Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Sretna godišnjica braka ... 19.4.2009 11:41:54
bebana27
Sretna godisnjica braka!!!!!!!!!!
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
RE: Sretna godišnjica braka ... 25.4.2009 10:00:32
Emina*
Dinci moj, zelim ti sretnu godisnjicu braka, da ste nam uvijek sretni, veseli i nasmijani... Da dozivite stotu, i da podarite jedno drugome puno djecice koja ce vam uvijek biti ponos... Ljubimo vas do nebaaa....
RE: Sretna godišnjica braka ... 25.4.2009 10:12:16
Blue rose RR
Dinela sve najbolje u zivotu i da ti svaki dan bude pun ljubavi, radosti i srece, zajedno sa insanima koji te prate sa ljubavlju kroz zivot. Od srca ti zelim sretnu godisnjicu braka.
RE: Sretna godišnjica braka ... 25.4.2009 20:24:42
Adana
Draga Dinela, od srca vam zelim sretnu godisnjicu braka, da vas uvijek prati sreca, dobro zdravlje, nafaka, ljubav, djeciji smijeh... Da dozivite jos puuuuuuuuno godisnjica zajedno... Punoooo poljubaca od nas....
RE: Sretna godišnjica braka ... 25.4.2009 20:32:07
bebana27
Dinela sretna godisnjica braka mnogo srece zdravlja i veselja u zivotu da vam svaka godina bude sretna i vesela!!!!!
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem