Leena
|
Jutro, mile moje Ja sam danas uzas... Dosla na posao, leđa ubiše, jutros sam jos iz cista mira i povraćala, ne znam zasto, jos prije dorucka, pa sam se vise patila, jer nisam imala sta povratiti, osim one zute tecnosti.. oprostite na opisu... Uzas sam, ugl. Jos se mali umirio bio, pa sam se nasekirala strasno. Evo sad se probudio, pa mi je malo lakse. POslije posla moram podici nalaze urina, jutros sam predala i sutra pregled aBd, posljednji privatno. 13.11. sam zakazana u Vojnoj kod Nakaša i tu cu aBd nastaviti do kraja... Just Smile, dobro nam dosla... Razumijem tvoj strah, mala je razlika između djece, tako je i meni sada... Sa L sam jedva čekala, iako mi je prvi porod bio uzasno tezak, ali proslo skoro 4 godine, zaboravila sve, a sada se bojim bas, a nije tako strasno bilo... Bice aBd super to svima nama, samo da su bebice zive i zdrave i da se ne napatimo puno ni mi, ni one... Sanjalice, meni je kod niskog tlaka pomagala posoljena limunada.. gadno je, ali na eks popijes i doviđenja, za 10 min se sve razbistri... Vazno je da bebica napreduje, bices i ti dobro aBd. Amani, ljubi i ti nama drugare, tj. jednog ljubi, drugog pomazi
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|