mamine oci
|
MALI ZVRK 1.2.3.gore,dolje,ljevo,desno.tamo,vamo i sve tako u krug, skakucem po kuci jer ja sam mali zvrk. Igram,trcim,plesem ima toga jos, a znam i da dam poneki kos. Jurim,skacem,vrtim se u krug, a tati se sijesi brk,voli moje nestasluke,jer ja sam mali ZVRK. LJUBAV Tata,mama dokle cemo tako,tuci djecu pa to moze svako, dajte nam ljubavi i njezno nam ispruzite ruke, kad nas slatko zagrlite procice vas sve muku. Tata,mama,voli te nas svaki tren,jako i snazno, samo vasa ljubav to je nama djeci vazno. Tata,mama,voti te se svaki dan to je i nasa sreca, zajednicka ljubav je ljepsa neko nekom para puna vreca. MOJA SIMPATIJA Danju,nocu,,ja nemam mira, jedna mala crnka u srce me dira. jedva cekam,i u skolu trcim,da je vidim, zbog nje slabo ucim,jer me svojim pogledom ona muci. niti jedem,niti spavam,jedva da i disem, samo na nju mislim i njoj pjesme pisem. Ma,imam simpatiju,neka svako zna, pamet mi je zamutila jedna mala crnka iz III 2. DAJTE MI LJUBAVI Mama stalno na kompjuter nesto tipka, a i ja bih da se samnom malo igra i po nogicama stipka. Kazem mami,ostavi se foruma ringeraja, i ja hocu malo igre doso cika paja. Tati velim trepni malo,oci ce te boljeti od televizije, zelim da ti pokazem svoje bebi vizije. A brat,uci,pise,pretura po knjigama cjeli dan. dok do njega stignem on vec utonuo u san. hocu da se igram,daj mi ruku ti veliki svijete, nekada si i ti bio dijete. nadam se da ce vam se svidjeti moje pjesmice bar sam se potrudila i nezamjerite ako ima gramatickih gresaka ipak sam ja domacica koja voli da pise kako tako nego da gledam spanske serije ako i vi volite isto napise i vi nadam se pozitivnim komentarima zajednicki mozemo napisati puno pjesmica nasoj djeci pusa za sve malisane .