|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
23.4.2009 12:22:13   
noaa
sutra cemo na kontrolu pa cu pitati doktora,al prije 7 dana rekli su da je osip.kakav crni streptokok jos bi mi samo to trebalouser posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 151
23.4.2009 12:25:25   
Anoniman
ma ja sam ti klasicni primjer hipohondrja.com user posted image ..pusti mene...vjerovatno ces marku pelena morati promijeniti

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 152
23.4.2009 12:29:46   
noaa
ma nisam ni zadovoljna pampersom,cesto joj prodje na robicu kad se popiski

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 153
23.4.2009 12:35:25   
Anoniman
ne znam jesi li koristila ,ali svi kazu da hipova krema, sa tamnoplavom trakom iznad poklopca, izvrsno rjesava te probleme, pa pokusaj

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 154
23.4.2009 12:37:12   
Anoniman
to se i meni desavalo pa smo kupili vece peleneuser posted image ...trojku...sleep and play...koliko je sada tvojoj?

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 155
23.4.2009 12:51:04   
noaa
sutra joj je 40 dana ali je jos mrvica jer dok nismo uveli dohranu gubila je na tezini.sutra cemo se vagati pa da vidimo napredujemo li?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 156
23.4.2009 13:01:38   
mudrost
jutrica,mame:)nadam se da ste dobro.. moja smizla danas ide primat vakcinu,pa mi je vec sad zao:)kako su vasi podnijeli prvu vakcinu?

nasa dusa Šejma 22.2.2009

...za cim moja dusa zudi,u Dzennetu Tvome ima...

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 157
23.4.2009 13:18:02   
noaa
moja super,po tome nije na mene ja i sad placem kad vidim igluuser posted image

(odgovor članu mudrost)
Neposredna veza do poruke: 158
23.4.2009 13:30:32   
mudrost
user posted image  user posted image  mene doduse nije strah,ali ako bude na mm onda ce plakatuser posted image  ma nadam se da ce bit dobro,aBd!

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 159
23.4.2009 14:46:40   
Anoniman
mi smo jucer dobili, ja sam vise plakala od njegauser posted image user posted image

(odgovor članu mudrost)
  Neposredna veza do poruke: 160
23.4.2009 20:23:41   
mudrost
bili smo na vakcini,user posted image  je malo plakala,a sto *dadada kaze vise sam ja plakala od njeuser posted image ..nisam je ja smjela ni drzat..mm je drz'o.. sad je malo nervozna,al proci ce i to aBd..

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 161
24.4.2009 19:07:05   
Anoniman
mi danas bili na kontroli, posto nam je rekla za 2 dana, pregledala pupak i to je ok, ali ne dobiva na tezini dovoljno i malo je zuta, te nas poslala na pedijatriju na jezero, majko mila mm i ja smo umrli od straha, vec smo kontali da ce nas ostaviti gore, ali hB bilirubin ima normalne vrijednosti i ne treba hospitalizaciju, a dala mi je 2 dana da intenziviram dojenje pa da dodjem u ponedjeljak da vidimo da li je neophodno uvesti i dohranu, ma to iako bude nema veze samo da se ona udeblja, uhhh, sto je tesko biti roditelj, a da , morala je vaditi krv iz pete, pa to dodje ko vakcinacija, plakala je uzas, ja nisam, kontala sam samo da ne ostane u bolnici

pozdrav ostalim mamama i bebama

(odgovor članu mudrost)
  Neposredna veza do poruke: 162
24.4.2009 19:38:59   
babymia
sahara,dobro je pa nije bebica morala ostati u bolnici,nadam se da ce vec za dva dana biti puno bolje.sretno!!!
a mene zanima to vadjenje krvi iz pete,mojoj bebici su to uradili prije nego sto smo izasli iz porodilista,ali nikad nisam saznala zasto to vade i dobijes li ikad te nalaze??

11.3.2009. MIA
nasa srecica

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 163
24.4.2009 20:15:23   
noaa
 mi bili na kontroli.Noa dobila 500g za tjedan dana,dadada ipak je pelenski osip dobili smo kremicu a kad je doktorica pregledala ja u sebi ponavljala samo da nije streptokok user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babymia)
Neposredna veza do poruke: 164
24.4.2009 20:39:10   
Anoniman
babymia ma i ja se nadam da ce biti bolje, ma smo da mi kazu ako treba dohranjivati da pocnem da dijete ne ispastauser posted image , noaa tvoja beba bas napreduje user posted image , kako je hranis

(odgovor članu babymia)
  Neposredna veza do poruke: 165
24.4.2009 20:45:37   
noaa
draga sahara prvo su mi rekli da samo dojim i 10 dana beba vristala stalno ja je dojila ona i dalje place i nije kakila tih 10 dana,odvedem je ponovo ona smrsala i rekao mi drugi doktor da dajem uz dojenje jos 110ml bebimila,sad je super sita i ne place.ja se raspisala al procitala sam da tvoja bebica gubi na kilazi pa da znas sta se nama desilo.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 166
24.4.2009 20:55:28   
NANICA
Kratko preletih vase postove pa ako nekome moze pomoci i moje iskustvo evo:
Naime i ja sam prvo dijete dojila i dojila i dojila. Mlijeko curilo samo ali ona mjesec dana samo plakala i za taj mjesec dobila samo 100gr. Kad sam je pocela dohranjivati beba prestala plakati i pocela dobivati na tezini.
Druga beba (stara 2 mjesecai 10 dana) je takodjer dojena i nije plakala ali sam je morala poceti prehranjivati (vec 20tak dana) jer joj je bilo malo. Kad smo je neki dan vagali, sa 2 mjeseca imala je 5450gr. odnosno za 15 dana je dobila 750gr.

Ljuljka, 06/10/2003
Pahuljan, 12/02/2009

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 167
24.4.2009 21:11:09   
mudrost
sahara, kako bebica?kao sto babymia rece super pa nije trebala ostajat u bolnici..
i mi smo jucer bili na pregledu moja je za dva mjeseca dobila 1040gr.. u pocetku se brinula kad sam vidjela na forumu da kod nekih bebe toliko dobiju za mjesec..ali doktor me razuvjerio i rekao da je najbitnije da dobiva na tezini pa koliko god i naravno da nije gladna..a ona meni super jede hB..eh sad ti ziva bila vidi,ako ti bebica gubi na kilazi najbolje bi bilo da uvedes dohranu,kao sto kazes da bebica ne ispasta..
ljubni je jednom od nas dvije..ali iskreno se nadam da ce do pon se stanje popravit.. evo ova moja ocela uveliko da pljuje i galamiuser posted image  samo neke zvukove pusta i smije se,dusa maminauser posted image

(odgovor članu NANICA)
Neposredna veza do poruke: 168
24.4.2009 21:31:40   
Anoniman
@ noaa ma rekla sam ti ja da sam hipohondrija.com..ne slusaj mene nikad...bravo vas dvijeuser posted image user posted image

@saharice..ja mislim da 90 % beba kod nas fasuje zuticu...i andrej je imao cetvrti dan...isto su mi rekli kao i tebi..vazno je da vise jede i poceli smo ga hraniti bukvalno koliko trazi bez nekog reda hvala bogu zitica je jako brzo prosla...e sad mi smo od starta na hipp-u tako da mu je moje mlijeko sluzilo vise kao medikament...onoliko koliko sam ja uspjevala da mu dam..posto ja bas imam problema s bradavicama...

(odgovor članu mudrost)
  Neposredna veza do poruke: 169
24.4.2009 21:34:57   
magde
moja beba je 4 i po meseci i ima 6300 kg mislim da je ok trebali smo da primimo vakcine ali prvo smo proverili krv i imala je zgolemene leukocite granica je 10 ona j e imala 10,4 ali i to je proslo bila j emalo rastrevozena ali sad je sve ok to je bilo davno sad jedemo riza a od danas smo i jabuke paa kako vidim bice sve ok

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 170
24.4.2009 21:36:35   
magde
dadada mozem li mi reci kakav si imala problem sa bradavice zasto i ja sam proslo sa to gore nisam ih imala pa kasno sam ih napravila sa pumpu pa uhvatila je ali nakon to malojoj je bilo mleko i pumpala sam se .kako si ti prosla???

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 171
24.4.2009 21:49:48   
Anoniman
ma super ste mi sve, mislim hvala vam na podrsci i podijeljenim iskustvima, ma principesa je hB super, ja nikad ne bih rekla da joj nesto fali, mislim to da se ne deblja, naime dobila je samo 200 g za nekih 15 dana, pa jedva cekam ponedjeljak da mi kazu treba li je dohranjivati pa da znam, dr. danas kaze kako je pravo cvrsta i to ali eto, ma drago mi je da nista ne prepustaju slucaju, usput ona pedijatrija je pravo napucana, koliko sam skuzila, zlu ne trebalauser posted image

pusa svima

(odgovor članu mudrost)
  Neposredna veza do poruke: 172
24.4.2009 21:58:49   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: magde

dadada mozem li mi reci kakav si imala problem sa bradavice zasto i ja sam proslo sa to gore nisam ih imala pa kasno sam ih napravila sa pumpu pa uhvatila je ali nakon to malojoj je bilo mleko i pumpala sam se .kako si ti prosla???

Ja od rodjenja nemam jednu bradavicu...skroz je uvucena...uspijem ja nju nekako izvuci..ali se momentalno uvuce..tako da andreja nisam uspjevala ni stavljati na tu siku...pa sam mastitis dobila, pa kojekakve upale i temperature..ma ja vjerujem da je kljucna stvar sto nisam imala nikoga da mi pomogne oko dojenja..a svako ko je vidio moje bradavice samo je odmahivao glavom (mislim na ove babice i doktoreuser posted image ) u stilu nema tu nista...tako da sam se ja pomirila s cinjenicom da ga necu dojiti

(odgovor članu magde)
  Neposredna veza do poruke: 173
24.4.2009 22:01:11   
magde
a sad ga dojis na oboje jel tako?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 174
24.4.2009 22:24:19   
Anoniman
ma ne dojim ja uopste..iskljucivo smo na hippu na zalostuser posted image

(odgovor članu magde)
  Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *