|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli
20.7.2015 9:40:04   
Carobno jutro

Jutro zene,

Ustadoh ranjie, evo dek mi se osusile a snoc ih u pola 12 postrla. Sad sam nakupila svega po kuci sto je za prat i potprpala u masinu, da se zacas to posusi, tipa jastuke, prekrivacee itd.user posted image

MAM,user posted image za konrtolu, posteljica ne stari dalje je li tako? U kojoj si bolnici bilauser posted image NA jezeru?

Ninushka, uzviaj i kupaj se dok god mozes. mogu misliti kako godi more

pcelice, sad leti po pokon na plus 100, ko ti je krivuser posted image

LTM,user posted image za ulazak u deveti..jos malkice i eto tebi tvog zlatauser posted image

Gdje su mi rose i ziel, da im se pozalim, da bi mi zavidjele na nonama sinoc. Buhtlice su bileuser posted image user posted image

Gdje su memsi, maksi, pandicauser posted image NIsam bas citala unazad, jeste li mi sve dobrouser posted image

farahuser posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1526
20.7.2015 9:45:52   
rose

IZVORNA PORUKA: ninuska

Ustade user posted image .
A, vidim da si napisala za te zene..ma cim su otisle u salu to je kraj user posted image . Ne sekiraj se user posted image

da 5 minuta i gotovo..a bolje bi im bilo da disu nego sto vriste user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1527
20.7.2015 9:52:06   
rose

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

Jutro zene,

Ustadoh ranjie, evo dek mi se osusile a snoc ih u pola 12 postrla. Sad sam nakupila svega po kuci sto je za prat i potprpala u masinu, da se zacas to posusi, tipa jastuke, prekrivacee itd.user posted image

MAM,user posted image za konrtolu, posteljica ne stari dalje je li tako? U kojoj si bolnici bilauser posted image NA jezeru?

LTM,user posted image za ulazak u deveti..jos malkice i eto tebi tvog zlatauser posted image

Gdje su mi rose i ziel, da im se pozalim, da bi mi zavidjele na nonama sinoc. Buhtlice su bileuser posted image user posted image

Gdje su memsi, maksi, pandicauser posted image NIsam bas citala unazad, jeste li mi sve dobrouser posted image

farahuser posted image

haha ja necu da se zalim na svoje none...otok uredno spada preko noci user posted image ..a pritisak mi je cak malo i nizi..ja zadovoljna...imam ove trudnicke sandale, imam sta obuci na posao a i u setnju...i a imam cca 25 dana do termina user posted image

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 1528
20.7.2015 9:53:59   
M.A.M.

Jutro zene,

farahuser posted image

Aha na Jezeru bila,a posteljica ne stari dalje,bebac napreduje,maloprije sam uzela uputnicu za bolnicu i za ctg,pa nek stoje dok ne zatrebaju user posted image ,ja sam pocela oticati zadnjih dana ni u noci ne spada otok,e reko sad pocela oticati a rahat sam bila dosad,ja zasad mogu samo japanke obuti user posted image

< Poruku je uredio M.A.M. -- 20.7.2015 9:55:54 >

10.08.2015

03.08.2017

Neposredna veza do poruke: 1529
20.7.2015 9:56:17   
ninuska

IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: ninuska

Ustade user posted image .
A, vidim da si napisala za te zene..ma cim su otisle u salu to je kraj user posted image . Ne sekiraj se user posted image

da 5 minuta i gotovo..a bolje bi im bilo da disu nego sto vriste user posted image

Bas tako...doduse, ja se nisam mogla bas opustiti pa da disem kako treba, ali majke mi, nisam glasa pustila user posted image . Meni bilo lakse da se zgrcim user posted image . Zato su me misici danima boljeli
carobno jutro iskoristi dok je lihepo vrijeme. Kaze meni muz da ce mi masina crknuti od pranja..niko toliko ne pere..uputicu ga na rr zene user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1530
20.7.2015 9:56:27   
*nur*
U međuvremenu dok me nije bilo na forumu user posted image bila sam i na kontroli i sve je Ok hvala Bogu, beba je guzom prema dole.

Evo malo sam pocela gledati kolica ima li od vas ova kolica marke Lorelli ,kakva su?

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1531
20.7.2015 10:00:28   
*nur*
Ovako nešto npr.

user posted image

Nisu pretjerano skupa ali lijepo izgledaju , e sada da li su kvalitetna i pakticna neznam.

(odgovor članu *nur*)
Neposredna veza do poruke: 1532
20.7.2015 10:03:30   
rose

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Jutro zene,

farahuser posted image
user posted image
Aha na Jezeru bila,a posteljica ne stari dalje,bebac napreduje,maloprije sam uzela uputnicu za bolnicu i za ctg,pa nek stoje dok ne zatrebaju user posted image ,ja sam pocela oticati zadnjih dana ni u noci ne spada otok,e reko sad pocela oticati a rahat sam bila dosad,ja zasad mogu samo japanke obuti user posted image

ja imam veliko iskustvo s otocima a s visokim pritioskom kao dozivotnom psoljedicom prve trudnoce user posted image znaci ja sam sa S otekla u 17-oj sedmici i otok nije spao do 7 dana nakon poroda...na terapiji sam verapamilom umjesto betablokatora jer ima arterijsku hipertzenziju koja je detektovana u trudnoci user posted image ova me beba malo pripazila..piocekla sam intenzivnije oticati sad kako su ove vrucine a vec sam pri kraju tako da je to sve ok user posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1533
20.7.2015 10:05:07   
rose

IZVORNA PORUKA: *nur*

Ovako nešto npr.

user posted image

Nisu pretjerano skupa ali lijepo izgledaju , e sada da li su kvalitetna i pakticna neznam.

fina kolica user posted image

(odgovor članu *nur*)
Neposredna veza do poruke: 1534
20.7.2015 11:07:09   
LieToMe RR
evo mene...bila sa malenom vani...nekih 40ak minuta, upeklo pravo. otisle do cm-a na brzinu da sebi uzmem nekih sitnica i onda do konzuma po obecani album i slicice
vratile se, prokuhale, dosla malo sebi i uzela usisvac. posto je mm bio zanimljiv samo onaj prvi dan. otad ga upalio samo jednom da neke mrve usise...prasine i mrvica po kuci horror...jos nas nije bilo preko vikenda najgore sto ja to nemogu da gledam, i onda samo hodam i rondam ko kakva tersali baba. tako da uzeh ja usisavac da testiram...jadna majko, osafunjala sam se dok sam malo obletila (ostao mi jos dnevni i balkon) ovo vuce ko ludo treba ti golema snaga da se boris s njim. mislim super je on ali ruke me zabolise user posted image a da ne govorim da sam sva u goloj vodi.
odoh sad da pokupim ves, valjda su se ove majice osusile i da jos zavrsim tu dnevnu i balkon pa da malenoj dam uzinu...kad se ona komira ima da se istusiram i odpajkim malo...tacno sam krepana. popodne idemo u Bajramsku posjetu. moram biti fit za baklava user posted image

nur lijepa su ti kolica, nesto slicno mojima
ninuska drace mi ne spominji user posted image uzelila sam se one plaze, pjeska i vode...plicaka...
vise vas ne upratih ko je sta pisao...

carobno jutro user posted image user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1535
20.7.2015 12:43:56   
maksi
Dan zene evo mene,

Cjelo jutro se vrtim u krug,trebala sam jutros na ctg ali ne odoh zato sto sutra moram po nalaze briseva pa cu sve usput.

Pravim sataras iako sam rekla da necu nista,mora se jesti user posted image iako mi je apetit ravan nuli sda pojedoh zdjelu dinje.

Ne znam sta bi vam rekla za porod mene i dalje hvata neka panika ali sata je tu je.

Sve sam juce kupila sto mi je falilo jos jedino sebi one mrezaste gace i spremna sam user posted image

Ja imam jos mozda neke dvije sedmice do termina

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1536
20.7.2015 13:26:27   
*pcelica*
Evo mene. Kupila poklone ovjerila usput knjizice i platila racun za plin. Nasla se s drugaricama na kafi. I polahko kuci user posted image Jos sveki rucak napravila, samo cu mm nesto brzinski sklepati jer on ne voli paprike, i milina user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 1537
20.7.2015 14:33:40   
LieToMe RR
user posted image user posted image maksi i pcelice

ja krepala, usisala ono sto mi je ostalo (kompletirala znaci sve) i uslikam kolicinu prasine i smeca pa posaljem mm na viber user posted image cisto da ga informisem sta propusta user posted image user posted image
onda malenoj uzinu napravila, igrala se s njom oko 1 joj vec bilo vrijeme za spavanje ali evo jos nije zaspala, cini mi se da cu prije ja user posted image legla je ona i gleda onog humpty dumptyja klik koji od prilike traje nepune 3 minute pa svaki put moram da joj vratim na pocetak jer ne zna sama. e nekome ce puci film uskoro ili ce ona zaspati ili ce mene ubiti u pojam user posted image

jesam li prijavila da sam u robotu u subutu nasal onu kutiju kartonsku sto se sastavlja sto sam ganjala mjesec dana za ove moje skule u plakaru sto sam iselila iz komode (privremeno su u nekim kutijama od cipela, pelena i slicno tome). sasvim slucajno nasli u subotu. i zeznem se uzmem samo jednu a odlicne su trebala sam dvije da mi budu iste ali valjda cu uganjati sljedeci vikend kad budemo isli kod sveki. mislila sam danas to srediti ali posto me L sredila nista od toga...to cu sutra.
evo dok pisem post upravo je humtyja mijenjala za onog cuku binga klip ravno traje 2:55 user posted image user posted image

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1538
20.7.2015 14:52:58   
rose
nauci je da sama klika...ova moja cim je skontala da klik na slicicu znaci drugi crtani nije bilo vececradosti user posted image

Neposredna veza do poruke: 1539
20.7.2015 15:04:06   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: rose

nauci je da sama klika...ova moja cim je skontala da klik na slicicu znaci drugi crtani nije bilo vececradosti user posted image

ma zna kliknuti na neki drugi ali ne zna vratiti isti...malo je glup youtube na tabletu. moras klip vratiti.
elem, zaspala je nakon treceg ponovljenog binga user posted image
odoh i ja ispruzit noge

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1540
20.7.2015 16:24:56   
Leena
Kako ste mi, mile user posted image ? Kako podnosite ove vrucine? Ja jedva... Na poslu imamo klimu, ali dok dodem i vratim se, krepam... A kuci je isto sauna... E mi je otisla na more sa sveki, vraca se za dvije sedmice, sedmica more, pa
Sedmica u Bihacu... Vec mi nedostajeuser posted image , sto je najsmjesnije, bit ce malo, pa opet polovinom
Augusta mm ide u Bihac i ovje ce voditi sa sobom, meni je tada ludilo na poslu, pa mrdnuti ne mogu iz Sa... Tek iza 22. Augusta cemo moci na more, aBd ako ne bude kontrakcija...
Inace, bila sam na kontroli prosle sedmice, sve ok, hB, samo je posteljica malo nisko, p da se pripazim, jos uvijek je bracouser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

Neposredna veza do poruke: 1541
20.7.2015 16:30:06   
rose
ma pripazi se sta ces...trev\ca trudnoca user posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1542
20.7.2015 16:58:57   
ziel
Zene guzva u Neumu alli je prelijepo, voda topla milina... evo jedna slika
..

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1543
20.7.2015 17:10:28   
ziel
http://postimg.org/image/3ldcz85u9/825826b5/
Nadam se da mozete otvoriti... ne mogu drugacije staviti.na mob sam...

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1544
20.7.2015 19:08:43   
maksi
Ne mogu nesto da maknem valjda od vrucine,stvarno je uzas
Podigao mi muz nalaze krvi uzas zeljezo 5 hemoglobin podosta ispod granice,rekla sam mu da uzme mi totehemu. Urin je dobar pise bakterija nesto sto nije strasno

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1545
20.7.2015 19:34:32   
*nur*
Ode kilometarski komentar user posted image
Drage moje imte li kakav recept za procepljenje odvoda.Prije nekih sedam dana vracala nam se voda iz kuhinje u kupatilo.Sipali smo coca-colu u mr.muscolo i primirilo se.Medjutim opet sinoc se vratilo ono sto je bilo u kuhinji,toz i sl.Danas smo nekom sajlom cistili ponovo nasuli coca-colu u kuhinju i solnu kiselinu u tus kabinu. A jos da bude gore to sto je se vracalo pokupili smo peskirima da li ce se sve bakterije i sl.unistiti odukuhavanjem na 95 stepeni,nemogu ih sada bacati.Nije sada bila voda do koljena ali je bilo par lokvica

< Poruku je uredio *nur* -- 20.7.2015 19:37:49 >

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1546
20.7.2015 21:07:10   
*nur*
LTM nisam jos uzela kolica,ali mi se svidjaju pa pitam da li neko zna kakva je ovo marka
Ziel samo uzivajuser posted image

< Poruku je uredio *nur* -- 20.7.2015 21:08:20 >

(odgovor članu *nur*)
Neposredna veza do poruke: 1547
21.7.2015 6:11:52   
Adano
Iako nisam bila aktivna mjesecima red je da javim da sam juce postala mama jednoj princezi od 3350 grama i 52 cm :)

(odgovor članu *nur*)
Neposredna veza do poruke: 1548
21.7.2015 7:19:26   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: Adano

Iako nisam bila aktivna mjesecima red je da javim da sam juce postala mama jednoj princezi od 3350 grama i 52 cm :)

user posted image user posted image Cestitam Adano nek vam je princeza ziva i zdrava. Od srca joj zeli sve najljepse a tebi brz ooravak.
Nadam se da se nisi puno napatila i da je sve proslo ok

(odgovor članu Adano)
Neposredna veza do poruke: 1549
21.7.2015 7:22:09   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: *nur*

LTM nisam jos uzela kolica,ali mi se svidjaju pa pitam da li neko zna kakva je ovo marka
Ziel samo uzivajuser posted image

ja sam mislila da si vec kupila pa ne skontah. mogu ti reci koja nisu user posted image nisu cam 100% jer oni imaju samo jedan model ovih sa tri tocka.
ne znam probaj proguglat graco, oni imaju sa tri tocka. peg perego cini mi se isto nisu, chicco mislim da nema sa tri tocka uopste.

(odgovor članu *nur*)
Neposredna veza do poruke: 1550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *