*andjela*
|
Vece zenice,jeste zaspale,evo ja cu jos malo ,decak mi spava,MM radi veceras Vidim da ste komentarisale spavanje, joj mene je sin godinu dana bukvalno izmorio sto se tice ne spavanja,prvo kao beba budjenje zbog podoja...onda kad sam taman pomislila da ce krnuti malo bolje,ono jos gore budio se svaki cas,po 5/6 put,ja samo legnem,on place...i onda oko godinu dana prekinemo sa dojenjem,jer vise i nije bilo mleka,a njemu to postala navika,da je po citavu noc na siki...i posle prvog rodjendana,mesec /dva poceo fino spavati,hvala bogu,navce zaspi oko 9/10 i ujutro oko 8/9 ustaje ,sad ima 21 mjesec,nekad se probudi da popije vode,ili soka, Mislila sam da se nikad necu naspavati,tada bi mi znacila bar 3 sata u komaduda sastavim,a sad spavamo super do 10 nekad.sta ce biti sad kad nam stigne druga bebica,vjerovtno sve ispocetka,al proce i to Sara123 hahah kako si se ti mene sjetila,sjecam se i ja tebe ,ne bas do detalja...joj bas sam zgodna trudnica...dobila 20 kg u trudnoci ,sreca jedino bila sto sam bila mrsavica,evo sad jos malo u 6 mesec i tek krecu polako kg,isto kao u prvoj,al mi ne smetaju...jedino samo strije da ne krenu...Kako si ti?
< Poruku je uredio *andjela* -- 18.10.2015 23:01:33 >