rose
|
IZVORNA PORUKA: M.A.M. IZVORNA PORUKA: Carobno jutro Jutro zene, Ustadoh ranjie, evo dek mi se osusile a snoc ih u pola 12 postrla. Sad sam nakupila svega po kuci sto je za prat i potprpala u masinu, da se zacas to posusi, tipa jastuke, prekrivacee itd. MAM, za konrtolu, posteljica ne stari dalje je li tako? U kojoj si bolnici bila NA jezeru? Ninushka, uzviaj i kupaj se dok god mozes. mogu misliti kako godi more pcelice, sad leti po pokon na plus 100, ko ti je kriv LTM, za ulazak u deveti..jos malkice i eto tebi tvog zlata Gdje su mi rose i ziel, da im se pozalim, da bi mi zavidjele na nonama sinoc. Buhtlice su bile Gdje su memsi, maksi, pandica NIsam bas citala unazad, jeste li mi sve dobro farah Aha na Jezeru bila,a posteljica ne stari dalje,bebac napreduje,maloprije sam uzela uputnicu za bolnicu i za ctg,pa nek stoje dok ne zatrebaju ,ja sam pocela oticati zadnjih dana ni u noci ne spada otok,e reko sad pocela oticati a rahat sam bila dosad,ja zasad mogu samo japanke obuti ja imam veliko iskustvo s otocima a s visokim pritioskom kao dozivotnom psoljedicom prve trudnoce znaci ja sam sa S otekla u 17-oj sedmici i otok nije spao do 7 dana nakon poroda...na terapiji sam verapamilom umjesto betablokatora jer ima arterijsku hipertzenziju koja je detektovana u trudnoci ova me beba malo pripazila..piocekla sam intenzivnije oticati sad kako su ove vrucine a vec sam pri kraju tako da je to sve ok
13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :))) 18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))
|