Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 9.12.2016 14:12:17
merima_s
Ja sam zvala računovodstvo i oni su rekli da može, samo da pazim na tačnost podataka. Isprintala sam potvrdu i dala učiteljici, nikakvih problema nije bilo.
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 10.12.2016 8:37:36
ninuska
IZVORNA PORUKA: merima_s
Ja sam zvala računovodstvo i oni su rekli da može, samo da pazim na tačnost podataka. Isprintala sam potvrdu i dala učiteljici, nikakvih problema nije bilo.
Znam da moze. Napisala sam ti i gore, al mozda nisi vidjela. Samo me sas zanima da li su i tebi trazili da printas potvrdu? Jer, evo, ladyblue ne printa. Samo uplati.
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 15.12.2016 15:43:12
abh
I to mora unaprijed prepostavljam. Ja se sjecam da si mogao najaviti 15 dana da dijete nece ici pla platis pola taj mjesec, ono preko ljeta sam koristila.
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 15.12.2016 15:46:49
ninuska
IZVORNA PORUKA: abh
I to mora unaprijed prepostavljam. Ja se sjecam da si mogao najaviti 15 dana da dijete nece ici pla platis pola taj mjesec, ono preko ljeta sam koristila.
To je godisnji odmor koji mora trajati najmanje dvije sedmice. Na to imas pravo bilo kad u toku godine s tim da se to pravo moze koristiti samo jednom u toku skolske godine. I tada se placa pola iznosa.
< Poruku je uredio ninuska -- 15.12.2016 15:47:50 >
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 17.3.2017 12:28:54
Sunshinee
Zdravo svima,
Molim sve mame koje imaju bilo kakvo iskustvo (dobro,lose...) sa vrtićima Rosica i Aprilski cvjetovi da to podiele sa mnom i svim mamama na forumu koje ovo pitanje zanima. Puno će mi značiti, jer moram izabrati jedan od ova dva vrtića što prije.
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 17.3.2017 12:39:52
ladyblue RR
moje sestre oboje djece su išli u Rosicu i sve je bilo super. Aprilski cvjetovi su renovirani poslije rata ali tamo je prije par godina bila ona afera sa pacovom kojeg je neko uslikao kako stoji i gleda kroz prozor. Ne znam kakva je sada situacija.