|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koliko vec pokusavate zatrudniti?
29.4.2009 14:35:44   
lavita
cao neutjesna sto se tice bijelog pranja moja kolegica je imala veliki problem sa tim 6 god je obilazila sve moguce dok pila tablete itd ali je slucajno negdje procitala da je kunica neven i macina trava u kombinaciji najbolji lijek i ustvari je tako i bilo pila je to jedno odredeno vrijeme i bijelo pranje je nestalo a ona postala mama dvoje predivne djece pa uzmi i ti pokusaj pa ako bogda da nam se javis sa novostima zelim ti mnogo srece cao

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 651
29.4.2009 15:27:59   
Anoniman
Joj draga Lavita pokušaću to jer vjeruj mi ja sam ovisnik o čaju,ali tu kombinaciju nisam probala.
Ako to uspije moraću te lično upoznati da te poljubim,jer vjeruj mi toliko me boli i svrbi od tog prokletog bijelog pranja da sam više poludila.Drago mi je zbog tvoje prijateljice,jer mi žene smo stvorene da bi što bi rekao stari narod deverale pa bilo s čim.
Hvala ti puno
Šaljem ti velike pozdraveuser posted image

Ćao

(odgovor članu lavita)
  Neposredna veza do poruke: 652
30.4.2009 1:32:33   
*Maki*
U mom kraju postoji jedna biljka koju zovemo Otodovka. Našla sam naziv za nju Plava lincura. Imam i latinski naziv i sutra ću malo da procunjam po net-u pa ću vam javiti. Znam da je ima na visokim planinama i da to možete nabaviti od travara. Odlična je protiv sekreta, protiv bakterija... Koristi se cela biljka - i listovi i stablo i cvet. Čaj je užasno gorak ali je nezamenljiv i svaka žena ga treba koristiti. Pored njega preporučila bih vam da pijete, ako već ne možete stalno da jedete, beli luk u tableticama. Najbolje je da svakog dana progutate po jedan čen belog luka, isto onako kao što bi popile neku tabletu sa vodom. I nezaobilazni kantarion. Ova dva čaja kantarion i otodovku možete kombinovati.

Javiću uskoro kako se zove ta biljčica. Ljubac

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 653
30.4.2009 8:25:23   
Anoniman
Ćao Maki možeš li mi reći koji je to tvoj kraj.Možeš li mi pojasniti malo funkciju bijelog luka,nije problem piću ja to svaki dan,ali stvarno do sad nisam čula za to.Hoće li mi biti lakše od njega.
Ljubim te
Ćao

(odgovor članu *Maki*)
  Neposredna veza do poruke: 654
30.4.2009 8:32:41   
Anoniman
Draga Ninice mogu misliti tvoje radosti kad si ostala user posted image ,ja mislim da bi ja bila naj sretnija žena na svijetu da mi se to desi.Ja sam svog mužića jedva natjerala da urati test na spergmogram i kod njega je sve OK drago mi je nek je on bar u redu.

(odgovor članu Ninica1709)
  Neposredna veza do poruke: 655
30.4.2009 13:35:52   
lavita
april ima li kakvih novosti jesi li radila test

(odgovor članu lavita)
Neposredna veza do poruke: 656
30.4.2009 13:40:20   
*Maki*
Draga Neutješna, poslala sam ti privatnu poruku.
Čekam da mi jave naziv biljke.
Što se tiče belog luka, poznato je da je fenomenalan za zdravlje, naročito u suzbijanju bakterija, gljivica... Kada sam počela da ga koristim zbog zdravlja (preventiva) primetila sam da mi se smanjio sekret koji sam tada imala. Onda sam čula za ovu biljčicu i počela da koristim i taj čaj i nemam nikakvih problema sa sekretom. Javiću u toku dana ili sutra. Kiss

< Poruku je uredio *Maki* -- 30.4.2009 13:42:29 >

(odgovor članu lavita)
Neposredna veza do poruke: 657
30.4.2009 22:39:30   
Lilipop
Ja sam procitala da su propolis kapi super za kandidu. Nakapes jedno 20 kapi na jednu kocku secera i ostavis da ti se u usta otopi i to radis 3 puta na dan. Isto mozes uzeti i propolis tablete koje se tope u usta. Do sad sam 2 puta imala kandidu i koristila kanesten vaginalete i jednu kutijicu propolis tableta i onda to brzo proslo. Nista nije na odmet probat.

3 x IUI -0

(odgovor članu *Maki*)
Neposredna veza do poruke: 658
2.5.2009 13:27:17   
ljubičica 28
Pozdrav svima,nova sam na forumu i mislim kako ćete se sve utješiti kada pročitate koliko dugo ja pokušavam ostati u drugom stanju.U braku sam već 9 godina i od samog početka radimo na user posted image .Muž mi je prije 5 godina operisao varikokelu i nalaz mu se poslije toga znatno poboljšao.Imala sam i jednu neuspješnu inseminaciju prije 3 godine i od tada sam se prestala nadati.Međutim,čitajući o tome kako se vi borite sa raznim preprekama počela sam se ponovo nadati i krećem ponovo sa borbom...
Počela sam piti macinu travu a mužu sam nabavila sve moguće vitamine za koje sam pročitala da pospješuju kvalitet sperme...Inače,sem neredovnih menstruacija,za koje doktori kažu da nije nešto strašno,sve drugo mi je ok(bar tako dr. kažu)
Nadam se da vas nisam ugušila sa svojom pričom...lakše je kad imate nekog ko može saosjećati s vama...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za sve nas i nadam se da ćemo jednog dana ugledati user posted image  te držati svoje male user posted image   u rukama...pozz...
Neposredna veza do poruke: 659
2.5.2009 14:03:25   
Anoniman
Ma nije loše,malo mi je bolje,nabavila sam neki makedonski mehlem pa se namazala i ko da mi je malo lakše,ne svrbi me onoliko i ne boli
Hvala ti puno
  Neposredna veza do poruke: 660
2.5.2009 14:10:14   
Anoniman
Dobro nam došla Ljubičice,i ja sam se skoro uključila pa sam malo gnjavila ostale žene.
Nadam se da se neće naljutiti,jer ja suosjećam sa svim ženama koje imaju probleme kao ja.
Vjeruj mi da meni nije lakše kad čujem ovako nešto kao što je kod tebe,9 god. nemati djecu
mislim da je jedno veliko psihičko opterećenje.Ja se 3,5 god.borim sa ovim pa sam skoro poludila.
Neka ti je dragi Bog na pomoći,i nek ti podari jedni malu user posted image -icu.
Veliki pozdrav za tebe

(odgovor članu ljubičica 28)
  Neposredna veza do poruke: 661
2.5.2009 14:20:14   
bebana27
dobro nam dosle na forum i da sto prije ugledate svoj user posted image .
ja sam se za bebu borila skorom 1 god dana i eto uspijelo mi je jer sam na pocetku bila opterecena sa tim kako neke mogu imati djecu a ja ne mogu pa sam svaki dan plakala psihicki bila opterecena sa tim i kad sam se najmanje nadala ja sam ostala trudna.
bitno je da imate volju a beba ce doci kad se najmanje budete nadale.
drzim vam fige

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 662
2.5.2009 14:22:36   
veeseelaa
ljubičice i neutješna držim vam fige, želim vam da što prije ostane user posted image

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 663
2.5.2009 16:29:34   
Anoniman
Hvala puno bebani27 i veeseelooj,da im Bog da sve najbolje

(odgovor članu bebana27)
  Neposredna veza do poruke: 664
2.5.2009 20:25:23   
lamama
Draga ljubičica dobro došla na naš forum, želim ti puno sreće u tvojoj borbi i da što prije dođeš do svog potomstva.

I ja sam žena koja se jako dugo borim za user posted image i nadam se da će mi moja borba uskoro donijeti zdravu i hairli user posted image kojoj se jako dugo nadam i molim Boga da mi je podari! Evo samo ću ti reće da se spremam na petu operaciju, a treću u zadnjih godinu dana, drago mi je da si se odlučila za borbu za svoju user posted image ja mislim da se isplati boriti!!!

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 665
2.5.2009 20:55:20   
schmeteling
Draga lamama želim ti puno,puno,puno sreće i svima ostalima koje čekaju da ugledaju user posted image  kao i samoj sebi,puno sreće i uspjehauser posted image .Da se borimo i da budemo jake i hrabre da podnesemo sva ta dešavanja....Bit će ako Bog da i za nas lijepih vijestiuser posted image ....
Uz vas sam i molim Dragog Boga da nam svima pomogne....
Puno Vas Volim!!!!!!!!

(odgovor članu lamama)
Neposredna veza do poruke: 666
2.5.2009 21:49:28   
lamama
draga schmeteling hvala puno i ja tebi želim da što prije dođeš do svoje user posted image , kao i sve žene koje to čekaju, neka nas Bog obraduje i podarinam zdrave bebice!!!

dijagnoza sekundarni sterilitet, dvije vanmaterične, jedna trudnoća-plod se nije razvijao, odstranjen jajovod, drugi prohodan
1. IVF Mb -0
2. IVF Mb -0

(odgovor članu schmeteling)
Neposredna veza do poruke: 667
2.5.2009 22:09:10   
riba78
draga ljubićice dobro nam došlauser posted image ,nikad ne smiješ gubiti nadu,samo hrabro u borbu za svojuuser posted image
ja se borim za svojuuser posted image predugih 11g.
imala sam 5 neuspiješnih inseminacija ,
ali ja sejoš uvijek borim ,i aBd oćekujem svojuser posted image
pridruži nam se u čekaonici ,tamo se sakupljaju trudilice user posted image

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

(odgovor članu lamama)
Neposredna veza do poruke: 668
2.5.2009 22:14:18   
ljubičica 28
Hvala vam puno cure na podršci...ma ja sam time bila opterećena u početku i svaku user posted image  dočekivala user posted image ...ali nakon neuspješne inseminacije sam natjerala sebe da se ne opterećujem mnogo...bit će kako Bog odredi...imam predivnog muža,sretan brak,treba biti zahvalan Bogu i na tome i uživati u onome što imaš...
Jedino kada bi neka od mojih prijateljica ili neko od muževih prijatelja dobio user posted image malo bih više razmišljala zašto se baš meni to dešava...
Čitajući na forumu o raznim iskustvima i preprekama koje su mnoge od nas uspješno prevazišle,shvatila sam da se nisam borila onoliko koliko sam mogla i trebala...tako da sam odlučila ponovo započeti borbu u nadi da ću ovaj put uspjeti.
user posted image user posted image user posted image user posted image  za sve nas da ćemo jednoga dana ugledatiuser posted image  i držati user posted image  u rukama...pozzz...

(odgovor članu lamama)
Neposredna veza do poruke: 669
2.5.2009 22:26:30   
ena0002
Lubicica dobro dosla user posted image user posted image user posted image ,
kao sto vidis ovdje nas ima jako puno i sve se borimo sa istim problemom. Neke duze, neke krace ali borba nam je ista i nikako ne treba odustajati. Sve nas user posted image  malo poljulja ali zato valja skupiti snagu i krenuti dalje.
Ja sam ubjedjena da cemo i mi jednog dana ugledati nas user posted image

(odgovor članu ljubičica 28)
Neposredna veza do poruke: 670
3.5.2009 2:14:25   
*Maki*
Draga Neutješna, u vezi onog čaja o kom sam pisala u prethodnoj poruci- Gentiana Cruciata tj. Prostrel. Upiši u google, pronaći ćeš puno tekstova o njoj. LJubac

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 671
4.5.2009 7:48:44   
april09
Draga Lavita...izvinjavam se nisam bila tu bili smo na putu...a sto se tice testa nisam ni morala jer je user posted image  dosla tacno u koliko je trebala tako da sam bila jako, jako...user posted image  

(odgovor članu *Maki*)
Neposredna veza do poruke: 672
4.5.2009 13:34:31   
mirni
Draga palcice 33.I ja imam isti problem kao i ti.Imam sina od nepunih 12 godina .Na drugoj bebi radimo već 4 godine i ništa.Već sam izgubila svaku nadu.samo da znaš da nisi sama.Svaki mjesec molim boga da ne dobijem menzes ali on dođe.Redovan je ko švajcarski sat.Sad se kajem toliko jer sam jednom prije 9 godina i bila u drugom stanju ali nisam bila spremna na drugo dijete i uradila sam abortus.odavno mislim da me i bog kažnjava za to pa sad ne mogu da zatrudnim.ali nada uvijek postoji.pozdrav svim budućim mamama

(odgovor članu palcica33)
Neposredna veza do poruke: 673
4.5.2009 14:16:15   
Vedica
prijenos posta

IZVORNA PORUKA: NecaS

Drage moje koliko dugo vi pokusavate da zatrudnite?Ja vec 2 mjeseca ne mogu da ostanem trudna.

Quien con fe sabe esperar, ve al fin la suerte llegar!

(odgovor članu mirni)
Neposredna veza do poruke: 674
4.5.2009 14:33:00   
malena27 RR
NecaS pridruzi nam se u cekaonici na linku http://www.ringeraja.ba/forum/m_267254/mpage_5/key_/tm.htm#268687, vidjeces da nisi sama i da to uopste nije dug period da bi ti vec sad bila ocajna user posted image zelim ti da uskoro postanes user posted image  

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Vedica)
Neposredna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *