Sunašce2015
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa IZVORNA PORUKA: Sunašce2015 IZVORNA PORUKA: Galicia IZVORNA PORUKA: veeseelaa nikada nikada al nikada nemoj dozvoliti da ti neko vrijedja roditelje il tebe a da ti i dalje sa njim sjedis! sa njom zavrsiti za sva vremena, nek kuca i zvoni ne otvarati samo zdravo za zdravo a i to svesti na mrmljanje , ono ej, kad je vidis i to je to! moras imati stav! Istina. Moja je ucinila jednom, i nikad vise. Dok sam ziva nece imati vise sansi kod mene, uvrijedila je ono sto najvise volim. Do kraja mog zivota je samo duh. ali kako se postaviti dajte mi ideju kako da zapocnem insistiranje da odemo od nje. ili kako da je ignorisem kada moj muz kaze da je to njena kuca, a zaboravlja na sva ona ulaganja (renoviranja) sto su moji roditelji dali ILi kada pocne zvoniti, dodje meni Adis sa pricom sta mislis sta pomisli njezin brat kada vidi da ona zvoni u sopstvenoj kuci... ono tacno nekako baca ti osjecaj krivice Boze ti si naivna od samog starta ne ulaze se u tudju imovinu osjecaj krivice zajebi, gledaj sebe, ne moras biti bezobrazna, samo budi svoja ja bi mogla da zivim sto godina pored nekog i da ne ulazim ni u kakve konflikte svoj pos'o jednostavno počni od ignorisanja i neotvranja i ne ulazenja u diskusiju ako tm pita sto nisi zeni otvorila, reci kad /sta , ja ne cuh ne daj nikom zadovoljstvo da se svadjas sa tm, gledaj sebe i svoje interese ako se promijeni i izvine , onda ćeš zauzeti stav i distancu, bez ulazenja u diskusije ikakve i nadurivanja Pokusala sam je ignorisati, nema fajde Eto ti odmah Ramiza i po familije da ocitavaju bukvice... ja sam njima takodjer rekla i sto puta cu reci da tu ima i "mog" novca. <Odnosno novca mojih roditelja. NJoj i jeste na pocetku bio cilj da mene prikaze kao neku jadnicu, ali stani zeno, nisam ja repa bez korijena. Takodjer sam i njima rekla, ja sam dijete sa sela, ja znam seoski mentalitet i adet, na poklonjeno se ne prigovara, uostalom gubi svoj smisao. Onda je Ramiz poceo pa ona je starica, za ocekivat je bilo da pazite na nju, onda sam ja tu rekla mi nismo pravili ugovor da mi nekog pazimo a zauzvrat dobijemo kucu, imas ti danas tih oglasa, mogli smo otici, pazila bih staricu u njenoj sobi a imala bih citavu kucu ili stan. I onda ja ispadam drska. Bezobrazna