Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
E konacno da je stiglo Swapusice moja izvini sto je bez porukice al cim sam kupila odmah se skrenuh i poslah...sve u cilju sto brzeg primanja poklona...a opet si se nacekala mada poslah medju prvim... Nadam se da odg. Kako god od srca je
E konacno da je stiglo Swapusice moja izvini sto je bez porukice al cim sam kupila odmah se skrenuh i poslah...sve u cilju sto brzeg primanja poklona...a opet si se nacekala mada poslah medju prvim... Nadam se da odg. Kako god od srca je
Evo dokaz
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
nije ni moja primila poklon jako cudno 5 dana putuje a nikako se ne javlja ni ovdje, te Iman hajde ziva bila javi joj se i pitaj gdje zapelo, nek ide u postu poslala preporuceno rekosu u subotu ce joj stici. vela havle
< Poruku je uredio Medić* -- 29.12.2015 17:24:28 >
nije ni moja primila poklon jako cudno 5 dana putuje a nikako se ne javlja ni ovdje, te Iman hajde ziva bila javi joj se i pitaj gdje zapelo, nek ide u postu poslala preporuceno
i ja sam poslala preporučeno u subotu. Rekoše mi da najkasnije treba biti u utorak ujutro.
nije ni moja primila poklon jako cudno 5 dana putuje a nikako se ne javlja ni ovdje, te Iman hajde ziva bila javi joj se i pitaj gdje zapelo, nek ide u postu poslala preporuceno
i ja sam poslala preporučeno u subotu. Rekoše mi da najkasnije treba biti u utorak ujutro.
a moram reci da putuje mi u isti grad u koji saljem..moram reci
mozda je zeni stiglo a da nikakvu obavjest nije dobila i to je moguce ili ne gleda sanduce
Aman komplikacija...doletim nakon posla da vidim ima li papirica...nema. Odem do mame, vratim se kad papiric. Naravno otrcim opet u auto i put poste. Kad gle cuda fino pise od 30.12. se moze dici, ja nisam ni pogledala. Al neki fini ciko mi je rekao da dodjem pred kraj radnog vremena. Tako da odoh opet uskoro.
Vidim moja jos uvijek ceka...bas mi je zao sto ni danas nije dosao. Sad cu ti ja poslati slike u pp, nema smisla vise.
Nunichi, ima da te Iman zik-zik... Ne kvari partnerici uzitak cekanja... Idi sarmiraj ciku u posti...
Kupila i Mica, ali s ovih 500 se nos briše I da , samo da se zna, ove ćega su zelene, a ne crne kako izgledaju na slici. D ne misli raja da mi je crna omiljena boja