Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ove dviej drugarice sam procitaal opis filma i rekla necu imam osjecaj da je jako tuzan pa mi se ne gleda.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 29.2.2016 13:24:58
bejbibi
Krimi,misterija,triler
Solace Regression Secret in their eyes Sicario The gift Dark places The gunman The loft Before i go to sleep Gone girl A walk among the tombstones Non stop
Ima jos :)
< Poruku je uredio bejbibi -- 29.2.2016 13:26:48 >
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 29.2.2016 14:52:07
alman
jao jeste vi flmoljubci, draga bejbibi liste ja ne pamtim kad sam pogledala neki film, a bas bih voljela al ide mi na zivce kad ga moram gledati u prekidima a tako mi je sa djecom i onda odustanem
je li gledate na filmoviziji?
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 29.2.2016 15:16:04
bejbibi
IZVORNA PORUKA: alman
jao jeste vi flmoljubci, draga bejbibi liste ja ne pamtim kad sam pogledala neki film, a bas bih voljela al ide mi na zivce kad ga moram gledati u prekidima a tako mi je sa djecom i onda odustanem
Ja bas volim gledati folmove uzivaaam..ja i mm svaki dan skoro gledamo barem jedan ako ne i dva
"Sa djetetom treba ovako: do 7g igraj se, od 7-14g odgajaj, od 14-21 g budi prijatelj, od 21+ pusti"
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 29.2.2016 15:25:20
teacher75
IZVORNA PORUKA: bejbibi
IZVORNA PORUKA: alman
Ja bas volim gledati folmove uzivaaam..ja i mm svaki dan skoro gledamo barem jedan ako ne i dva
i mi a od ljetos smo navalii na serije koje su bile najbolje zadnjih nekoliko godina pa sve maratonski gledamo online a u pauzama izmedju serija pogledamo nove filmove ma mi smo ludjaci pravi. do 1-2 znamo gledati tv pa ujutro jedva na posao
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 29.2.2016 15:27:28
teacher75
Na listi za gledanje su mi
Danish girl Brooklyn Room Fathers and daughters Youth
Ja volom i drame a mm ne ,tako da veconom gledamo mistery,thriller..tooboje volimo :) A frame gledam sama romanticne i historijske takodjer
gledala room, brooklyn i fathers and daughters. sva 3 odlicna a room me bas odusevio. tako mi je drago sto je brie dobila oskara pogledaj i tarantinov hateful eight ako do sad nisi. odlican po obicaju
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 29.2.2016 15:30:37
teacher75
historijske spektakle prepustam mm. to je njegov zanr a ja nisam ljubitelj. ostalo gledamo skupa. horore i sf ne volimo pa to bas rijetko gledamo. zajedno najvise volimo krimi misterije i dobre serije ( walking dead, game of thrones, sherlock, oz itd...)
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 29.2.2016 15:37:58
bejbibi
IZVORNA PORUKA: teacher75
Ja volom i drame a mm ne ,tako da veconom gledamo mistery,thriller..tooboje volimo :) A frame gledam sama romanticne i historijske takodjer
gledala room, brooklyn i fathers and daughters. sva 3 odlicna a room me bas odusevio. tako mi je drago sto je brie dobila oskara pogledaj i tarantinov hateful eight ako do sad nisi. odlican po obicaju
Te sam i stavila na listu jer si ih preporucila a kolko vidim imamo slican ukus za filmoce Ide i hateful eight na spisak
E mm nije ljubitelj serija.zato ja sve gledam umjeto njega
Ja trenutno online pratim pretty little liars volim te tinejdzerske a ona je mistery,thriller pa bas mi dobra :) Ove ostale na tv gledam
A ALMAN mi ti uglavnom gledamo filmove kad A spava jer je ona dosadna pa nam ne da mira a M svakako na ipad gleda nesto ,ni ne cuje se
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 29.2.2016 15:45:10
bejbibi
historijske spektakle prepustam mm. to je njegov zanr a ja nisam ljubitelj. ostalo gledamo skupa. horore i sf ne volimo pa to bas rijetko gledamo. zajedno najvise volimo krimi misterije i dobre serije ( walking dead, game of thrones, sherlock, oz itd...)
ja volom poneki sci fi ...npr the maze runner,hunger game itd ... Volim i horore al ih ne smijem puno gledati vise horor/ triler ...ima par dobrih
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 29.2.2016 19:00:46
vickie
Danska cura mi je odlican film. Preeeedobar.Najbolji na ovoj listi. Bruklin ...'nako. Dobar je. Sobu nisam gledala. Ocevi i kcerke gledala...tezak, napet...odlican. Youth nisam gledala.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 29.2.2016 19:09:05
teacher75
ja volom poneki sci fi ...npr the maze runner,hunger game itd ... Volim i horore al ih ne smijem puno gledati vise horor/ triler ...ima par dobrih
Volim i ja te al ne volim one svemirske