ziel
|
Djeste koke Ja ev sad ugrabi priliku da se javim, hodala citav dan, na poslu bila do 11 pa otisla na kontrolu, nakon toga u kupovinu poklona za Bajram, pa smo malo svratili do mojih mada cemo i sutra ici, i eto sad dosli kuci, pa nije bilo struje, maloprije doslo... Kontrola je prosla ok, isla u Dom Zdravlja, da malo prodjem besplatno i odmah mi nesto sukavo, nisam uopste vidjela bebu, nekakav joj retardiran UZ , okrenut samo prema dr. meni uopste nije bio dostupan, ne dade mi ni slikicu na kraju, razocarala sam se... Mada je rekla da sve ok, spominjala mi opet onaj nuhalni nabor od 3mm, kao trebala sam ici na amnio, pa trebam sad otici na 4D, ma dzaba mi pokusava unijeti neku nervozu i brigu, ja osjecam da je sve ok i osjecam se mirno, tako da 99% necu ni 4D raditi, jer po mojim nekim saznanjima i da ima neka genetska mutacija kod bebe 4D je ne moze otkriti, nego samo amnio. Sutra moramo ustati rano, Bajram je bas rano, pa svekrva pravi dorucak i kahvu za ove ovdje rodjake iz 2 kuce, bice nas opet 15+2 male djece, pa cemo odatle mojima, pa mm-ovoj tetki koja nas je upoznala ona nema djece pa smo odlucili da je obidjemo, pa nakon nje mm-ovoj neni i djedu, citav dan u gostima Odoh sad kupati se, prati kosu, susiti , peglati , Lijepo se provedite za Bajramske praznike, svim clanicama nase druzine muslimanske ispovijesti Bajram Serif Mubarek Olsun
< Poruku je uredio ziel -- 16.7.2015 20:58:52 >