Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mile moje i drage moje mamice...VELIKI pozdrav za sve vas.Znam da su mnoge od vas s nestrpljenjem iscakivale vijesti o mojoj lavici pa vam necu uskratiti te informacije.Uz pomoc najmocnijeg Saveznika Allaha koga moja lavica ima sve je lakse.Imali smo teskih,tuznih,bolnih momenata al smo ih sve prosli.Korak po korak sporo i polako al ide nabolje.Merjem je imala prije 10 dana operaciju ugradjena joj je kanila,poslije je imala upalu pluca i ona je prosla.Zbog morfija je bila jako snenai pospana i do prekuce se nije budila.Naj ljepsa stavar je cudo koje se po kozna koji put desilo Merjem nece morati svoj zivort provesti na cjelodnevnoj ventilaciji i pomoci aparata,aparat ce koristiti samo nocu Jupiiiii.Posla je sama da dise sto je bilo nezamislivo po ljekarima.Ocekujemo odgovor o nabavci aparata za disanje i nadamo se da ce biti pozitivan.Ljepse stvari koje se sada desavaju je da moja lavica i ja svoje pola satno druzenje dnevno provodimo u maminom narucju,pjevamo,pricamo padne tu i pokoja suzica al mama je popije usnama.Mile moje ako kada pomislite da nema izlaza iz neke situacije i da je problem neresiv ,sjetite se moje lavice i mene i znaj te da vjera u Boga pomaze u svemu.Saljem vam svoju pozitivnu energiju,hiljade poljubaca i milione zagrljaja.
Mile moje i drage moje mamice...VELIKI pozdrav za sve vas.Znam da su mnoge od vas s nestrpljenjem iscakivale vijesti o mojoj lavici pa vam necu uskratiti te informacije.Uz pomoc najmocnijeg Saveznika Allaha koga moja lavica ima sve je lakse.Imali smo teskih,tuznih,bolnih momenata al smo ih sve prosli.Korak po korak sporo i polako al ide nabolje.Merjem je imala prije 10 dana operaciju ugradjena joj je kanila,poslije je imala upalu pluca i ona je prosla.Zbog morfija je bila jako snenai pospana i do prekuce se nije budila.Naj ljepsa stavar je cudo koje se po kozna koji put desilo Merjem nece morati svoj zivort provesti na cjelodnevnoj ventilaciji i pomoci aparata,aparat ce koristiti samo nocu Jupiiiii.Posla je sama da dise sto je bilo nezamislivo po ljekarima.Ocekujemo odgovor o nabavci aparata za disanje i nadamo se da ce biti pozitivan.Ljepse stvari koje se sada desavaju je da moja lavica i ja svoje pola satno druzenje dnevno provodimo u maminom narucju,pjevamo,pricamo padne tu i pokoja suzica al mama je popije usnama.Mile moje ako kada pomislite da nema izlaza iz neke situacije i da je problem neresiv ,sjetite se moje lavice i mene i znaj te da vjera u Boga pomaze u svemu.Saljem vam svoju pozitivnu energiju,hiljade poljubaca i milione zagrljaja.
Draga moje rasplaka me citajuci drago mi je sto je Mejrem hb dobro saljemo joj bezbroj pusa ja i moji djecaci
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
Prava je mala lavica, a Boga mi i mama joj je jaka zena. Svaka ti cast I hvala ti sto si se pored svojih briga, sjetila nas. Hvala I dragom Bogu da su vijesti dobre. Zelimo ti da ovo sve bude sto prije iza vas.
hvala Bogu...lavice samo naprijed
Drage moje mame,moje forumasice dobre moje prijateljice...HVALA vam na podrsci koju mi nesebicno dajete sto ste tu svakodnevno uz mene,hvala vam sto brinete o zdravlju moje lavice.Jedno VELIKO VELIKO HVALA i za novcanu podrsku koju ste mi pruzile,hvala vam od srca sto ste bile,sto ste sada uz moju lavicu i mene P.S.Moja Lavica i ja saljemo vam poljubce i vjesti sda svakim danom Hvala Bogu idemo korak vise i napred
Tužne vijesti ovoga jutka...jedan melek napustio je svoju mamu
Objava sa FB Veceras je nebo ogromno,veceras u 22:40 je doslo jedno maleno.. Ona je sklopila okice,umorna...ona je zaspala. Taira-Merjem je svima rekla da vas voli i da ce vas uvjek voliti onoliko koliko ste vi nju voljeli...
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Otišla lavica na neko bolje mjesto....bez igala..respiratora i ostalog... Neko joj dragi Allag podari dzenet A roditeljima i seki puno snage da saburaju ovo Jako jako mi je zao