Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar 30.10.2015 15:37:46
felix
bas vam hvala utjesile ste me malo necu cacka po net i istrazivat znam da sam gore ce mi biti jer nije ni kod nikoga isto al et pokusavam da ne mislim da budem optimista al jace od mene razmisljanje glupavo no kako god dragi Bog da bit ce ...a da me je strah jest...
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar 30.10.2015 15:40:31
Travelove
Pa pcelice....stvarno.... Hihihi. Reko zena se rijesi expresno, jos dijeli bolove sa nama, reko ja necu biti u pameti kako se zovem. Ma hajde sad ce to, jos malo.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar 30.10.2015 15:40:50
ziel
Pcelice ja cu se javiti ubrzo nakon kontrole, necu moci da se ne pohvalim, u bilo kojem slucaju bilo ako ostanem, bilo ako mi kaze da sam se pocela otvarati ali nije jos spremno, znacete sve Ponijecu ja svoju kesu za svaki slucaj
Dobrodosle nove trudnice, zelim vam lahku trudnocu i porod Ove koje nisu napisale svoj termin, neka napisu da ih mogu dodati na spisak Prekosutra prelazimo na temu NOVEMBAR
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar 30.10.2015 16:09:24
Carobno jutro
ja carski sam imala, pa vidi me kakva sam, malo sam ljepsa...nisam puno ali sekundu kad se nasminkam a bebi mi je sou, sad je vec malo kvrknula pa kad ej vidim ovakvu
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar 30.10.2015 16:22:54
Travelove
Ma daj, odlicna si! Al ovo ozbiljno! A i bebi mi je medic, kao da je davno vec napolju hihih. Ja mogu mislit sebe posle poroda, ima da mi ponude ulogu za horor hahaha.
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar 30.10.2015 16:37:32
Carobno jutro
IZVORNA PORUKA: Travelove
Ma daj, odlicna si! Al ovo ozbiljno! A i bebi mi je medic, kao da je davno vec napolju hihih. Ja mogu mislit sebe posle poroda, ima da mi ponude ulogu za horor hahaha.
hvala kad nisu meni, nece ni tebi a ovdje stojim naslonjena na krevet jer da nisam, srusila bih se
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar 30.10.2015 16:37:55
Farah 00
Carobno ja te znam i uzivo, al stvarno si super na ovoj slici, ne izgledas mi bas frisko operisana, a o bebici necu ni da pricam, samo cu da kazem MashAllah, obrascici za izgnjavit 💞💞💞
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar 30.10.2015 16:40:54
ziel
Zene zurim na kontrolu, usla samo da podijelim sliku brijaca ovog fenomenalnog... Sve koje se pate s obicnim bicevima ozbiljno trebaju kupiti ovu stvar, ima u svakom supermarketu, nezz cijenu jer je moj cale kupio mm-u i ja prisvojila haha. Ima opciju da vibrira, ni na jednom mjestu se nisam posjekla, za 5 min sve zavrsila
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar 30.10.2015 16:44:02
Carobno jutro
IZVORNA PORUKA: Farah 00
Carobno ja te znam i uzivo, al stvarno si super na ovoj slici, ne izgledas mi bas frisko operisana, a o bebici necu ni da pricam, samo cu da kazem MashAllah, obrascici za izgnjavit 💞💞💞
al vidis da sam se isfenirala dan pred odlazak u bolnicu, imam friz a Dz je sada narasla, nema bas ovakve obrascice
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar 30.10.2015 18:22:21
Farah 00
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro
IZVORNA PORUKA: Farah 00
al vidis da sam se isfenirala dan pred odlazak u bolnicu, imam friz a Dz je sada narasla, nema bas ovakve obrascice
Ma vidim ja nesto nisi cupava, a bas takvu sam te zamisljala poslije cr 😊😊😊
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar 30.10.2015 18:24:04
Banancica
Pozzz drage zene.. Novembarske sretnooo vam sto lakse porode vam zelim ..samo sam upratila staru forumasicu felix pa jel to novina ? Mi smo bile na temama 2009..nemam puno vremena za pisanje navikavamo se ipak dvoje je djece hehe cudno mi jos uvjek kad kazem..bebac siki kaki o tako po citav dan
RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar 30.10.2015 18:48:02
ziel
Evo mene sa kontrole, otvorena 1 prst, grlic skracen, beba se spustila, CTG uredan, ponovo kontrola u iducu nedjelju tj.za 9 dana... kaze dr.nece beba jos