Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ne znam da li neko od članica ima djecu u pubertetu, ili ste sve mlade . Moja najstarija kćerka evo baš danas slavi 13.rođendan i odavno je ušla u taj pubertet. Ona je inače jedno divno dijete sa kojim čovjek nema nikakvih problema ali je puno nervoznija nego inače. Kako ste se vi nosile sa tim "ludim glavicama"?
RE: Kako preživjeti pubertet :) 13.3.2018 16:16:07
Visnja RR
često se tušira sama ...ali se ne može još sama kupati ...kosa joj je preduga i pregusta da bi je mogla sama isprati.... uskačem ja mda i tuširanje pokušavam svesti na minimum jer nemamo tuš kabinu pa napravi poplavu u kupatilu...a kaže da se trudi da ne bude havarija
jel se vasa djeca sama kupaju' 'ono kosa i sve ostalo? A je poceo
Kćerka se sama tušira od šeste godine. Zadnjih godinu dana sama pere kosu (u junu će napuniti 10).Kosa joj je duga i gusta.Prvih nekoliko puta sam ja provjerila da li dobro ispere i sada je samostalna Malac ima 7 godina.Iako ima želju da se sam tušira, ne vjerujemo da bi to odradio kako treba, pa mu ipak malo uskočimo
L ima 5 godina ne kupa se sama, sama se trlja, pere zube, umije...ali nije mijos da se sama istusira ja je lijepo istrljam a kosu tek nema sanse da sama pocne prat uskoro jako joj je gusta mada je redovno skracujemo ali ja se lijepo oznojim dok je okupam i isfeniram.
Zabrani joj to brijanje. imam divnu djevojku koja radi egipatsku depilaciju... Asja i ja zajedno idemo jednom mjesečno... Ja godinama a ona od proslog ljeta. dlačice se prorjeđuju i dugo bude uredna .
Ah da me je pitala ne bi ni brijala, uopce nije ni imala dlake. Ona je svijetle puti, kose, ja sam tamna pa nisam imala potrebe noge da brijem… al to kad drugarice uhvate odmah eto ti… jos ona pliva, pa valjda o tom djevojcice vise po bazenu pricaju al dobro…