Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.7.2015 18:17:59
Romali
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: mama2009
izlazi direkt na slano. ne mogu ti objasnit jer nisam vozac al pogledaj na internetu.objasnjavali su na forumima
hej hvala ti, ako vidis poruku do ujutro, samo javi kakav je put
onako.nije los.samo pazi da ne zalutate
Upadam,a ne znam ni ja da valja objasniti. Išli smo preko Stoca, LJubinja i ...dalje čitajte putokaze... Graničar sam pogledao pasoše, čekali otprilike 1 min. I jos važnije, teacher, jesi li ti trenutno u Dračama?? Mislim da sam te vidjela juče i danas, ako si to ti sa RR slika :D Ja sam ona kojoj dijete u žuto-plavim kolicima stalno vrišti-ma maaaaaaaaaaaaaaaa
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 20.7.2015 21:30:41
teacher75
IZVORNA PORUKA: Romali
IZVORNA PORUKA: mama2009
izlazi direkt na slano. ne mogu ti objasnit jer nisam vozac al pogledaj na internetu.objasnjavali su na forumima
hej hvala ti, ako vidis poruku do ujutro, samo javi kakav je put
onako.nije los.samo pazi da ne zalutate
Upadam,a ne znam ni ja da valja objasniti. Išli smo preko Stoca, LJubinja i ...dalje čitajte putokaze... Graničar sam pogledao pasoše, čekali otprilike 1 min. I jos važnije, teacher, jesi li ti trenutno u Dračama?? Mislim da sam te vidjela juče i danas, ako si to ti sa RR slika :D Ja sam ona kojoj dijete u žuto-plavim kolicima stalno vrišti-ma maaaaaaaaaaaaaaaa
jesam. daj javi mi se sutra da se druzimo
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 22.7.2015 9:55:41
rose
IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam
Eh draga albje tvoja misija za ovu godinu mnogo ljepša od mora ...pusa Soraji
da prosle godine ruzno vrijeme a ja u vriojeme svog oplaniranog godisnjeg 15 dana sluzbeno u pragu bila..i kazem ok, ima slijedeca godina aBd kad tamo...surpriseee al opet kazem ima slijedeca aBd
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 22.7.2015 15:56:39
med trnova
Miracle jesi li provjerila da li je sigurno putovati na Pelješac. Vatra se širi sve više. Katastrofa. Da li relaxtours vraća avansirane pare u slučaju više sile, npr požara.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 22.7.2015 16:44:55
scarlett
Beba nema pasos, tako da ako budemo isli na more, to ce biti Neum. Ima li ko kontakt za smjstaj blizu ili na obali, da po mogucnosti ima svoju plazu, da nije guzva i da ima bar malo hladovine zbog bebe?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 22.7.2015 17:47:13
mama2009
IZVORNA PORUKA: scarlett
Beba nema pasos, tako da ako budemo isli na more, to ce biti Neum. Ima li ko kontakt za smjstaj blizu ili na obali, da po mogucnosti ima svoju plazu, da nije guzva i da ima bar malo hladovine zbog bebe?
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 22.7.2015 20:07:42
lulaloo
IZVORNA PORUKA: scarlett
Ima, Hotel Porat. Na samoj plazi, ima hlada, plaza pristupacna za djecu, hrana prepredobra. Mi smo bili odusevljeni.
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 23.7.2015 9:04:39
miracle
IZVORNA PORUKA: med trnova
Miracle jesi li provjerila da li je sigurno putovati na Pelješac. Vatra se širi sve više. Katastrofa. Da li relaxtours vraća avansirane pare u slučaju više sile, npr požara.
Nisam...mislim da ce se dok mi krenemo to stisati.... ...nadam se da ce biti akb ok...
Citam sad novine haos je...nadam se da cemo moci putovati..neznam oko povrata novca..cisto sumnjam da vracaju..
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 25.7.2015 19:50:12
Amela86
Pozdrav , moje pitanje je ot pa ako ne smije ovdje nek administratori prebace ili obrisu , ja se izvinjavam. Zanima me ima li neko iskustva sa odgadjanjem menstruacije , trebala bih dobiti 6.8. a to bi mi bio drugi dan na moru . Nikad nisam koristila nista za to , niti koristim kontracepcijske tablete pa sad ne znam koliko je pametno na svoju ruku uzeti nesto. Da napomenem da uzimam terapiju za stitnu . Molim za savjet, sta uraditi i koje tablete uzeti ? Hvala unaprijed
RE: Hoćete li ovo ljeto na more i gdje ako ho... 25.7.2015 20:22:19
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Amela86
Pozdrav , moje pitanje je ot pa ako ne smije ovdje nek administratori prebace ili obrisu , ja se izvinjavam. Zanima me ima li neko iskustva sa odgadjanjem menstruacije , trebala bih dobiti 6.8. a to bi mi bio drugi dan na moru . Nikad nisam koristila nista za to , niti koristim kontracepcijske tablete pa sad ne znam koliko je pametno na svoju ruku uzeti nesto. Da napomenem da uzimam terapiju za stitnu . Molim za savjet, sta uraditi i koje tablete uzeti ? Hvala unaprijed
ne bih ti savjetovala da uzimas bilo sta bez savjeta sa tvojim ginekologom...i njemu moras reci i za terapiju za stitnu..
najpametnije je opusti se uzmi i tampone ....nije strasno .... prozivjea sam jedno more s tamponima jer mi tablete koje sam dobila za odgodu nisu djelovale pa sam dobila samo jedan dan kasnije....a da ti ne govorim kako su me napuhale kao da sam trudnica