Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Meni samo preostaje onaj sa Cloridom jer mi se koza osipa od proizvoda sa alkoholom
Zenice, u subotu sam bila u BBI Centru i u prizemlju u Lush prodavnici prodaju 100% prirodan dezadorans bez alkohola ili aluminijskog hlorida! Izgleda kao sapun i SUUUUUPER mirise!! Pitajte prodavacice za Lush-ove dezadoranse.
Ako mogu dati jedan savjet: ne koristite sprejeve nego uzmite obični dječiji puder i stavite ga ispor pazuha. Djeluje puno bolje i učinkovitije nego bilo koji deo.
Happy u subotu sam ja gledala te dezedoranse. Teta mi to posula po koži, malo sam u tom momentu osjetila miris, nakon 2 min ništa Doduše jesam samo jedan probala, možda su drugi malo "mirišljaviji"...
Happy u subotu sam ja gledala te dezedoranse. Teta mi to posula po koži, malo sam u tom momentu osjetila miris, nakon 2 min ništa user posted image Doduše jesam samo jedan probala, možda su drugi malo "mirišljaviji"...
IZVORNA PORUKA: Malaja
Drugo moja evo i tebe
Ma znaš šta meni nije ni bitno da mi miriše, samo neka ne smrdi, a stavljam parfem svakako NIsi ni ti kupila? KOliki su?
Neka si ti sapun kupila
Koristim ga evo tri dana. Nije u prahu nego je krut kao sapun, i miris dosta dugo traje. Evo mi cijela soba mirise gdje ga drzim. Ipak, naglasila bih da nije kao "anti-prespiranti" i ne moze zaustaviti znojenje. Kao sto Hanabanana kaze, djeluje slicno kao bebi puder.
S obzirom da nam idu vruci dani, ja preporucujem svim zenama (posebno mamama i zaposlenim zenama) da nose u torbi bebi vlazne maramice i dez. u torbi za osvjezenje u toku dana jer svi ovi dezadoransi koji nemaju aluminij hlorid ili koji su na prirodnoj osnovi, nisi dugotrajni i nemogu da duraju 24 sata!
To je mala bočica i ima one rupice na vrhu, kao i bebi puderi. samo što je puno manja bočica. A stoje ispod pulta, sa vanjske strane.. Ma i bolje da nisi vidjela Nisi ništa propustila Ne bih ih ni ja skontala nego mi ih teta pokazala..
Nedavno sam cula za stetno djelovanje dezodoransa,pa sam se dala u potragu za nekim zdravijim rijesenjem.Dezodoransi Fa ne sadrze aluminij,ali se meni ne svidja njihov miris.U CM-u sam uzela neki prirodni dezodorans ima ga u obliku kristala i roll-on,bez mirisa je i nije bas djelotvoran.Nesto efikasniji su mi sprejevi za tijelo iz Avon-a.Uglavnom nista od navedenog ne sprijecava znojenje i tesko je odrzati svjez miris.Ali stvar i jeste u tome da su oni dezodoransi koji sprijecavaju znojenje,stetni.Ako neko otkrije neko djelotvornije rijesenje neka javi
Kad sam prije pijenja kontraceptivnih pilula, nekad davno , otišla da uradim sve preglede, bila sam i na pregledu dojki... tada mi je dr rekla istu stvar koja piše u ovom tekstu, i kada sam je pitala koji dezodorans ili stik nema ovaj sastojak, rekla mi je AMAI. Ja ga otad koristim, samo mi ga je malo teže naći...