LieToMe RR
|
IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: minie Cao drage moje, Uh sto je vani hladno, brrr, kome god je vruce neka samo izadje vani na 2-3 min Ja danas podigoh nalaze, imam malo bakterija u urinu i povisenu sedimentaciju i crp (malo me nos zeza ovih dana i kasljem) i sto mi je cudno i ostadoh bas iznenadjena,, povecana mi malo masnoca (za 0,2) i trigliceridi isto, nikad ranije mi to nije bilo. Vidim na netu da je to normalno za trudnice, ali se bas nasikirah. Imate li neki ucinkovit nacin za "ubijanje" kiseline. Smori me,,) posebno navecer, a nema sta nisam probala. Cega se vi igrate sa svojim cetverogodisnjacima, ja vise ne znam kakvu igricu da smislim. Igramo se i autica, crtamo, bojimo, ali dug dan pravo... A vezano za plodnu vodu, ja sam cula da moze promijeniti boju i biti mutna, ali gusta nisam :( Meni ke pres kraj prve tridnoce dr bio rekao da mi se cini da je mutna, ali su mi radili gin pregled i de gledao nekim instrumentom i kaze cista ko suza. Mozda ce te poslati na taj pregled, zab sam.kako se tacno zove. moja se igra sama ja joj eventualno predlozim vid zabave moja L se isto zaigra sama ali volimo i nas dvije da se igramo. obicno je to uz hranjenje slazemo kocke, lego i drvene, voli puzle pa slaze puzle do iznemoglosti, crta,boji... strasno voli hello kitty pa joj je tata kupio gljiva kucu, neki dan je dobila i slasticarnu, od prijatelja ljulju i klackalicu pa rpavi grad igra se s njima, imitira kako se mm i ja ljubimo pa uzme figurice i ljube se tako a ona crce od sege onda ima fazu plesa, gleda gummy beara pa plese, voli i pingija pa i njega imitira...uglavnom ispunimo dan i kreativnim stvarima i rekreacijom