|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba - Novembar
5.11.2015 19:58:32   
Isha
SPISAK TERMINA AKTIVNIH TRUDNICA user posted image user posted image
Neaktivne nakon odredjenog vremena brisemo.
(zbog neaktivnosti na temi) user posted image

NOVEMBAR

02.11. Pcelica user posted image Porodila seuser posted image
05.11. NandaT user posted image
08.11. Blue moon user posted image
12.11. UmmuHamza2305 user posted image Otišla da se porodi user posted image
15.11. Leptirica 87 user posted image
19.11. Ziel user posted image
22.11. *nur* user posted image
26.11. Farah 00 user posted image
28.11. Travelove user posted image

DECEMBAR

07.12 Elastigirl user posted image
14.12. Leena user posted image
15.12. Demira user posted image

JANUAR 2016.

07.01. Leptiri user posted image
17.01. Sunce mojee user posted image
25.01. Amani12 user posted image
28.01. Pufnicaa user posted image
31.01. Mom2B user posted image
31.01. Sandraci

FEBRUAR 2016.

25.02. Andjela user posted image
28.02. Ishauser posted image

MART 2016.

01.03. Ney75 user posted image
04.03. Škorpija user posted image

APRIL 2016.

06.04. Arya user posted image
08.04. Suncica15
15.04. Logica user posted image
18.04. Maya25 user posted image
20.04. *Sun*

MAJ 2016.

07.05 Tajra26
08.05. Dinaina
10.05. Minie
10.05. Cauchy user posted image

JUNI 2016.

24.06. Felix

JULI 2016.

01.07. Mama3333

< Poruku je uredio Isha -- 5.11.2015 20:01:41 >

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 451
5.11.2015 19:59:19   
Isha
Cauchy, nisam ti ja vidjela taj post, hB pa je skrining uredanuser posted image .

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 452
5.11.2015 20:08:12   
Isha
Cauchy, radila sam ja triple test, radi se iz krvi i pokazuje statisticku vjerovatnocu da se beba rodi sa gen.anomalijama, tri18 i 21 i spina bifida se ispituje.

(odgovor članu Isha)
Neposredna veza do poruke: 453
5.11.2015 20:26:32   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: cauchy

Dobro veče svima.
Ja sam jednom napisala termin (10.05.2016.g), ali me nema na ovom spisku, možda se ne javljam na ovoj temi dovoljno user posted image
U svakom slučaju, da vam saopštim lijepu vijest. Danas sam radila fetal skrining, hvala Bogu bebi se savršeno razvija user posted image , ali hematom je još tu, dakle i dalje mirovanje. Malo se povećao, kaže doktorica vjerovatno kako beba narasla, pa se i on povećao. Nemam bolove, niti krvarenje, pa bi to trebalo biti dobro (nadam se), dvije sedmice su prošle od kako je uočen, pa valjda uskoro se povuče.
Zbog hematoma mi je nalaz pokazao umjeren rizik za trisomiju 21, a za ostalo je mali rizik. Ja nemam pojma šta to znači, ali me uvjerava doktorica da to nije nikakav problem. Da bih se uvjerila mogu u 16. sedmici raditi neki triple test. Je li to neko radio? Kako se radi?

Osim toga, rekli su mi da je 99,9 % dječačić user posted image .

Doktorica je jedva izvršila pregled, već je mali lopov, nije htio da se okrene. Bio okrenut leđima. Morala sam šetati, pojesti bombonu i tada se mali anđelak napokon okrenuo kako treba.
Sada imam 56 kg, a prije trudnoće sam imala 55. Hmm, moram malo više jesti... Inače, sada sam 13+4.

Eto...mali izvještaj od mene. user posted image

user posted image user posted image za nalaz. Gdje si radila fetalni? I meni su na fetanom rekli spol jos nisu bili ni sigurni ali pogodise. Ja tripl nisam radila jer mi je fetalni bio uredan a kazu da je on precizniji i od doublea i triplea

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu cauchy)
Neposredna veza do poruke: 454
5.11.2015 20:30:20   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: Pufnicaa

IZVORNA PORUKA: Isha

Pufnice, neces dobiti jos 11 kg. Racunaj da mozes mjesecno po 2 kg dobiti, tako da ne moze biti toliko.Malo pripazi ako ubrzano dobijas, a beba moze mjesecno po kg, tako da ima mjesta i za tebe user posted image

user posted image Prosli mjesec sam dobila 4.5kg ali to jer je stitna vrisnula,ovaj mjesec 900gr..Eh sad ne jedem nesto vala dorucak,i rucak,tu i tamo nesto slatko,neko voce i eto...user posted image

Ziel Neka doji mashalla....Boli li to? Mene jedna poznanica isprepadala kako boli kako su joj bradavice kao rana,i krvare svali putuser posted image

Boli ako nepravilno bebu stavi na grudi. Pa beba vuce samo bradavicu i onda napravi regade koje bole i krvare. Zato beba mora uzeti i bradavicu i aeorolu odnosno onaj tamni dio oko bradavice. I onda kad pravilno doji nema rana i ne boli

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Pufnicaa)
Neposredna veza do poruke: 455
5.11.2015 20:43:41   
cauchy
Fetalni sam radila u Plavoj poliklinici u Tuzli. Doktorica mi je rekla da mi je UZ pregled bebe odličan, dakle sve je savršeno. Baš mi je tako rekla. user posted image
Odnos beta i papp-a je uredu, ali eto nalaz pokazao vjerovatnoću 1:667 za Downow sindrom. Iako me doktorica uvjeravala da mi nalaz nije uopšte loš i da je ovaj rezultat takav kakav je zbog hematoma najvjerovatnije, ja se ipak brinem i uradiću taj triple, da budem sigurna.

A kako je lijep osjećaj vidjeti bebicu kako se vrti, maše, okreće...čuti malo srculence kako kuca, ma milina user posted image

A za spol kažu da su baš sigurni, da nisu nikada do sada pogriješili. A meni bilo čudno da ovako rano mogu znati...
Sad se valja baciti na razmišljanje o imenu, hehe...ionako po cijeli dan moram ležati, šta drugo da radim...

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 456
5.11.2015 21:31:58   
ziel
IZVORNA PORUKA: Leptirica87

IZVORNA PORUKA: Farah 00

IZVORNA PORUKA: ziel

Ove moje terminuse, da vas pitam nesto , nemojte mi se smijati user posted image
Jel vas boli kad radite djidji-midji? user posted image
Ja i mm nismo zadugo jer je mene boljelo,
nesto kao da me sjeklo dole...
Danas opet da probamo kad opet boli...

Ziel mi nismo dugo😢, ima skoro mjesec, od kada mi je dr rekao da mi je grlic skracen, a beba mi je bas nisko, odnosno njena glavica. Al obzirom da sam danas punih 37 nedjelja, mogu se opustit i krenut u akciju 😊😊😊

I ja sam htjela pitati nesto vezano za ovu temu,al kako niko nije nista spominjao nisam ni ja heheh.
Naime i kod mene je od 28aug ustanovljeno skracenje grluca,i beba nisko glavicom okrenuta i mm i ja od tad nismo nista jer smo se bojali,ali sam na narednoj kontrili pitala i dr.ona je rekla da ni slucajno ne smijemo,to he bilo dok sam bila jos 8mjesec...e sad zaboravi ja pitati smijemo li sad,jer mi rodica rece da je to dobro zbog otvaranja (sperma ima tu neku supstancu koha posojesuje).
Obzirom da sam ja sad pred kraj a i dr kad pregleda vec vaginalno ja sam kontala da bi smjeli makar "povrsinski" ako ce te me razumjeti najvise zbog tog otvaranja.Ja mm spomenula on nwsmije,kaze da nece napravit se kakav belaj sad pred kraj.
Jel neko zna sta o tome,jel bi se smjelo to sad u ovom mom slucaju ...

Joj bili mi gosti neki, ma jedva sam sjedila, ljudi nikad otici, vide ja se prenemazem na tabureu ...bas su dugo sjedili... user posted image sad me dole boli nesto, da nije krenulo... ili je od djidji-midji ili je od dugog sjedenja... moram se malo ispruziti.. Leptirice ja ipak mislim da u 9.mjesecu smijemo imati odnos...

Pcelice kako ce se zvati mali princ? user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 5.11.2015 21:34:11 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Leptirica87)
Neposredna veza do poruke: 457
5.11.2015 22:30:07   
Farah 00
Ziel Sto si ti na tabureu sjedila, pustili da trudnici bude neudobno😯
Eh da, kako li ce se zvati Pcelicin sincic 😊

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 458
5.11.2015 22:42:21   
cauchy
Tačno ziel, pa gdje će tebe na tabure, gdje im je duša user posted image
Ja ni u ranoj trudnoći ne sjedim na tabureu, već sebi gotivu pravim...lakše je mm da sjede na tabure.
Žene, imatel savjet za nesanicu? Noćima ne spavam više od tri, četiri sata...ko zombi sam..

(odgovor članu Farah 00)
Neposredna veza do poruke: 459
5.11.2015 22:54:04   
*pcelica*

Fetalni sam radila u Plavoj poliklinici u Tuzli. Doktorica mi je rekla da mi je UZ pregled bebe odličan, dakle sve je savršeno. Baš mi je tako rekla. user posted image
Odnos beta i papp-a je uredu, ali eto nalaz pokazao vjerovatnoću 1:667 za Downow sindrom. Iako me doktorica uvjeravala da mi nalaz nije uopšte loš i da je ovaj rezultat takav kakav je zbog hematoma najvjerovatnije, ja se ipak brinem i uradiću taj triple, da budem sigurna.

A kako je lijep osjećaj vidjeti bebicu kako se vrti, maše, okreće...čuti malo srculence kako kuca, ma milina user posted image

A za spol kažu da su baš sigurni, da nisu nikada do sada pogriješili. A meni bilo čudno da ovako rano mogu znati...
Sad se valja baciti na razmišljanje o imenu, hehe...ionako po cijeli dan moram ležati, šta drugo da radim...

Kod mene je bilo rizik naT21biokem rizik 1:4249, biokemijski test 1:860, dobni rizik 1:520, rizik za trisomiju 13/18+NT <1:10000 Kasnije mi nalazili milion drugih dijagnoza i pretpostsvki da bebi moze nesto ds fali. HB bebac rodjen zdrav ko dren. Ne ooterecuj se nego uzivaj u trudnoci. Ovo ti govorim iz vlastitog iskustva jer sam skoro svaki pregled oplakala i strepila do sljedece kontrole. Ako ce ti biti lakse ti utadi tripl, ali opusti se i uzivaj u trudnoci.

Bebqc jos nema imena. Zovemo ga kako stignemo user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu cauchy)
Neposredna veza do poruke: 460
5.11.2015 23:05:14   
cauchy
Hvala pčelice to si podijelila to iskustvo. Malo mi je sada lakše. Ionak kontam ako je beba super, sve se razvija, i onaj nuhalni i šta već gledaju su ok, ne bi trebalo biti problema. Ali opet oko glave upitnik "leti"...šta ako user posted image
Nadaću se da je hematom krivac za ovaj rezultat, kako je doc i rekla.
I usput čestitke na bebici user posted image .

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 461
6.11.2015 6:13:13   
mama3333
Jutric drage moje trudnice,zelim da vas sve pozdravim juce sam bila na kontroli i sada smo vec bebica sa odjekom i srcanom reakcijom i kontrola za 4 nedjelje..eto morala sam vam javiti,zelim vsm lake porode i jos lakse dane do kraja..ljubim vas sve

(odgovor članu cauchy)
Neposredna veza do poruke: 462
6.11.2015 6:26:16   
Leptirica87
Jutro drage moje,
Ja od 5 vec na nogama.Ustala u wc i osjetim neke skroz blage kao menstrualne bolove na dnu stomaka i prelijeva se bol u krsta...pa ja ni ne legoh vise.Kontam moze biti laznjaci al moze danas-sutra prerast u sta konkretnije pa da ja malo jos sta piradim i kosu sredim da nisam s cupavom pundjom heheh.
Kakva li je prosla kod drugih noc,vidim od UmmuHamze jos nikakvih vijesti a ni Ziel se jos nije javila iako je proslo 6,A da nista jos ni od NandeT.
U svakom slucaju ugodan vam i lijep dan.user posted image

(odgovor članu mama3333)
Neposredna veza do poruke: 463
6.11.2015 7:17:58   
ziel
Eee jutro user posted image

Leptirice mm odmara danas pa nisam ni ustajala u 6 hehe.
Ustala prije 10ak min.gladna ko vuk. Skontala da sam jucer samo jednom jela a kasnije sam samo meze malo uzela i kolac pojela,hmm. Vaga ovog jutra pokazuje da sam se nabacila ukupno 19,5kg od pocetka. I citavu noc sam se opet budila, isla u wc, pa me stomak bolio i sad me boli, mislim da je sve sto su crijeva previse stisnuta mada nemam probl.sa stolicom hvala Bogu zahvaljujuci sumecem Mg.

Mama3333 bravo za kontrolu, da svaka prodje uredno pa da rodis na kraju zivu i zdravu bebicu aBd :-)

NandaT i UmmuHamza nam se ne javljaju...

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Leptirica87)
Neposredna veza do poruke: 464
6.11.2015 8:12:52   
Pufnicaa
Couchy Vjeruj da je meni ljekar rekao vec u 9toj sedmici di ja djecak po svemu sudeci,a u 14 potvrdila,i od tad smo svaki put i ja i mm vidjeli da je djecak hehe ponosno pokazuje user posted image
Meni je nuhalni nabor bio 1.4 i ja nisam ni htijela raditi double test..Ne zamaraj se vjeruj mi nego uzivaj..

Staa vam je taj fetal screeneng meni je dokt radila neka mjerenja u 25toj sedmici,provjera mozga,srca i bebinih organa,i hvala Allahu sve je bilo odlicno..
Zaboravila sam vam reci da mi je pomjeren termin poroda za 26.01 :) Bebi napreduje sad 9 dana unaprijed mashalla :D

Pcelice Znaci trebam paziti da stavim bebi i bradavicu i areolu...hm...ja sam izgubljena sto se toga tice pojma nemam hahahha ali sreca nije mi velika bradavica pa moze i takouser posted image user posted image user posted image

All I ever wanted
Was to see you smiling

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 465
6.11.2015 8:42:22   
ziel
Cauchy ja sam takodje radila fetalni skrining na Pl.Poliklinici u Tz kod dr.Dzenite, nuhalni nabor kod bebe bio tacno 3mm a on normalno ide od 1-3mm i predlozila mi.AMNIOCENTEZU, ali nisam je htjela raditi, to je bilo u 14.ned. zatim sam jos jedan fetalni radila u 24.ned.svi organi bebe bili ok tako da se ne sikiram, osjecam u srcu da je ok a i Boze moj, moje je dijete, dio moje duse, prihvaticu sta god Bog da user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 6.11.2015 8:45:12 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Pufnicaa)
Neposredna veza do poruke: 466
6.11.2015 9:03:44   
Sanjalica 85

Draga cauchy nista se ne brini, sve je to super. Ja sam prosle sedmice bila na kontroli i taman je bilo i vrijeme mjerenja nuhalnog nabora. Ovo maleno nas je napatilo sat vremena, pozdravilo se i okrenulo guzu, pa ko veli meni je ovako dobro, a vi ako sta mozete uraditi uradite :)...uglavnom doktor je uspio izmjeriti i hB sve je ok. Dao mi je preporuku za doubl test, ja sam rekla da necu da radim taj test, posto je u pitanju statistika, rekao mi je da je istog misljenje i da jedino vjeruje u mjerenje i nalaz amniocenteze.
Malo sam opsirna, izvini, ali hocu da kazem, ako je doktorica zadovoljna mjerama i bebica fino napreduje, nema potrebe da se brines. Uzivaj u trudnoci, nestrpljivo iscekuj prve male udarce i ne sekiraj se.
Javi se cesce, koliko vidim termin nam je u dva dana user posted image
user posted image user posted image
user posted image user posted image
Isha moze li update spiskauser posted image
Novembarskim mamicama zelim lagane porode, ostalima sretno do termina user posted image

Našu srećicu, maminu i tatinu princezu, ocekujemo 12.05.2016. user posted image

(odgovor članu cauchy)
Neposredna veza do poruke: 467
6.11.2015 9:11:02   
cauchy
Dobro jutro svima. Napokon sam uspjela malo odspavati, valjda prošao fetalni, pa briga manje user posted image

Ziel, i ja sam radila kod dr.Dženite. Nuhalni nabor je 1.5, za sve ostalo što je u toku tih sat vremena mjerila bebici, kaže da je uredu. Odnos neke beta hcg i pappa kaže dr da je normalan ( ja nemam pojma šta je to), ali ipak nalaz krvi pokazao taj umjereni rizik. Uvjerava me da je zbog hematoma. A sad kad ti reče nisi radila iz krvi, da Bogdom nisam ni ja, džaba se brinem. Vidjela sam bebača, sve ok, to mi je trebalo biti dovoljno. Radiću i ja taj organ screening koji se radi poslije 20-te sedmice, ja mislim.
A sigurna sam da će ti beba biti uredu, jer ova bolest na koju nas testiraj, veomaa je rijetka.

Pufnice, fetal skreening ti je UZ pregled (2D,3D i 4D), gdje se mjere svi organi bebe, provjerava se ima li sve prstiće, kako srce kuca, mjeri se zadbljanje neko na vratu i nuhalni nabor (ovo zadnje ako je preko 3 mm, to je rizik od Down sindroma). Ovo traje oko pola sata do sat, zavisi da li se beba okrene kako treba, a ako je lopovčić kao kod mene, onda traje duže. Dok mi dr ne dade bombonu, on se nije htio okrenuti user posted image
Uz ovo može se raditi i nalaz iz krvi, pa to dvoje daju konačno procjenu rizika za kojekakve sindrome. Pogledaj na str Plave poliklinike, oni su to lijepo objasnili, bolje nego ja. Radi se od 11 do 14 sedmic, ja msm.
To što si ti radila je organ screening. I to je veoma važan pregled.

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 468
6.11.2015 9:19:25   
Pufnicaa

Dobro jutro svima. Napokon sam uspjela malo odspavati, valjda prošao fetalni, pa briga manje user posted image

Ziel, i ja sam radila kod dr.Dženite. Nuhalni nabor je 1.5, za sve ostalo što je u toku tih sat vremena mjerila bebici, kaže da je uredu. Odnos neke beta hcg i pappa kaže dr da je normalan ( ja nemam pojma šta je to), ali ipak nalaz krvi pokazao taj umjereni rizik. Uvjerava me da je zbog hematoma. A sad kad ti reče nisi radila iz krvi, da Bogdom nisam ni ja, džaba se brinem. Vidjela sam bebača, sve ok, to mi je trebalo biti dovoljno. Radiću i ja taj organ screening koji se radi poslije 20-te sedmice, ja mislim.
A sigurna sam da će ti beba biti uredu, jer ova bolest na koju nas testiraj, veomaa je rijetka.

Pufnice, fetal skreening ti je UZ pregled (2D,3D i 4D), gdje se mjere svi organi bebe, provjerava se ima li sve prstiće, kako srce kuca, mjeri se zadbljanje neko na vratu i nuhalni nabor (ovo zadnje ako je preko 3 mm, to je rizik od Down sindroma). Ovo traje oko pola sata do sat, zavisi da li se beba okrene kako treba, a ako je lopovčić kao kod mene, onda traje duže. Dok mi dr ne dade bombonu, on se nije htio okrenuti user posted image
Uz ovo može se raditi i nalaz iz krvi, pa to dvoje daju konačno procjenu rizika za kojekakve sindrome. Pogledaj na str Plave poliklinike, oni su to lijepo objasnili, bolje nego ja. Radi se od 11 do 14 sedmic, ja msm.
To što si ti radila je organ screening. I to je veoma važan pregled.

Aha ynam,to sam radila i ja u 12 toj sedmici,tad mi je mjerila nuhalni i sve ostalo,i sve je bilo ok,samo nisam znala kako se zove taj pregleduser posted image

All I ever wanted
Was to see you smiling

(odgovor članu cauchy)
Neposredna veza do poruke: 469
6.11.2015 9:22:23   
cauchy
Sanjalice, hvala na podijeljenom iskustvu. Kao što rekoh ziel, bolje da nisam ni radila taj double, samo se brinem bezveze.
Sad ću da nastavim mirovati, nadati se da će se hematom povući.

(odgovor članu Pufnicaa)
Neposredna veza do poruke: 470
6.11.2015 9:40:06   
Leena
jutrooo, kako ste mi?
Mene ova bol vise sludi stvarno... nekad vise boli, nekad manje, ali ne prestaje, bas je za poludjeti... sad kontam onog dr. house, i ja bih bila onakva da me stalno nesto boliuser posted image
cauchy, double je bas nepouzdan, nemas se sta sekirati oko njega... meni je bio uredan, ali mi nuhalni nije bio prvi put, pa me to vise nasekiralo... za 10 dana je bio i nuhalni ok, pa sam se smirila, a taj double je puka statistika stvarno..

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu cauchy)
Neposredna veza do poruke: 471
6.11.2015 9:48:47   
Sanjalica 85
Drage zenice sve zaboravim da pitam, da li neka od vas ima problema sa diskus hernijom? Ja ima L4/L5 pa me malo strah sta ce biti kako trudnoca bude omicala. Znala sam danima biti ukocena, ko upitnik savijena, za sada je OK, ali se i maksimalno pazim, nista teze od litre mlijeka ne uzimam u ruke user posted image

Našu srećicu, maminu i tatinu princezu, ocekujemo 12.05.2016. user posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 472
6.11.2015 9:50:07   
Farah 00
Jutro ☺
Neko se naspavao neko nije ☺

Leptirice joj i ja tako osluskujem boli li me sta, samo da mi kosa ne bude prljava, jos dok se tamo preznojimo od bolova, kuci bi iz bolnice izasla ko strasilo 😁😁😁 Ako pukne vodenjak, nema vremena za oprati kosu ☺

Ja vjerujem da UmmuHamza i Nanda vec uzivaju sa svojim bebarama, zato nemaju vremena da nam se jave ☺

Blue moon je za 2 dana termin, ima li kakvih simptoma?

Nije nam se nur dugo javila, nadam se da je sve ok

(odgovor članu cauchy)
Neposredna veza do poruke: 473
6.11.2015 10:05:33   
Leena

IZVORNA PORUKA: Sanjalica 85

Drage zenice sve zaboravim da pitam, da li neka od vas ima problema sa diskus hernijom? Ja ima L4/L5 pa me malo strah sta ce biti kako trudnoca bude omicala. Znala sam danima biti ukocena, ko upitnik savijena, za sada je OK, ali se i maksimalno pazim, nista teze od litre mlijeka ne uzimam u ruke user posted image

Ima Felix, neki dan je pricala kako ne dize nista tesko zbog toga

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Sanjalica 85)
Neposredna veza do poruke: 474
6.11.2015 10:06:21   
Farah 00

IZVORNA PORUKA: Leena

jutrooo, kako ste mi?
Mene ova bol vise sludi stvarno... nekad vise boli, nekad manje, ali ne prestaje, bas je za poludjeti... sad kontam onog dr. house, i ja bih bila onakva da me stalno nesto boliuser posted image
cauchy, double je bas nepouzdan, nemas se sta sekirati oko njega... meni je bio uredan, ali mi nuhalni nije bio prvi put, pa me to vise nasekiralo... za 10 dana je bio i nuhalni ok, pa sam se smirila, a taj double je puka statistika stvarno..

Bas te ta bol muci, sigurno se dodatno jos iscrpljujes zbog toga. Jesi li isla doktoru poslije tog UZ, da se posavjetujes sta dalje?

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *