|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prvačići
31.8.2015 10:41:01   
dambolina
Ili je princip odvesti dijete ujutro..pa onda ako je medusmjena tad ide na nastavu..ili..????
Please...neko????

sestrin sin je bio u produzenom ujutru, a do pocetka medjusmjene su imali neke svoje aktivnosti. Uciteljice ga odvedu na nastavu, kad je gotovo, uciteljica ga vrati u produzeni. Tu rade zadacu, pa slobodne aktivnosti.

moja ce ujutru u produzeni, na nastavu u medjusmjenu, pa ce brat po nju i kuci. Mi smo samo pola dana u produzenom.

I da, meni se ona nekako cini mala, ali to samo zato sto je brat gigant :D

Jako sam uzbudjena zbogsutrasnjeg dana, nije mi bilo ovako kad je sin polazio u skolu.... mladost ludost, sta li :D

Z. veliki zvjerko 17.06.2003.
I. mala živča 04.11.2008.
L. mala palmica 15.01.2014.

(odgovor članu miracle)
Neposredna veza do poruke: 1126
31.8.2015 10:54:22   
miracle
Hvala dambolina...

I ja sam skontala da je tako...nego u prvi mah,valjda od uzbudenja ko izgubljena bi majke mi....kontam da pitam zenice..

Hvala user posted image

(odgovor članu dambolina)
Neposredna veza do poruke: 1127
31.8.2015 13:21:14   
veeseelaa
jel ima neko sem mene i medić da mu dijete polazi u prvi razred OŠ Isa beg Ishaković ?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu miracle)
Neposredna veza do poruke: 1128
31.8.2015 14:20:28   
salmy
primaklo se..ja imam kamen tacnije stijenu u stomakuuser posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 1129
31.8.2015 15:05:49   
dambolina
IZVORNA PORUKA: salmy

primaklo se..ja imam kamen tacnije stijenu u stomakuuser posted image

sto bona kamen? kod mene leptirici user posted image

< Poruku je uredio dambolina -- 31.8.2015 15:06:06 >

Z. veliki zvjerko 17.06.2003.
I. mala živča 04.11.2008.
L. mala palmica 15.01.2014.

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1130
31.8.2015 22:13:43   
Full Moon
Drage mame, sretno sutra, znam da djeca nemaju takvu tremu kao vi/mi, hahahaahha, ja tek s odmora pa nisam mnogo razmisljala, cak sam je nagovarala da ne ide prvu sedmicu da ostanemo na moruuser posted image user posted image , a ona se nije dala smesti, uglavnom od srca sretno svim nasim prvacicima, da im skola bude prije svega velika pustolovina i zabava, a tek onda i sve ostalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dambolina)
Neposredna veza do poruke: 1131
31.8.2015 22:42:27   
Visnja RR
Sretno prvačićima sutra...user posted image

Mame user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Full Moon)
Neposredna veza do poruke: 1132
31.8.2015 23:34:54   
Edita1989
Evo i nas,da pozelimo srecu generaciji...Neka je sretno drugarima,da budete ponos svojim roditeljima...budite pametni i slusajte ucitelje :)

Feeling emotional user posted image

11.08.2009. - Ameen

23.02.2014. - Dima

"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje placenih poslova,uzevsi u obzir da je placa- cista ljubav."

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1133
1.9.2015 15:50:21   
salmy
Sta je ovo zatisjeuser posted image

vidim dosta je djecice vec zavrsilo ..mi cekamo 5user posted image

(odgovor članu Edita1989)
Neposredna veza do poruke: 1134
1.9.2015 18:30:49   
Medić*
Mi zavrsili.
Presretni, niko nije plakao, ni suze user posted image
Jednostavno dijete zadovoljno bilo, a i mi sa njim.

Malo na pocetku priredbe bese me nesto stislo dok su djeca pjevala prvacicima pjesmu skole, ali suzdrzah se.
Dusda mi je plakala za jednim djecakom koji je plakao svo vrijeme user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1135
1.9.2015 18:45:03   
koka i po
i kod nas gotovo..
kome se cita ima izvjestaj na chatuuser posted image
uglavnom bila sam dobra i pametna i nisam pravila nikakve problemeuser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1136
1.9.2015 23:08:46   
salmy
suze nisam pustila...samu sebe iznenadila..sve proslo za 10..guzva je bila strasna

posjetio ih je Koldzo i podjelio prigodne poklone:ruksak extra kvalitete..blok,bojice plastelin i jos ekih dzidza...djecak je odusevljen..evo ga spava komiran

a mama spremila za sutra stvariuser posted image imaju matematiku i tjelesniuser posted image

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 1137
1.9.2015 23:13:56   
Medić*
user posted image

sutra imamo Bosanski, Muzicko, Engleski, likovno, Izradu zadace , slobodne aktivnosi i hor user posted image user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1138
1.9.2015 23:21:16   
salmy

IZVORNA PORUKA: Medić*

user posted image

sutra imamo Bosanski, Muzicko, Engleski, likovno, Izradu zadace , slobodne aktivnosi i hor user posted image user posted image

sveeee ovo? pa do kad traje nastava

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1139
1.9.2015 23:21:21   
Hanady RR
Kod nas je bilo divnouser posted image

najprije priredba koju su spremile učiteljice i starija školska ekipa je bila krasna...
Ove godine nam je i otpjevama himna naše škole...mnogo lijepa...
Dobro naša seka starija je bila u priredbi pa je nama bila i ljepšda i najbolja koju smo mogli imati...
Učiteljica nam je lijepa, mlada, nasmijana i plavuša...što je F posbeno drgao...boja kose ista ko njena...golemouser posted image

U učionicama družili su se sa učiteljicom bez nas...punih pola sata..dobili čestitke, balone, bombone i lizala simpatično upakirana i eto papir sa spiskom potrebnopga pribora kao i rasporedom...

Naši će dobiti 7-og septembra ruksake, pribor neki i knjige...

I tako---
međusmjena smo....
to nas baš nije obradovalo al bože moj...mašallah gužva u školi , gužva u novim generacijama pa nas to ne brine previše sve ćemop mi to posložiti lijepo...

I tako...
sretni smo sviuser posted image

PS. plakla sam sekundu jednu od ponosa....
jednostavno nisam mogla drugačije jer je mlađa hvalila se svojom seskom drugarici a seka učinila sve da priredba za njenu seku bude divnauser posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1140
1.9.2015 23:31:14   
Medić*

user posted image

Nastava od 8 i 15 - 15 h
Onda produzeni ide ( slobodne aktivnosti i hor ko hoce od 15-17h)

< Poruku je uredio Medić* -- 1.9.2015 23:33:06 >

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 1141
2.9.2015 7:27:28   
škorpija
U OŠ Hrasno prve dvije sedmice prvačići će biti u školi 1,5 sat, učiteljica nam je ista kao kod hanady mlada, lijepa i plavauser posted image . U razredu ih je 18 je super, ali smo međusmjena od 12 sati što nijE super user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1142
2.9.2015 7:33:03   
škorpija
Medić koja je to škola, jel to nastava toliko traje s produženim boravkom iliuser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1143
2.9.2015 8:05:21   
Mya_81 RR
Nama je nastava od 8 do 10. Nisam sretna sto moramo ranije ustajati user posted image ali je bar ja mogu voditi u skolu prije posla user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1144
2.9.2015 8:09:21   
škorpija
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Nama je nastava od 8 do 10. Nisam sretna sto moramo ranije ustajati user posted image ali je bar ja mogu voditi u skolu prije posla user posted image

joj koad nas prva smjena od 9, a mm i ja raidmo od 9, ma perfektno bi nam bilo, ali nedade se usranom do potoka user posted image , ali barem mu dosta raje iz vrtića ide u isti razred što je plus, i da TRI AJDINA su u razredu, uaaaas user posted image

< Poruku je uredio škorpija -- 2.9.2015 8:11:26 >

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 1145
2.9.2015 8:09:42   
Maya_K
I kod nas je prošlo super user posted image
Nisam suze pustila, bilo je zaista predivno nisam imal a ni kad user posted image
bili su s učiteljicom nekih 15-ak min, i kod nas je mlada, jednu generaciju ima ispred sebe.

Mi smo među smjena ovaj mjesec od 11-14h s tim da ova tri dana ostaju po dva sata, jer će tek udžbenike dobiti sledeće semice. Nismo još dobili ni spisak šta treba od pribora. Pa se non stop mjenjaju s smjenama, ali Bože moj, ni meni nije drago, ali šta da se radi.

Trebaju nam nove pape, jer se presvlače, što mi je drago!

E da i reče nam učiteljica, da udžbenike neće teglit´ nego ostaju u školi. Pa kontam jel´to oni nemaju zadaće ili šta? To ću još da pitam, jučer je bio hao. Tri razreda po 21-22. djece, pa mi roditelji, pa sve je početak, svi malko zbunjeni...dok to krene biće dobro.

Dječak mi je bio predivan (nije što je moj jel´) ide sa svojim drugarima iz predškolskog, pa nam je posebno drago.

Eto vidim i ostale mame su sve dobro podnijele user posted image user posted image
o djeci da ne pricam, oni su pravi prvaci user posted image user posted image

Sretno svima još jednom.

Eman 24.11.2009
Elvin 08.03.2014
Ne mogu oni mene malo platiti koliko ja mogu malo raditi :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 1146
2.9.2015 8:11:54   
Visnja RR

zar nije do 10:40 ?
tri casa
user posted image

da se ušlepa mama drugačića ...ja pustih suzu kad ode juce u razred .... nepopravljiva sam user posted image

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 1147
2.9.2015 8:13:08   
Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

tri casa
user posted image

da se ušlepa mama drugačića ...ja pustih suzu kad ode juce u razred .... nepopravljiva sam user posted image

Nije, dva sata je. Tri odjeljenja. Nemam pojma jos raspored sati. Sutra nam je prvi roditeljski u 13h. Mene vec nervoza hvata. Nastava pocinje 08.09.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1148
2.9.2015 8:14:25   
salmy

user posted image

Nastava od 8 i 15 - 15 h
Onda produzeni ide ( slobodne aktivnosti i hor ko hoce od 15-17h)

sretno dzaku ta je skola zeznutauser posted image (u poztivnom smislu) kontam kako ce izdrzati toliko sati...

ja ga odvela sad imaju samo 2 casa..on je sav sretan..do kad ce bitiuser posted image cim je ustao sprema sebi uzinu i sok..hahahahha...

ma eto sretno nam svima opet....cudan neki osjecaj

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 1149
2.9.2015 8:19:52   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

tri casa
user posted image

Nije, dva sata je. Tri odjeljenja. Nemam pojma jos raspored sati. Sutra nam je prvi roditeljski u 13h. Mene vec nervoza hvata. Nastava pocinje 08.09.

cuj dva ...mozda samo prvi dan? jer vjerujem da radimo po istom planu i programu...svaki dan su bila 3 sata ...jedino sad u drugom su dva dana 4 sata a 3 dana po 3 sata

meni i ova tri malo ...i ne okrenes se a vec vrijeme da idem po nju...4 su mi vec mjera user posted image

03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *