Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Moja malena voli Pocoyo, Fifi, Barney, Hello Kitty, Mala princeza, a od skoro je luda za Mickey Mouse. Da li neko zna gdje mogu naći Mickey Mouse Clubhouse na našem jeziku, ovo po Youtubeu je sve na stranim jezicima?
Moj voli i Štrumfove, zabulji se kao da je on sam na televiziji, sumnjam samo da išta konta, presloženi su za dijete od 3 godine. Štrumfove, usput, iskoristim, za ubacivanje pekmeza, sirupa i ostalih potrebnih sredstava.
Uf, jest malo stara tema, ali nadam se da ste prestali kupovat te crtiće. Danas sve možeš nać na internetu džabe, pa i youtube je pun crtića. Moji doma najviše gledaju Fifi, spužvu boba, a pogotovo pepu prase koje su pogledali već nekoliko puta sve epizode koje smo našli hehe. Sad smo im našli neki novi crtić, zove se benovo i holino malo kraljevstvo (to je ovo), nisam to ni znala da postoji dok nisam slučajno naišla.
Uglavnom, htjedoh reći da ne kupujete crtiće kad sve već imate na internetu, hehe...
Aktivno se zabavlja nekim tinejdžerkim serijama na Disney ch., a posebno nekom Violettom..
Violetta zakon i kod M, od 6 do 7 uveče je za nju rezervisano
Mada voli ona i dugometražne, tipa Grozan ja, ali i ja te volim
I ona voli :) Ovoj mojoj dojadilo što ne može pratiti kad hoće, i ja joj nađem na netu on line verziju na engleskom i njemačkom, pa joj super, ne mora ovisiti o tv pogramu :)
i moja gleda Violetu,dr.Pliško.mali voli Miki i Paju Patka, sad gleda neku epizodu sa vjevericama nekim po nekoliko puta i valja se od smijeha kako ga one zezaju.uglavnom disney crtane gledaju trenutno