|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli
15.7.2015 12:46:02   
putujuca
Helou zene user posted image

Vidim lala se porodila, cestitam od srca iako si se napatila bas mi je zao al hvala Bogu sve je iza vas. sad uzivaj u svojoj bebari user posted image

I nama polako al sigurno usitnilo, ulazimo u 9. user posted image
Sve oprano i ispeglano, moja torba nije spremna al to me ne srkleti plaho.

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1376
15.7.2015 12:46:48   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

IZVORNA PORUKA: LieToMe

Dobar dan
Ja dok radim one mahalaju. Valja li to tako user posted image
Od ranog jutra sam na nogama. Ukljucila posteljinu da se pere a ja rucno odnosno nozno oprala dvije deke koje ne mogu u masinu. Sad masina pere turu mm stvari koje je juce izvadio iz auta. Cojk mi se preselio u auto user posted image Sta je garderobe izvadio do zla boga da je beskucnik user posted image A mozda me i vara, pa nosa presvlaku sa sobom. Sumnjiv mu je. Da ja njega danas za svaki slucaj oklagijom preko ledja? user posted image

ja dok sam radila vi ste sve spavale i zabusavale user posted image
rucak napola gotov, malena uzinala, ja i sudje oprala...
ja dok mm ode na posao i malena zaspe cu da se resetujem user posted image kako sjednem tako mi glava krene kljucati user posted image

I ja sam od sest budna. Razletila se dok nije ugrijalo, tek sad sjela da odmorim. Jos ni doruckovala nisam, doduse jesam jela lubenice pa to racunam ko dorucak

ista sam ti...isto nisam konkretno doruckovala ali poila ness, caj, pojela bananu, maloprije jabuku i nektarinu...svakako cemo ranije rucati pa taman. a vala i neka sparina a i glava me boli...samo da malena zaspe pa da i ja odmorim malo

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1377
15.7.2015 12:51:37   
*pcelica*
I ja bi sad mogla malo leci ali pecem ruzice. Ima da se skuham user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 1378
15.7.2015 14:01:44   
rose
vaginalni bris sto uradih prosle sedmice uredan user posted image canesten sam svakako preventivno potrosila...a iduce sedmice cu uraditi grlo i nos user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu putujuca)
Neposredna veza do poruke: 1379
15.7.2015 14:02:14   
M.A.M.
Dan zenice,koja sam ja budala,jutros od 8 sam na nogama,od amka do fisa,pa do nobila,uglavnom dosta stvari sam kupila,zavrsila uplatu za krevetac i ormar,pa do nobila po madrac,u onom fisu sam se raspametila od stvarcica,hajd sto sam ja vec i mama,ja za sta god sam uhvatila kaze kupuj user posted image ,ni meni nije za zivota kupovala koliko je za bebu danas user posted image ,eh jos nisam kupila one pamucne pelene,gdje god sam gledala imaju samo od onog proizvodjaca iz N,Pazara a nekako mi krute djeluju,jel ima jos neki proizvodjac kod nas ovdje na trzistu?

Kupih i 2 spavacice,i uloske i papuce user posted image ,jadna mi je majka kad pocnem peglati danas necu se kutarisati do sutra user posted image ,evo me sad sjela mokra bila do gaca da izvinete user posted image

10.08.2015

03.08.2017

Neposredna veza do poruke: 1380
15.7.2015 14:09:08   
Carobno jutro

Ja dok skuhah vi pokupovaste svastauser posted image

Isla sam i racune platiti, sreca nije vruceuser posted image .

Pcelice, svaka cast na detektivskom posluuser posted image , imala sam i ja slicnu pricu oko tih foruma. Samo sto ja citajuci prepoznah o kome se radi.user posted image A ti muza ipak mlatni koji put, sto je sigurnno sigurno je.

Roseuser posted image za briseve, i moji su stigli i cevikalni i vaginalni na sve zivo i mrtvo i sve je sterlno. I stigao mi je nalaz na klamidiju i mikoplazmu i ureplazmu, i to je super sve. Elem sva saam sterilnauser posted image
A tibrisevi nosa i usta i to se mora imati je liuser posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1381
15.7.2015 14:50:17   
*pcelica*
Pojela sam jednu toplu ruzicu i sad mi je muka.Kad mi je gu... zinula pa nisam mogla da cekam da se ohladi user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 1382
15.7.2015 15:46:55   
LieToMe RR
ja rucak zavrsila, jela sa mm i malenom...kolektivno se povaljali, malena jos pajki, mm uveliko na poslu. trebala bih kosu oprati ali to nekad predvece. prokuhala sam
ko je spomenuo ruzice user posted image
ja sam skontala da hefticno dobijem oko 1 kg user posted image sto znaci da imam 2i po hete do 100je user posted image jadna mi majko kad od subote krenem jesti po kucama user posted image kod kume, pa kod nane sto je cuvala malenu, pa kod prijatelja...komsiluk da i ne spominjem...
jos oni svi znaju da mm i ja volimo konkretne kolace pa redovno zapakuju user posted image ja sam debela zena do srijede samo da znate user posted image

MAM user posted image za aktivnosti, ja sam juce tako, jutros me peglanje dotuklo nije mi dobro. jesi u amku gledala tetra pelene? meni je mama tamo kupila, super su, nema veze ako su i malo grublje ide svakako pampers ispod njih.
rose i carobna user posted image za briseve, ja to jos nisam radila. kod Divketa sam tek 4.8. ali mozda mi Nakas uradi ranije briseve. ja taj nos i grlo uho sta vec nisam nikad ni radila.
jesam sta zaboravila??? mozak mi prokuhao...ko je pravio ruzice...pcelica? user posted image jesi ti meni ono u komsiluku ili sam ja to usnila user posted image

Neposredna veza do poruke: 1383
15.7.2015 15:58:13   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: putujuca

Vidim lala se porodila, cestitam od srca iako si se napatila bas mi je zao al hvala Bogu sve je iza vas. sad uzivaj u svojoj bebari user posted image

user posted image ma ima nas sad koje cemo se takmiciti u brzini...ko ce prije ko ce lakse user posted image
nek si ti oprala i ispeglala, to je najbitnije. ja se za kofer svako malo nedto sjetim pa dopunim a nasla sam i spisak od prvog puta pa se po njemu ravnam.

(odgovor članu putujuca)
Neposredna veza do poruke: 1384
15.7.2015 16:14:11   
putujuca

IZVORNA PORUKA: putujuca

user posted image ma ima nas sad koje cemo se takmiciti u brzini...ko ce prije ko ce lakse user posted image
nek si ti oprala i ispeglala, to je najbitnije. ja se za kofer svako malo nedto sjetim pa dopunim a nasla sam i spisak od prvog puta pa se po njemu ravnam.

kad zaredamo aBd user posted image samo da sve prodje super
imam i ja spisak ali se vise ravnam sad po iskustvu...jer prosli put sam pretjerala, da si me vidjela kolika je to torba bila...stid me kad se sjetim user posted image kao neka za plazu, ali te dimenzije torbe za plazu nisam nikad prije vidjela do tada....u dm-u kupila sjecam se.

Neposredna veza do poruke: 1385
15.7.2015 16:14:44   
M.A.M.
Jesam LTM i kod njih iste pelene,kupit cu valjda malo smeksaju od pranja,reci mi kad si ti pocela koristiti jastuk za krevetac?

10.08.2015

03.08.2017

Neposredna veza do poruke: 1386
15.7.2015 16:17:37   
aidana

IZVORNA PORUKA: aidana

pcelice jesi li ti ugradjivala nedavno zebra zavjese? Imas li kakvu preporuku? Moze na pp. Je li pruzaju one dovoljno zastite navece kad je svjetlo upaljeno, prozor mi je odmah do komsijinog pa ne bih da se crvenimo i mi i oni user posted image user posted image user posted image

Ja sam zadovoljna. I kod mene prozori blizu komsijinih. Bar ovi u djecijoj, a i oviostali sve se s ulice vidi. Kod mene su nesto ko zuckasti, bez tako neka boja.Nista se uvece ne vidi. Ja prvu noc maksuz izlazila da provjerim za svaki slucaj da se ne crvenim pred komsijama user posted image Mi smo kupili u yavuzu. Mislim da su kod njih jednobojne 35 maraka po m2 a dvobojne 40 ili 45 po m2.

Hvala pcelice user posted image To su ovi http://www.yavuz.ba/ ? Na njihov stranici ne pise da imaju i zavjese. Ta cijena koju si napisala je skroz ok. Ove ostale sto sam gledala su puno skuplje i do 70 po m2

Neposredna veza do poruke: 1387
15.7.2015 16:21:25   
ziel
Ne znam kako vi zene po ovoj vrucini, mene samo obara da se izlezavam, jedva na poslu izdrzim da ne zaspim, evo pravila polagani burek , rucala, mm ode vani neki posao da zavrsi a ja cu sad da se izvrnem i da gledam kapke iznutra user posted image jos sutra posao i godisnjiiiii jupiiiii user posted image tako se radujem

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 1388
15.7.2015 16:28:55   
rose

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

Pcelice, svaka cast na detektivskom posluuser posted image , imala sam i ja slicnu pricu oko tih foruma. Samo sto ja citajuci prepoznah o kome se radi.user posted image A ti muza ipak mlatni koji put, sto je sigurnno sigurno je.

Roseuser posted image za briseve, i moji su stigli i cevikalni i vaginalni na sve zivo i mrtvo i sve je sterlno. I stigao mi je nalaz na klamidiju i mikoplazmu i ureplazmu, i to je super sve. Elem sva saam sterilnauser posted image

to su zahtjevi bolnice pred porod od 35-37 sedmice se uradi...da se vidi da nemas mrsu...ja sam imala mssu pa sam lijecila gentakulinom pred porod

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 1389
15.7.2015 16:30:50   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Jesam LTM i kod njih iste pelene,kupit cu valjda malo smeksaju od pranja,reci mi kad si ti pocela koristiti jastuk za krevetac?

jedini jastuk koji smo koristili i koji preporucujem je onaj za bocno spavanje. mi smo taj kupili u adaxu, ima neku igracku i zaglavi bebu u bocni polozaj i ne moze da se izvrne. samo smo je rotirali lijevo-desno...ima prelijepu usku glavicu bez klempavih usiju user posted image
jastuke smo imali i imamo sad neki sa bambus vlaknima...iskreno nama to uvijek ko ukras sluzilo. ona navikla i voli na ravnom a ni mi je ne forsiramo. zdravije joj u svakom slucaju zbog rasta i kicme.

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1390
15.7.2015 16:36:40   
M.A.M.

jedini jastuk koji smo koristili i koji preporucujem je onaj za bocno spavanje. mi smo taj kupili u adaxu, ima neku igracku i zaglavi bebu u bocni polozaj i ne moze da se izvrne. samo smo je rotirali lijevo-desno...ima prelijepu usku glavicu bez klempavih usiju user posted image
jastuke smo imali i imamo sad neki sa bambus vlaknima...iskreno nama to uvijek ko ukras sluzilo. ona navikla i voli na ravnom a ni mi je ne forsiramo. zdravije joj u svakom slucaju zbog rasta i kicme.

Zato i pitam,jer vidim dosta raje stavlja samo pelenu ispod glave

10.08.2015

03.08.2017

Neposredna veza do poruke: 1391
15.7.2015 16:36:59   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: rose

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

to su zahtjevi bolnice pred porod od 35-37 sedmice se uradi...da se vidi da nemas mrsu...ja sam imala mssu pa sam lijecila gentakulinom pred porod

jel to nesto novo? ja prvi put to nisam radila. majke mi ja ko pocetnik u nekim stvarima user posted image user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1392
15.7.2015 16:39:17   
LieToMe RR

Zato i pitam,jer vidim dosta raje stavlja samo pelenu ispod glave

stavljala i ja pelenu ali znala sam je uglaviti u nosiljci, sve me bilo strah da je ne povuce u usta. meni su pelene multifuncionalne, koristila ih vise od godinu, za pod glavicu, kad je bilo vruce pokrivala je, za bljuckanja... ma za sve i svasta vidjeces.

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1393
15.7.2015 16:51:01   
*pcelica*

pcelice jesi li ti ugradjivala nedavno zebra zavjese? Imas li kakvu preporuku? Moze na pp. Je li pruzaju one dovoljno zastite navece kad je svjetlo upaljeno, prozor mi je odmah do komsijinog pa ne bih da se crvenimo i mi i oni user posted image user posted image user posted image

Ja sam zadovoljna. I kod mene prozori blizu komsijinih. Bar ovi u djecijoj, a i oviostali sve se s ulice vidi. Kod mene su nesto ko zuckasti, bez tako neka boja.Nista se uvece ne vidi. Ja prvu noc maksuz izlazila da provjerim za svaki slucaj da se ne crvenim pred komsijama user posted image Mi smo kupili u yavuzu. Mislim da su kod njih jednobojne 35 maraka po m2 a dvobojne 40 ili 45 po m2.

Hvala pcelice user posted image To su ovi http://www.yavuz.ba/ ? Na njihov stranici ne pise da imaju i zavjese. Ta cijena koju si napisala je skroz ok. Ove ostale sto sam gledala su puno skuplje i do 70 po m2

Jesteto su ovi. Dodju izmjere i za nekih sedam dana dodju da montiraju. I ja sam kontala mm se nesto zeznuokad mi je rekaoza njih. Ali kad smonazvali ljudi kazu rade i jos povoljniji od ostalih. S tim da ja nisam uzela tad nekakvu plasticnu kutiju koja ide preko onog koluta. Jer je ona bas skupa ali i ovako lijepo izgleda. Nije nakaradno. A ako se nekad predomislim mogu je naknadno uzeti

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 1394
15.7.2015 18:41:52   
Maslackica
Drage trudnice, prikljucujem se vasem razgovoru, koji vec neko vrijeme citam :) ja sam 34 + sedmice. Posto sam imala puno obaveza na poslu u proteklom periodu, nisam se jos nimalo pocela pripremati za dolazak prinove (koju ocekujemo krajem avgusta). Mislim da mi je sad vrijeme vise:) :) Ugavnom, do sad sam vodila trudnocu iskljucivo privatno, a sad je vrijeme da pocnem sa onim uputnicama/nalazima isl za porodiliste. Je li mi od nalaza trebaju samo bris grla, nosa i vaginalni bris i je li ok da donesem privatne nalaze (nemam vremena sad da hodam previse oko toga)? Drugo, da li porodiljsko odsustvo (28 dana prije porodjaja) otvara drzavni ginekolog ili moze i dr opste prakse (na osnovu privatnoh nalaza)? Pitanja se odnose na Sarajevo, da ne bude zabune. Trece, je su uputnice za ctg i za porod odvojeni papiri i da li trebam otici kod drz ginekoga da ih uzmem ili svojoj dokorici opce prakse? I posto nisam nikad bila kod ginekologa drzavnog je li svejedno kod kojeg cu da odem (npr vetazova, skerlicvea isl)? Mene sad uhvatila panika da ce drzavni ginekolog da me gnjavi sa uputnicama jer nisam nikad ranije dosla ili da mi nece dati termin na vrijeme. I ako ima jos neko ko je bio u situaciji da je trudnocu vodio iskljucivno privatno, a sad je pri kraju, a nema kartona kod drzavnog ginekologa, slobodno da doda sta ima :) Inace, do kad se rade ctg u skerlicevoj i vrazovoj, jer ja bih najradije da mi odmah daju uputnicu za vojnu i da ih tamo radim?

< Poruku je uredio Maslackica -- 15.7.2015 18:44:33 >

Neposredna veza do poruke: 1395
15.7.2015 19:08:47   
*pcelica*
Te uputnce i otvaranje bolovanja nisam upucena jos uvijekali javit ce se ove zene koje su s terminom blizu tebe pa ce ti reci. Dobro nam dosla i da ovo jos malo do termina prodje kako treba i da porod bude sto bi rekli skolski user posted image
Kad odes drzavnom ginekologu (najbolje je otici licno) da se narucis reci koja si sedmica i sta ti treba. Svaki ce te primiti. Samo onim sestrama moras reci da si trudnica i koja si sedmica da te uguraju u termin jer inace ce ti dati terminnekad kasnije a mozda i da isti dan zavrsis, bez narucivanja

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Maslackica)
Neposredna veza do poruke: 1396
15.7.2015 19:18:54   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: Maslackica

Drage trudnice, prikljucujem se vasem razgovoru, koji vec neko vrijeme citam :) ja sam 34 + sedmice. Posto sam imala puno obaveza na poslu u proteklom periodu, nisam se jos nimalo pocela pripremati za dolazak prinove (koju ocekujemo krajem avgusta). Mislim da mi je sad vrijeme vise:) :) Ugavnom, do sad sam vodila trudnocu iskljucivo privatno, a sad je vrijeme da pocnem sa onim uputnicama/nalazima isl za porodiliste. Je li mi od nalaza trebaju samo bris grla, nosa i vaginalni bris i je li ok da donesem privatne nalaze (nemam vremena sad da hodam previse oko toga)? Drugo, da li porodiljsko odsustvo (28 dana prije porodjaja) otvara drzavni ginekolog ili moze i dr opste prakse (na osnovu privatnoh nalaza)? Pitanja se odnose na Sarajevo, da ne bude zabune. Trece, je su uputnice za ctg i za porod odvojeni papiri i da li trebam otici kod drz ginekoga da ih uzmem ili svojoj dokorici opce prakse? I posto nisam nikad bila kod ginekologa drzavnog je li svejedno kod kojeg cu da odem (npr vetazova, skerlicvea isl)? Mene sad uhvatila panika da ce drzavni ginekolog da me gnjavi sa uputnicama jer nisam nikad ranije dosla ili da mi nece dati termin na vrijeme. I ako ima jos neko ko je bio u situaciji da je trudnocu vodio iskljucivno privatno, a sad je pri kraju, a nema kartona kod drzavnog ginekologa, slobodno da doda sta ima :) Inace, do kad se rade ctg u skerlicevoj i vrazovoj, jer ja bih najradije da mi odmah daju uputnicu za vojnu i da ih tamo radim?

dobrodosla user posted image nadam se da ces to malo vremena sto ti je ostalo do porda lijepo uzivati s nama (nas par smo tu negdje ko i ti pa smo u pripremama uveliko a plus imamo iskustvo iz prve ili druge trudnoce pa ga rado dijelimo sa prvorotkama)
pokusacu djelimicno da dam odgovore na tvoje nedoumice user posted image
meni je druga trudnoca ali i prvu i ovu vodim privatno. ne moras ti ici ginekologu drzavnom sve dok ne udjes u 9ti mjesec user posted image , za to ti treba samo uputnica od doktora porodicne medicine (velika A4 formata koju ujedno nosis i kad krenes da se poradjas a koristis je i za ctg - to je sad neko novo pravilo). sto se tice odabira gdje ces raditi ctg i gdje ces se poroditi to biras sama. niko te nece vrati s vrata bolnice. ja sam se u prvoj odlucila za OBS (Drzavnu bolnicu i u ovoj trudnoci cu isto aBd za koju sedmicu). sto se tice otvaranja porodljskog tj bolovanja sa nalazom privatnog doktora kod moje doktorice ne moze user posted image ali mozda je do moje doktorice. ja sam i u prvoj i drugoj trudnoci imala hyperemesis gravidarum (izrazito povracanje) pa sam nalaz morala ganjati od drzavnog doktora (koji je u principu samo prepisao nalaz privatnog doktora i ibretio se svo vrijeme sto mu dolazim zbog toga user posted image to sad u drugoj trudnoci, u prvoj sam normalno mogla uz nalaz privatnog doktora), tako da mozes probati ali nisam sigurna. mislim da su uveli sad to neko pravilo da moras za bolovanje donositi nalaze drzavnog doktora.
ne znam jesam li sve pohvatala. ako sam sta propustila slobodno pitaj.
eee da za briseve ne znam tj nisam sigurna, ja sam u prvoj trudnoci radila privatno nekad u 7om mjesecu trudnoce i u 9tom u OBS-u tako da mislim da sve moras kod drzavnih doktora (sto se tice briseva meni je to dr Nakas na jednom pregledu uradio i samo odnijela u onu nisku zgradu sa desne strane i bilo gotovo za dan-dva). Ne treba ti nikakva uputnica nista to ti doktor uradi u sklopu pregleda i ti samo odneses. Treba ti uputnica za ginekologa i za ctg tj ova za porod.

(odgovor članu Maslackica)
Neposredna veza do poruke: 1397
16.7.2015 6:34:30   
M.A.M.
Jutro drage moje,ja budna od 5,vidim nema koristi od prevrtanja,ustala pa prostrla ves,sad ce i druga masina na paranje,pijem kaficu na balkonu dok se jos moze disati
Novoj clanici zelim dobrodoslicu user posted image

10.08.2015

03.08.2017

Neposredna veza do poruke: 1398
16.7.2015 6:38:39   
LieToMe RR
Jutro i od mene...i ja od 6 budna. Malo raspremila po kuci, pristavila kaficu, srknem i odoh laganini do oftamologa...jedno po jedno se lagano skida sa spiskova raznoraznih user posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1399
16.7.2015 7:24:29   
ziel
Da se i ja prijavim, dosla na posao, pospana kao i uvijek, sinoc sam se citavu noc budila , mucio me stomak, jucer jela neke domace kruske uhh kako su mi naskodile, haman puno pojela... Danas idem na kontrolu, nakon 4 sedmice... Jel i vi tako idete na kontrole? Meni mama govori : STO CES AKO JE SVE UREDU? Pa kako da ja znam jel sve uredu ako ne odem na pregled user posted image

< Poruku je uredio ziel -- 16.7.2015 7:26:26 >

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 1400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *