|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudna sam!!!
12.3.2009 19:47:34   
Nunichi
Cestitke i od mene Sanelici i Luni! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 351
12.3.2009 20:30:22   
mnn
čestitke i od mene svim novim trudnicama!user posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 352
12.3.2009 21:14:59   
Crvena
Cestitke Luna4 da narednih user posted image mjeseci uzivas u trudnoci
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Crvena -- 12.3.2009 21:16:32 >

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

(odgovor članu mnn)
Neposredna veza do poruke: 353
12.3.2009 21:21:00   
Anoniman
samo da se i ja pridruzim cestitkama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i zelim vam zdravu i lijepu user posted image

(odgovor članu Crvena)
  Neposredna veza do poruke: 354
12.3.2009 21:22:38   
Anoniman
cestitke i od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 355
12.3.2009 22:01:37   
mamina princeza
cestitke svim trudnicama posebno sanelici ...

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 356
30.3.2009 7:28:12   
meedic
Dobro jutro trudnice,

evo jutros sam ugledala svoj privi user posted image  hvala Bogu, nakon dvije godine truda i nakon lijepog druzenja u forumu zatrudnjivanje. Ovo je moja prva trudnoca. Presretna sam,  ali jos uvijek ne vjerujem da se to meni desilo.

Nadam se da cemo se i ovdje lijepo druziti i razmjenjivati znanja, iako ja jos nemam nikakva znanja oko trudnoce, zato se nemojte cuditi ako budem postavljala nekada i malo glupa pitanja user posted image .

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 357
30.3.2009 8:47:56   
Crvena
Meedicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Super vijesti za dobo jutro. Od srca ti zelim da  narednih user posted image uzivas u svojo pupi, a onad aBd i user posted image
user posted image

< Poruku je uredio Crvena -- 30.3.2009 8:51:38 >

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

(odgovor članu meedic)
Neposredna veza do poruke: 358
30.3.2009 9:28:37   
Anoniman
user posted image  čestitam od srca,
želim da ti svi trentci koji slijede budu najljepši u životu.user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meedic)
  Neposredna veza do poruke: 359
30.3.2009 9:57:31   
Zoe
IZVORNA PORUKA: meedic

Dobro jutro trudnice,

evo jutros sam ugledala svoj privi user posted image  hvala Bogu, nakon dvije godine truda i nakon lijepog druzenja u forumu zatrudnjivanje.

meedic, pa postala si nam user posted image , čestitam ti od srcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
želim ti mirnih i divnih user posted image  user posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu meedic)
Neposredna veza do poruke: 360
30.3.2009 10:55:32   
brzamala
Meedic,cestitam od srcauser posted image user posted image user posted image divne vijesti.Uzivaj u trudnociuser posted image

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 361
30.3.2009 10:59:16   
bebana27
user posted image user posted image user posted image user posted image Novopecenim trudnicima mnogo srece i uzivaj te user posted image neka vam svaki dan bude lijep i sretan.user posted image user posted image user posted image user posted image

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu brzamala)
Neposredna veza do poruke: 362
30.3.2009 11:07:45   
Lilly
Cestitam!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...oooO..................
.....(....)...Oooo.......
......\..(.....(....)......
........\_)....)../.......
...............(_/....

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 363
30.3.2009 11:30:40   
emy
Meedic cestitam od user posted image  uzivaj u narednih user posted image

(odgovor članu Lilly)
Neposredna veza do poruke: 364
30.3.2009 11:52:35   
Emina85

Dobro jutro trudnice,

evo jutros sam ugledala svoj privi user posted image  hvala Bogu, nakon dvije godine truda i nakon lijepog druzenja u forumu zatrudnjivanje. Ovo je moja prva trudnoca. Presretna sam,  ali jos uvijek ne vjerujem da se to meni desilo.

Nadam se da cemo se i ovdje lijepo druziti i razmjenjivati znanja, iako ja jos nemam nikakva znanja oko trudnoce, zato se nemojte cuditi ako budem postavljala nekada i malo glupa pitanja user posted image .

ČESTITKE meedic i želim ti najljepših user posted image vremena provedenih!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nadam se da će trudnoće proći prelijepo!!
Dobrodošla u klub user posted image i slobodno postavljaj pitanja, nijedno nije glupo ako je vezano za user posted image !!
Pusa velika i uživaj!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Muhammed, sunce moje, ugledao svjetlo dana 11.07. 2009.i došao majci u zagrljaj !!!
Najljepši osjećaj na svijetu!!!!

(odgovor članu meedic)
Neposredna veza do poruke: 365
30.3.2009 12:29:02   
biloko
Cestitam meedic user posted image user posted image user posted image user posted image drago mi je sto vam se trud napokon isplatio...i kao sto je Emina_85 rekla slobodno postavljaj pitanja, ni mi koje smo user posted image ne znamo puno puno toga, to se sve uci kako trudnoca napredujeuser posted image .

(odgovor članu meedic)
Neposredna veza do poruke: 366
30.3.2009 12:43:30   
jasmina_mm

Dobro jutro trudnice,

meedic cestitke na trudnoci i sve najljepse od srca
cestitke i svim novim trudnicama i zelim vam ugodnih user posted image

dusha mamina 11.10.2007.

upravo zato sto je tako topao, osmjeh je ljepsi od bilo kojeg cvijeta na svijetu....

(odgovor članu meedic)
Neposredna veza do poruke: 367
30.3.2009 14:30:55   
Anoniman
vauuu, superiska, cestitam user posted image user posted image user posted image user posted image i zelim ti lijepu i zdravu user posted image

(odgovor članu meedic)
  Neposredna veza do poruke: 368
31.3.2009 7:36:01   
meedic
Hvala vam svima na lijepim cestitkama i dobrodoslici user posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 369
31.3.2009 7:50:07   
riba78
čestitam novim trudnicama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To je prokletstvo želje koja se ne gasi, ali se ne ostvaruje."
Meša Selimović

(odgovor članu meedic)
Neposredna veza do poruke: 370
31.3.2009 8:04:54   
Anoniman
Čestitke i od mene.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu riba78)
  Neposredna veza do poruke: 371
31.3.2009 8:43:13   
aida84
cestitke svim novim user posted image i dobro nam dosle...

28.09.2009. si nam uljepšala život svojim dolaskom!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 372
31.3.2009 9:15:00   
Srculence
Iskrene čestitke i od mene,od srca.Uživajte!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aida84)
Neposredna veza do poruke: 373
24.4.2009 20:20:50   
Nunny
Srdacan pozdrav svima...
Hvala BOgu konacno je dosao i taj dan...

I ja imam jednu lijepu vijest jos uvjek jako malu ali joj kuca srce , danas sam saznala da sam trudna ukupno 6 sedmica fetus je velicine 0.38cm... ne mogu vam opisati svoju radost...

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 374
24.4.2009 20:28:14   
ledy blue
cestitam ti!!!user posted image user posted image user posted image user posted image uzivaj u svojoj sreci i tim prestojecim sletkim mukama!!!! zaelim ti sretnu i sto laksu trudnocu!!!

(odgovor članu Nunny)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *