Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 20.6.2015 18:07:04
teacher75
IZVORNA PORUKA: ena23
a za serije.. breaking bad je meni tito. nikad bolju gledala nisam. nadamasila mi je game of thrones
mi je upravo gledamo. odgledali 3 sezone a veceras prelazimo na 4.dobra je serija al mi je the walking dead puno bolja, zanimljivija. sljedeca na redu nam je game of thrones pa true detective. pauziramo malo od filmova, zaredali smo po serijama u zadnje vrijeme
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 9.7.2015 7:45:30
vila_7
Što se serija tiče , ja sam se navukla na Modern family , 6-tu sezovu završavam i i dalje su mi jednako zanimljivi . Preporuke za kakvu seriju poslije ove? (osim GOT , Breaking b. )
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 9.7.2015 10:39:58
teacher75
IZVORNA PORUKA: vila_7
Što se serija tiče , ja sam se navukla na Modern family , 6-tu sezovu završavam i i dalje su mi jednako zanimljivi . Preporuke za kakvu seriju poslije ove? (osim GOT , Breaking b. )
walking dead, ako nisi do sad odgledala
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 9.7.2015 11:03:14
palachinken
IZVORNA PORUKA: vila_7
Ako ćeš i dalje tu vrstu, porodične tematike, onda Parenthood.
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 9.7.2015 14:20:34
vila_7
da palachinken ipak bih pri slicnoj tematici i zanru , pogledam veceras da skinem .
teacher , ne bih WD , nesto u zadnje vrijeme mi nikako ne sjedaju takve stvari , odmah se nasekiram , ali mi se prijedlog za film svidja , skinem i njega veceras
RE: Najdrazi-najbolji film (film za preporuciti) 23.7.2015 19:00:32
henna ze
evi ovako:
the best of me...romantican barefoot..isto divan filmic.. atrhur newman...nije los..ja volm colina firtha.. The railway man...predobar..isto colin firth..and nicole kidman
rewrite..glumi hugh grant...nije loš..
get hard..prelud!
strangerland...drama..isto niciole glumi..samo ja nisam skontala kraj..
ovaj The Longest Ride sto Tiki postavi mi malo dosadan, kraj mi se svidja