Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 25.8.2015 13:52:58
Miimy
Oni svima odfrlje daju info meni danas rekose do petka ce biti lista, bezobrzno,iskreno se ni ne nadam da cemo upast.. jel to znaci ako budemo primljeni moramo cekat i zalbeni rok da prodje da bi potpisali ugovor i djete krenulo u vrtic...
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 25.8.2015 14:22:37
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Miimy
Oni svima odfrlje daju info meni danas rekose do petka ce biti lista, bezobrzno,iskreno se ni ne nadam da cemo upast.. jel to znaci ako budemo primljeni moramo cekat i zalbeni rok da prodje da bi potpisali ugovor i djete krenulo u vrtic...
po zakonu, da ali sa ovima nikada nisi na čisto
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 25.8.2015 14:24:16
maksi
To i mene interesuje da li cemo morati cekati da prodje zalbeni rok,a ni ja se nesto nenadam,u prvom koji ponisten smo bili primljeni sada cemo vidjeti,dok se ne potpise ugovor i dok ne bude ljekarsko djete ne moze u vrtic
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 25.8.2015 14:29:03
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: maksi
To i mene interesuje da li cemo morati cekati da prodje zalbeni rok,a ni ja se nesto nenadam,u prvom koji ponisten smo bili primljeni sada cemo vidjeti,dok se ne potpise ugovor i dok ne bude ljekarsko djete ne moze u vrtic
ne možete ugovor potpisati bez ljekarskog
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 25.8.2015 14:58:07
dambolina
ja stvarno ne znam na sta ce ovo izaci... ja sam curicu odvela na bris u petak, nek je meni spreman bris i ljekarsko, pa sad ako nas prime dobro i jest, ako ne... zalicemo se.
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 31.8.2015 10:41:01
irenaSA
Maloprije zvala rekoše da će spiskovi biti u toku dana, također i na stranici
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 31.8.2015 12:58:08
maksi
Ja cjelo jutro virkam po njihovoj stranici a nema nista,a i moj muz je u petak isao da ispise starijeg jer krece u skolu rekose danas ce izaci avaljda ce uskoro,da mi je znati pa da znam sta cu dalje
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 31.8.2015 13:32:28
maksi
IZVORNA PORUKA: ladyblue
to će oni objaviti u 15:55h i pobjeći kućama da se psihički spreme za sutra i udare koji ih čekaju
Upravu si sutra ce im biti veselo
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 31.8.2015 15:53:32
maksi
Spiskova na stranici jos nema,da li zna neko jesu li izasli na vrticima?
Ovo je stvarno preslo svaku mjeru
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 31.8.2015 16:25:11
maksi
Sada sam i ja procitala ovaj tekst, Kada ce izaci rezultat kad je vec pola pet, a djeca ce krenuti tek 15 u vrtic koja budu primljena Ma komedija ili bolje reci tragokomedija
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 31.8.2015 20:33:24
irenaSA
Izašao spisak koji sve govori koliko su sposobni umjesto da stave spisak za Novo Sarajevo i Novi Grad oni na ova dva linka stave dva puta spisak za Novo Sarajevo Tako da mi iz Novog Grada a koji pritom nismo išli u vrtić da provjerimo spiskove ne znamo da li smo primljeni ili ne
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 31.8.2015 20:36:03
irenaSA
Duboko sam razočarana i indisponirana za bilo koju reakciju na obrazovni sistem koji bi trebao na samom početku, da na najljepši mogući način uvede našu djecu u ljepotu primanja i dijeljenja znanja
RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici 31.8.2015 20:51:26
Dinkica
Zbog pogresnih linkova i njiove nesposobnosti moradoh otici do vrtica (Djeciji grad). U prvom konkursu djevojcica je bila primljena, sad nije. U njenoj grupi primljeno je samo 5 djece a preko 20 je na listi cekanja (Grupa u cetvrtoj godini zivota). Da napomenenm oboje radimo i to nam je najblizi vrtic. Starija kcerka ide u produzeni boravak u istoj zgradi ali to se ne racuna jer produzeni boravak skole i vrtic nisu iste ustanove.
Eh sad i da uspijem upisati dijete u drugi vrtic kako cu ja teoretski stizati od 16:30 do 17h po obje sa Pofalica do Mojmila i jos tog novog vrtica.
Interesantno je kako su nasli najnizu kariku da "ispostuju" zakon i prime manji broj djece. Kako su nam samo javne ustanove i drzavne institucije postene, .ebeno usr... postene.