Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
I ja sam jucer preporucenom pjavascript:void(AddText(' ')) ostom poslala poklon mojoj swapusici Nadam se da ce joj se svidjeti i da cu je bar malo obradovati
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Stigao mi moj poklon od moje neznane swapice tako sam se obradovala tri puta sam čitala porukicu koju mi je poslala samo da joj se ovako javno zahvalim i kazem da ću knjigu obavezno pročitati a bio bi red i da se upoznamo kad se abd vratim poklon mi je predivan odoh uživati u njemu haj ljubim vas pa se čujemo kasnije dok se dokopam kompa moja swapice je logica ljubim jeer
vjeruj ja kada sma otvorila i lak i boju ugledala od nudžejme...i ljubičastu kremu i krema za ruka skontam ...zna me ...al zna atek milka oreo
< Poruku je uredio Hanady RR -- 26.12.2015 18:56:52 >
Stigao je i moj paketic S tel ne mogu sliku postaviti...apa cu u pon s posla. Hvala mojoj swapusi ...sve je predivno💕...bas si me obradovala 😊
Daj mayo salji na viber postavit cu ja. Ko ce cekat? Ko ti je swapusa?
Konacno sam i ja otvorila svoj paketic od sretna_mama i bas bas bas sam se obradovala a posebno pisamcetu :) virnula sam te na fejsu ali se ja tebe ne sjecam iz gimnazije :) u svakom slucaju hvala ti puno i nadam se da se cujemo :)
Ja sam danas provela dan u svojim purple štramplama, odlične su, a stoje mi mrak hahahah a u neseser strpala olovke, flomastere, gumice i ostalo što godinama gubim po torbi a nikako da si uzmem kakvu malu pernicu. Gdje je ona mooja swapuša da mi posalje FB ime u PP, ja zaboravila zraknuti prije nego sam bacila kovertu
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......