ali uvijek zasuzim kada citam tvoje poruke... jedva cekam mirisni smotuljak i tvoju pricu o porodu. Bas je usitnilo i uzivaj sto vise mozes u trudnoci. Tek nakon poroda skontas kako je zapravo bas proletjelo. Nemoj da se kajes sto nisi vise uzivala sta god da je nacin na koji ti uzivas (set_nja, pjevanje, crtanje, lezanje itd) Bravo za kontrolu! Ma bice to fina, zdrava, napredna bebica idealna po svim mjerama. Ja nisam vidjela na GAK Jezero nikoga sa kofercicem kada sam ja bila, ali ako ti ne moze stati u onaj ormaric do kreveta, moze sigurno uspravno u ormar veliki u sobi, tako da ne brini. Nemoj samo da je veci od onog za u kabinu u avion. I prije odlaskasamog na carski na vrh torbe ili gdje ti je najzgodnije stavi gumicu za kosu, vlazne maramice, labelo itd sto tebi najhitnije moze trebati da kad se vratis u sobu mozes sestri tacno reci gdje je sta ili ako ne bude pomoci da sama znas... Bebulina i ja smo super, doji, spava, raste, nestvarna je i cudimo se genima i tome kako je pokupila pojedine gestikulacije osim samog izgleda. Muz i ja kao dvoje djece nikad nam ne dosadi presvlacenje, kupanje, igranje, nosanje... kao igracku da imamo. A nas dvoje nikad vise ljubavi, postovanja i vece sloge u ova 2mj. Bas bebe unesu neki mir i spokoj i predivnu energiju svojim dolaskom. Mogla bih satima da je gledam i divim se tom savrsenstvu noktica, prstica, svega.. samo bas treba uzivati svaki tren, bas prebrzo rastu..
|