|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli
16.7.2015 8:30:19   
ninuska
Jutro, evo i mene, napokon user posted image .
gosti jucer otisli, a mi navecer isli na iftar. Nesto sam umorna. U nedjelju bi trebali na more, a ja nista spremila nisam. Moram danas. Jer sutra je Bajram dok odem kod mame, pa cemo kod svekrve nociti i u subotu nazad. Valjda stignem user posted image . Muz govori da nista ovdje ne kupujemo nego sve dole. Inace tako radim, ali ipak uzmem neke stvari ovdje koje su dosta povoljnije..pa ne znam user posted image . Kako vi to user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1401
16.7.2015 8:36:31   
ziel

IZVORNA PORUKA: ninuska

gosti jucer otisli, a mi navecer isli na iftar. Nesto sam umorna. U nedjelju bi trebali na more, a ja nista spremila nisam. Moram danas. Jer sutra je Bajram dok odem kod mame, pa cemo kod svekrve nociti i u subotu nazad. Valjda stignem user posted image . Muz govori da nista ovdje ne kupujemo nego sve dole. Inace tako radim, ali ipak uzmem neke stvari ovdje koje su dosta povoljnije..pa ne znam user posted image . Kako vi to user posted image

I mi cemo u pon. na more, ali cemo tamo kupiti namirnice, mada smo zadnji put nosili odavde... pa se skontali da dzaba ne vukljamo user posted image kad su slicne cijene

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1402
16.7.2015 8:44:27   
ninuska

IZVORNA PORUKA: ziel

I mi cemo u pon. na more, ali cemo tamo kupiti namirnice, mada smo zadnji put nosili odavde... pa se skontali da dzaba ne vukljamo user posted image kad su slicne cijene

user posted image za more. Ti ides u Neum? Tamo i jesu slicne cijene, ali Hrvatska mi je preskupa user posted image . Odemo u lidl, ali tamo nije neki izbor. Ma, skontam nesto user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1403
16.7.2015 8:49:49   
ziel

user posted image za more. Ti ides u Neum? Tamo i jesu slicne cijene, ali Hrvatska mi je preskupa user posted image . Odemo u lidl, ali tamo nije neki izbor. Ma, skontam nesto user posted image

Ma Neum mila majka , osjecam se kao kod kuce haha , idu i moji roditelji i sestra i zet i njegov kolega sa zenom i djecom, bice citava jedna kuca za nas samo user posted image jedva cekam da se malo opustim, mada ja i mm smo se dogovorili da necemo bas pratiti ostale, jest cemo i piti kad mi hocemo a navecer mozda setnja zajednicka, jer puno ce nas biti a ne da mi se kuhati i prati sudje od toliko osoba, ionako me pete bole kad duze stojim...

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1404
16.7.2015 8:51:40   
ziel
Vidim Mala Curica trenutno na ovoj temi... Pa da pitamo sta ima novo? Kakvo je stanje kod nje i njene bebe? user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1405
16.7.2015 9:49:30   
Farah 00

Ja vecinu stvari kupujem u Lidlu, bar je on povoljniji od ostalih, mada nije izbor bas najbolji.....

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1406
16.7.2015 10:01:50   
rose

IZVORNA PORUKA: LieToMe

IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

Ja dok skuhah vi pokupovaste svastauser posted image

Isla sam i racune platiti, sreca nije vruceuser posted image .

Pcelice, svaka cast na detektivskom posluuser posted image , imala sam i ja slicnu pricu oko tih foruma. Samo sto ja citajuci prepoznah o kome se radi.user posted image A ti muza ipak mlatni koji put, sto je sigurnno sigurno je.

Roseuser posted image za briseve, i moji su stigli i cevikalni i vaginalni na sve zivo i mrtvo i sve je sterlno. I stigao mi je nalaz na klamidiju i mikoplazmu i ureplazmu, i to je super sve. Elem sva saam sterilnauser posted image
A tibrisevi nosa i usta i to se mora imati je liuser posted image

to su zahtjevi bolnice pred porod od 35-37 sedmice se uradi...da se vidi da nemas mrsu...ja sam imala mssu pa sam lijecila gentakulinom pred porod

jel to nesto novo? ja prvi put to nisam radila. majke mi ja ko pocetnik u nekim stvarima user posted image user posted image

ja jesam jos 2010 uradila briseve kod svoje dr..imala mssu u nosu, izlijecila...a sad ti traze briseve i za oceve koji prisustvuju porodu

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1407
16.7.2015 10:04:52   
rose

IZVORNA PORUKA: Maslackica

Drage trudnice, prikljucujem se vasem razgovoru, koji vec neko vrijeme citam :) ja sam 34 + sedmice. Posto sam imala puno obaveza na poslu u proteklom periodu, nisam se jos nimalo pocela pripremati za dolazak prinove (koju ocekujemo krajem avgusta). Mislim da mi je sad vrijeme vise:) :) Ugavnom, do sad sam vodila trudnocu iskljucivo privatno, a sad je vrijeme da pocnem sa onim uputnicama/nalazima isl za porodiliste. Je li mi od nalaza trebaju samo bris grla, nosa i vaginalni bris i je li ok da donesem privatne nalaze (nemam vremena sad da hodam previse oko toga)? Drugo, da li porodiljsko odsustvo (28 dana prije porodjaja) otvara drzavni ginekolog ili moze i dr opste prakse (na osnovu privatnoh nalaza)? Pitanja se odnose na Sarajevo, da ne bude zabune. Trece, je su uputnice za ctg i za porod odvojeni papiri i da li trebam otici kod drz ginekoga da ih uzmem ili svojoj dokorici opce prakse? I posto nisam nikad bila kod ginekologa drzavnog je li svejedno kod kojeg cu da odem (npr vetazova, skerlicvea isl)? Mene sad uhvatila panika da ce drzavni ginekolog da me gnjavi sa uputnicama jer nisam nikad ranije dosla ili da mi nece dati termin na vrijeme. I ako ima jos neko ko je bio u situaciji da je trudnocu vodio iskljucivno privatno, a sad je pri kraju, a nema kartona kod drzavnog ginekologa, slobodno da doda sta ima :) Inace, do kad se rade ctg u skerlicevoj i vrazovoj, jer ja bih najradije da mi odmah daju uputnicu za vojnu i da ih tamo radim?

ja svoje trudnoce vodim iskljucivo privatno...po uputnicu za poropd odem kad udjem u 9-i a na CTG idem samo u bolnicu..i to prvo u dezsuru pa onda me oni narucuju user posted image sto se tice bolovanja 28 dana pred porod i slicno ...tyo znaju ove koje imaju pravo na to user posted image

(odgovor članu Maslackica)
Neposredna veza do poruke: 1408
16.7.2015 10:07:11   
rose

Da se i ja prijavim, dosla na posao, pospana kao i uvijek, sinoc sam se citavu noc budila , mucio me stomak, jucer jela neke domace kruske uhh kako su mi naskodile, haman puno pojela... Danas idem na kontrolu, nakon 4 sedmice... Jel i vi tako idete na kontrole? Meni mama govori : STO CES AKO JE SVE UREDU? Pa kako da ja znam jel sve uredu ako ne odem na pregled user posted image

pusti mamu user posted image ja sam isla svake 3 sedmice..sad idem nakon 2 a onda bolnica sedmicno user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1409
16.7.2015 10:44:42   
rose
naravno opet mi se spava...jutros nakon alarma zaspah u 7.30 skocih...malu probudih za vrtic,...i bez dorucka na posao...ponmjela vitamine srecom ovdje imam naruciti sve ...pa sa, doruckovala i pila kafu iu isto vrijeme user posted image

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1410
16.7.2015 10:44:49   
ziel

Da se i ja prijavim, dosla na posao, pospana kao i uvijek, sinoc sam se citavu noc budila , mucio me stomak, jucer jela neke domace kruske uhh kako su mi naskodile, haman puno pojela... Danas idem na kontrolu, nakon 4 sedmice... Jel i vi tako idete na kontrole? Meni mama govori : STO CES AKO JE SVE UREDU? Pa kako da ja znam jel sve uredu ako ne odem na pregled user posted image

pusti mamu user posted image ja sam isla svake 3 sedmice..sad idem nakon 2 a onda bolnica sedmicno user posted image

Ma ove zene prije isle samo 2x u trudnoci, prvi put da vide jesu li trudne i drugi put na porod user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1411
16.7.2015 10:47:06   
ziel

naravno opet mi se spava...jutros nakon alarma zaspah u 7.30 skocih...malu probudih za vrtic,...i bez dorucka na posao...ponmjela vitamine srecom ovdje imam naruciti sve ...pa sa, doruckovala i pila kafu iu isto vrijeme user posted image

Joj ja nemam pojm akako je to zaspati nakon alarma, meni kad zazvoni ja drobim, psujem sve alarme na svijetu user posted image ali odmah ustanem i kontam koliko jos imam do vikenda..i sve tako user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1412
16.7.2015 11:32:50   
M.A.M.
Zene prosvijetlite me,veceras idem kupovati kozmetiku za bebu,koliko skontah ovo mi treba:sterilne gaze,bivacin,hidrogen,bademova krema,kamilica( za svaki slucaj),dj.kupka,iako mi kazu samo da kupam bebu onim antiseptom prvih dana al nek se nadje,stapici siroki,d3 kapi,ako mi jos nesto fali pisite user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1413
16.7.2015 11:41:29   
LieToMe RR
ja se vratila...uzas vani. do duse vratih se ja poodavno ali oko malene, pa mi mama svratila na kafu...elem, zavrsih ja kod ocnog uspjesno, sve ok, sto ociju tice nikakvih prepreka za prirodni porod. sve za 10. ali cirkus u cekaoni, gerijatrija i ja user posted image
ma oplakali mm i mama kad sam im pricala. sreca ja bila druga po redu pa brzo zavrsih inace bi se naslusala prica koje mi je dijete, jel djecak, djevojcica... kad je termin, jao sto sam visoka, jao sto mi je stomak velik jesam li sigurna da mi uskoro nije termin...a i nesto mi je ponisko sad ces ti duso ubrzo user posted image user posted image
sreca pa ne ostadoh duze od 40 minuta user posted image
onda svratim na ginekologiju kad sam vec u komsiluku user posted image jao tamo guzve za ctg, provjerim jos jednom sta sve treba, Nakas na godisnjem user posted image ako me ova nije slagala, ali provjericu svakako user posted image
prvo cu da obletim ovo za Bajram sto imam, trebam i da se depiliram i onda nekad od sljedece hefte sa Bozijom pomocu u avanturu zvanu ctg

odoh malenoj praviti uzinu pa se tipkamo kasnije
ninuska mi smo dosta stvari kupovali u Hrvatskoj kad smo u junu bili vjeruj mi cijene ko kod nas nesto cak i jeftinije. mi i vodu kupovali zbog malene, karton mlijeka... ponijela sam ja nesto ali dosta manje nego prije, ne isplati se nositi vjeruj mi.

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1414
16.7.2015 13:34:40   
rose

Joj ja nemam pojm akako je to zaspati nakon alarma, meni kad zazvoni ja drobim, psujem sve alarme na svijetu user posted image ali odmah ustanem i kontam koliko jos imam do vikenda..i sve tako user posted image

moj muz ustaje a ja se valjam po kreveti i gasim svih 5 alarma uredno...nekad ustanem nakon 5-og a nekad zaspim user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1415
16.7.2015 13:36:14   
rose

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Zene prosvijetlite me,veceras idem kupovati kozmetiku za bebu,koliko skontah ovo mi treba:sterilne gaze,bivacin,hidrogen,bademova krema,kamilica( za svaki slucaj),dj.kupka,iako mi kazu samo da kupam bebu onim antiseptom prvih dana al nek se nadje,stapici siroki,d3 kapi,ako mi jos nesto fali pisite user posted image

to je to user posted image ima jos ona gencijana violet 1% i onaj prah hipermangan po potrebi

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1416
16.7.2015 13:50:21   
M.A.M.

to je to user posted image ima jos ona gencijana violet 1% i onaj prah hipermangan po potrebi

Hvala rose,koji sam ja peh moj dr jos u nedjelju dezurni pa ide na godisnji do septembra user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1417
16.7.2015 13:53:35   
rose

Hvala rose,koji sam ja peh moj dr jos u nedjelju dezurni pa ide na godisnji do septembra user posted image

kod koga ides...evo vidimm murtezic 24 dezurni a 23 imam kontrolu kod svoje dr...a rekose mi da vjerovatno nece ici sada na godisnji

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1418
16.7.2015 13:57:15   
M.A.M.
Aha vidim sad spisak kod onih u klubu trudnica,kod Idrizbegovica sam ja,sad cu Katicu ganjati user posted image

< Poruku je uredio M.A.M. -- 16.7.2015 13:58:18 >

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1419
16.7.2015 14:05:55   
araj

kod koga ides...evo vidimm murtezic 24 dezurni a 23 imam kontrolu kod svoje dr...a rekose mi da vjerovatno nece ici sada na godisnji

Rose, ja idem kod Murtezica. On ide na GO 17.8. Nece ga biti kad meni bude trebao :) Al cu ga pitati kome da me uputi?

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1420
16.7.2015 14:07:01   
araj

Aha vidim sad spisak kod onih u klubu trudnica,kod Idrizbegovica sam ja,sad cu Katicu ganjati user posted image

M.A.M. kad je doktor u dezuri, kad odes na GAK. Posto je meni Murtezic u subotu dezuran.

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1421
16.7.2015 14:09:28   
M.A.M.

IZVORNA PORUKA: araj

M.A.M. kad je doktor u dezuri, kad odes na GAK. Posto je meni Murtezic u subotu dezuran.

Koji dr draga?

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu araj)
Neposredna veza do poruke: 1422
16.7.2015 14:10:15   
M.A.M.
Mislis od koliko su dezure ili?

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1423
16.7.2015 14:17:17   
araj

Tvoj doktor je u nedjelju dezuran. Hoces li mu tada ici? I jesi li ikad isla kad ti je doktor u dezuri? Posto ja nisam. Sad zvala GAK, kaze teta udjete na glavni ulaz i potrazite Murtezica al mi ne rece od koliko sati.

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1424
16.7.2015 14:19:33   
M.A.M.

IZVORNA PORUKA: araj

Tvoj doktor je u nedjelju dezuran. Hoces li mu tada ici? I jesi li ikad isla kad ti je doktor u dezuri? Posto ja nisam. Sad zvala GAK, kaze teta udjete na glavni ulaz i potrazite Murtezica al mi ne rece od koliko sati.

Ja uvijek idem kad je dezurni,jer on samo puca dezure sada jer je na nekoj subspecijalizaciji,a vecinom idem ujutru,od 8 rade dezuru

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu araj)
Neposredna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *