nenica
|
Uf! Meni bi u svakom slučaju bilo drago da mi netko kaže nešto takvo nego da ispadnem budala i da, ne daj Bože, ostanen cili život s nekim ko je u stanju varat me iza leđa mrtav ladan! I naravno da ne bi imala ništa protiv "glasnika", ukoliko bi mi to rekla najbolja prijateljica, jer bi mi to rekla zato što mi želi dobro, a ne zlo. Naravno, uvik ima onih koji se hrane na tuđoj muci i nevolji i neki im je "gušt" petljat se u tuđe živote i zagorčavat ih...ali polazin od pretpostavke da ti onda takva osoba i ne bi bila najbolja prijateljica. Ali... Ja san jednom bila u sličnoj situaciji koja je neslavno završila. Naime, ja san upoznala svoju bivšu najbolju prijateljicu i njenog momka (budućeg muža). Onda je on (kreten, budala, idiot) ISPRED mojih očiju vara s nekom curom. I ja ga gledan i ne virujen, pa opet gledan i ne mogu doć sebi! Koji debil! I onda lipo odlučin ovako: pozvala san ga na kavu i rekla mu šta ga ide; da to nije u redu i da san joj ja najbolja prijateljica, ali da joj neću ja reć to šta san vidila nego neka joj lipo on to izvoli sam priznat kad je već bija takav lola da je to napravija ispred mene ( i još se smješka redikul!). Dakle, rekla san mu ako joj on to sam ne prizna u neko određeno vrime, ja ću joj reć! Dala san mu šansu. Ništa! Još se pravija da je sve divno i krasno kad bi se našli svi zajedno u društvu. I tako ja njoj na kraju kažen i pojeden G!! "Da šta ja oću, da ja njoj oću uništit vezu jer ja njega želin za sebe, jer je on zgodan, pametan, divan, jer ja ne mogu podnit to šta je on s njon i šta je ona sritna, jer san ja ljubomorna.. i blablabla!" U svakom slučaju, oni su dan danas skupa...ja ga i dalje viđan s drugin curama, ali bome vidila san i nju da vara njega...pa se sve lipo mislin "našla krpa zakrpu"! Ali nije mi žaj, niti se ona pokazala ka prava prijateljica, niti san ja išta s tim postigla! Išla san napravit "dobro", a ispalo je kako je ispalo. Zato, drugi put ću dobro razmislit prije nego opet otvorin usta, iako ne kažen da ne bi opet tako. Ja cijenim svoje prijateljice i ne bi tila da ih iko pravi glupačama, možda bi rekla čak i pod cijenu da izgubin njihovo prijateljstvo. Mislin da svako zaslužuje istinu...naravno, SAMO ako san u to sigurna i vidila to na svoje oči. Ono rekla-kazala me ne zanima. A posli toga, "svatko je kovač svoje sreće". Neke bi možda to oprostile i tolerirale. Ja ne bi mogla. Ja znam sebe. Mogla bi OPROSTIT, ali ne bi nikad mogla ZABORAVIT! I onda bi mu kad-tad, u prvoj svađi to nabila na nos! I uvik tako, a mislin da takav odnos onda ne bi ima smisla...i ljubav bi polako nagrizla ta spoznaja da me jednom prevarija...i da bi moga opet. Ne bi mu više virovala, a kad se izgubi povjerenje.... Ajme cure oprostite, baš san se raspisala...a tila san samo rečenicu, dvi napisat! Sorry Pusa!
|