Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: kada kupiti prve cipelice i kakve 12.5.2009 10:50:26
Nedi
Hvala Andji nije ti losa ideja, mozda doletimo kad budemo isli u tesanj....BAs bih voljela naci prodavnicu u kojoj mogu birati između vise modela a ne imate ove ili ove, samo dvije vrste.
RE: kada kupiti prve cipelice i kakve 23.5.2009 22:39:19
mamina cura
Evo i mi se ponovili malo. Pale su papice za bastu, kucu ma svuda gdje cura hoda. Jako su lagane, slatke - mama nije mogla da odoli, udobne. Ma sve pohvale
RE: kada kupiti prve cipelice i kakve 24.5.2009 12:45:25
mišur
I mi smo juče kupili sandalice! Ciciban, otvorene sa strane, ali zatvorene naprijed... Skoro iste kao što je Andji uzela Sergeju, samo tamno plave... Ja sam se ovih dana baš dala u potragu za odgovarajućim sandalicama, i konačno smo našli prave...
Prijateljicim maleni je okretao nogu na stranu dok je hodao, i kad su ga odveli ortopedu, rekao ih je da je to sve zbog obuće(nosio je do sada Nike patikice), jer nije bila anatomska... Nike patike, bez obzira kako su slatke, nisu anatomske, i ne idu preko zglobova, što je najbitnije... Tako da sad njen maleni mora nositi ortopedske cipelice...
RE: kada kupiti prve cipelice i kakve 1.6.2009 13:59:13
mišur
Jesu, baš prave frajerske!!! Presladak mi je u njima..
Danas idem da mu kupim nove papučice, jer su mu ove što ima već knap... A razmišljala sam i da ga, dok je ljeta, pustim da hoda bez papuča, samo u čarapicama... Žao mi ga što je stalno u njima, više volim da mu je nogica slobodna, ali bojime s da će mu biti zima nogicama... Bez obzira što je ljeto, i ja uvijek nosim papuče..
Kako vaša djeca sad kad počinju ovi ljetni mjeseci? Hoće li biti u papučama ili čarapicama?
RE: kada kupiti prve cipelice i kakve 29.10.2009 0:21:19
veeseelaa
ja sam neki dan malenoj kupovala cipelice, između ostalog imaju i ciciban a radnja se nalazi na drugom ili trećem spratu (stalno zaboravim) unutar Robota na socijalnom Ima i drugih marki i cijene su pristupačne od 30-90 KM na osnovu izloga ne bi zaključila da ima dječijih cipela pa nemoj da te to zbuni evo neke koje sam ja kupila u toj radnji
neki dan sam malenoj kupila čizmice u toj radnji al aparat mi je na popravci pa ne mogu da slikam
< Poruku je uredio veeseelaa -- 29.10.2009 0:25:40 >
RE: kada kupiti prve cipelice i kakve 8.1.2010 11:48:41
Dinkica
Mamice da vas pitam da li ste cule ili imale pokucnice sa anatomskim uloskom za prohodavanje iz apoteke. Jedna teta rekla mami da ima u nekoj apoteci u gradu (oko 40 km kostaju) ali mi mama nista vise ne zna reci. Mislila sam da kupim svojoj malenoj pokucnice jer vise hoda u kuci nego vani (cipelice sad za sad na stand by). Kupila bih ja njoj ciciban ili frodo ali sam lijena obilaziti prodavnice. Hvala
RE: kada kupiti prve cipelice i kakve 8.1.2010 11:57:23
Nedi
Ja sam prezadovoljna PAVLE papama, cijena im je oko 30 KM. Probala sam i ciciban i frodo ali za sada Pvle obuća mi je najbolja i dijete najviše voli hodati u istim. Mi kupili frodo cipelice a dijete stalno govorilo "ponesi me, ponesi me" mi kontali mrsko mu hodati, sad u pavle prohoda pola grada pješke. Mi smo svoje kupili u GMS-u u Vitezu.
RE: kada kupiti prve cipelice i kakve 8.1.2010 12:01:44
bobilica
Draga Dinkica,
u apoteci u BBI centru imaju dr Luigi papuče za odrasle, na istoj polici sam vidjela dječije papice, pa predpostavljam da su i one dr luigi; baš sam ih gledala za mog sinčića, ali nije bilo veličine. ne znam im cijenu, ali je ta teta vjerovatno mislila na dr Luigi papice
RE: kada kupiti prve cipelice i kakve 8.1.2010 12:29:34
Dinkica
E bas vam hvala, imam i ja dr.Luigi papuce ali nisam znala da imaju papice za djecu, vjerovatno je mislila na te, znaci ne gine mi BBI , usput cu obici i prodavnice djecije obuce pa cu vidjeti sta nam pase najbolje. E jest mi mrsko...kako je ovo ruzno vrijeme i ne radim ucahurila sam se u kuci ko kava larva
RE: kada kupiti prve cipelice i kakve 8.1.2010 12:56:32
Dinkica
IZVORNA PORUKA: noaa
U Mostaru su dr.luigi papice 27 km,pavle 30,frodo 33 a ciciban 45..e sad zasto su dr.luigi najjeftinije
Ne znam noaa izgleda da cu morati u detaljan obilazak, taman sam se nahodala za cipele sad moram za papice, ja sam mislila to ekspresno da obavim, pravac apoteka ali ne da se meni . Ove sto je teta mami spomenula su oko 40km i imaju samo u nekoj apoteci u gradu, mozda nisu dr.Lugi .Vidjecu ja sa mamom da ona nju jos priupita.