Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.
Nema ni mog poklona, jer nisam u Sa .. Ali ni swapuskica mi se ne javlja ovdje na temu, pa kontam kako nije vec stigao paketic..dodje mi da joj sad na adresu odem :-D
Nema ni mog poklona, jer nisam u Sa .. Ali ni swapuskica mi se ne javlja ovdje na temu, pa kontam kako nije vec stigao paketic..dodje mi da joj sad na adresu odem :-D
Znaci nisam ja
Nina jel?
Moja swapica je Vjestica!!! Stigao poklon danas na ruke mm, posto me nema 3 dana kod kuce. I zove me mm i kaze, stigao ti neki paket od neke B.!!! Ko je B.??? Reko, otvaraj i govori sta je doslo!!! Kaze on: Grej, povez za oci i samostojece carape
Ko ti je B. i kako zna ovo o tebi? Pa ja se ne bih ovoga sjetio!
Vjestice
Moja swapica je Vjestica!!! Stigao poklon danas na ruke mm, posto me nema 3 dana kod kuce. I zove me mm i kaze, stigao ti neki paket od neke B.!!! Ko je B.??? Reko, otvaraj i govori sta je doslo!!! Kaze on: Grej, povez za oci i samostojece carape
Ko ti je B. i kako zna ovo o tebi? Pa ja se ne bih ovoga sjetio!