anitaa
|
Udoh tek sad u stan, izasla u 8 i po, isla na ctg, pita me sestra jesam li doruckovala, a jesam, kasnije vidim tlak sletio 100 sa 65, mozda i od nespavanja, kakva sam izasla jutros kontala sam trebacu nekog samo da me vodi preko ceste...poslije doktor rece odlican ctg, bez UZ odradenog, tako da sam brzo zaboravila tu temu..preletih u Importaane, pedikure se sjetih, inace volim da su mi stopala fina, ali zadnjih dana daleko od oka daleko od srca, pa onda red CM-a, red Lindexa, sve za malu bejbe, pa na carsiju, prvo na svoju zasluzenu mini porciju bamije, pa Okaidi na Carsiji, tu uzeh i starijoj curi 2 ljetne pidzamice, jedna je jednodjelna, druga gore bretele, dole sorc, svaka po nekih 14 KM...pita prodavacica kad cemo mi doci na red, kontam skoro ne, a i dolazila sam dugo i bila sebi na pijedestalu, a i mm-u, haha, pa nesto se i ne osjecam zakinuta..jos ostao Azel veliki neodraden, ali i nije mi.nesto zao...taman, joj cini mi se kao pticica se osjecam, a kad moram lezati bas poput gliste..
|