LieToMe RR
|
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: Carobno jutro IZVORNA PORUKA: LieToMe Juuutrrrrooo trudnice moje drage Ja malo hodala za vikend,slabo sam se i javljala a slabo sam vas i upratila sta ste sve pisale. Bas je bio dinamican i lijep vikend...danas malo rucnu povlacim, samo cu opeglati masinu bijelog i pustiti dvije masine (trebam presvlaku sa ugla skinuti i sve jastusnice velike,sve se sa ugla moze skinuti i prati i ja to cesto s vremena na vrijeme poskidam i operem, to mi je dvije masine nema sanse da stane u jednu). Jutros laganini, izlezavanje, nazvala OBS za pregled kod ocnog, mama me neki dan narucila ali to mi je pravo kasno (tek 29.7.) ali sam jutros nazvala lijepo objasnila u cemu je problem (zbog mog grlica i otvaranja i mogucnosti prijevremenog poroda) pa mi ljubazna teta rekla da dodjem u cetvrtak odmah ujutru u 8, da zavrsimo i tu formalnost Malena uziva kod bake, sutra popodne cemo po nju (dosta vala 4 dana bez djeteta), Svakako smo sutra planirali soping prije nego odemo po nju (mm radi drugu tako da do 3 imamo fore da se nahodamo), sutra nam je tura prema alipasinom nobil, bingo, fis, amko i sve moguce prodavnice i trzni centri u onom tamo rejonu. Lijepo ustanemo, doruckujemo i laganini upravimo da sve stignemo obici. Konacno sam slikala odijelce sto kupismo neki dan nekako mi slatko, veselo, ici ce uz onaj bodi u kojem smo iznijeli L, imamo i kapicu bijelu (isto je L nosila), pape...to sam vam slikala kad sam ono nedavno vadila iz kofera sve djidje. Sad smo samo uzeli ovo odjelce i carapace http://s27.postimg.org/xi4q5ihib/WP_20150713_09_30_13_Pro.jpg http://s14.postimg.org/lcoku4mxt/WP_20150713_09_30_31_Pro.jpg Nadam se da ste mi sve vi dobro. Pcelice upratih malo situaciju sa sestrom i momkom... ja nemam sestru imam brata ali sam njegove ljubavne jade prozivljavala gore nego svoje (on je dosta drugaciji od mene, puno je osjetljiviji, vise prima k srcu, ja sam od onih koji kad stave tacku samo se okrenem, odem i ne osvrcem se, ne analiziram). Pravo je komplikovano petljati se u tudje odluke i tudje izbore, ja to izbjegavam maksimalno i kod najboljih drugarica, uvijek kazem da postujem izbor (mozda se ne slazem i ne mislim da je zasluzuje taj neko ali postujem) i naglasim da sam unatoc svemu uvijek tu za razgovor i da sam bezuslovno tu. To se pokaze dobro kod raskida, ja sam dobro rame za plakanje, strpljiva sam, saslusam, ne osudjujem i ne nabijam osjecaj krivice sa onom recenicom "rekla sam ti". Tako da cini mi se mozes ti pricati koliko hoces dok taj neko ne skonta sam na svojoj kozi da to nije to...ti mozes samo da budes tu kad taj trenuta dodje i to i jest najbolje od svega. odijelce je preslatko Koji je ovo broj? Ja sam juce hodala isto sa mm. Gledala cisto informativno kolica i krevetie. Zene drage koje su onu cijene kolica, sta je ono Za koja god sam prihvatila, to je cifretina. Ne znam ni sama sta mi treba ustvari ali skontam se, imam jos vremena A sto se tice pranja tih navlaka, ja sam mirna, u mene kozni namjestaj, samo prebrisem i cao. Juce mm usisavao i solja kafe stajala na stolu, on kako gurnu sto, tako ona solja u zrak i ono malo kafe sto je bilo unutra se prosu po cilimu i kaucu. Kauc prebrisah samo a cilim, jao jao, istirala sam i sat, eno se susi sada, valjda nece fleka ostati heeejjjj 😊 odjelce je 62 posto mi ocekujemo big baby sto se tice kolica mi smo pravo veliku sumu iskesirali kad smo za L kupovali (svi nam govorili da smo ludi). ali kolica nam jos pod garancijom, mi prezadovoljni, dobili sve 3u1. zavisi sad sta sve hoces od kolica. mi smo pravno aktivni i puno smo ih koristili, nama se to pokazalo kao najbolja investicija. Najgore sto smo i mi aktivni bas i u pokretu non stop, trebaju mi neka kvalitetna pravo. Kako je krenulo, iskresirat cemo i mi i nije mi zao da ti pravo kazem. Cekam na ovo godinama Jos pogotovo ona koja se meni svidjaju, bas su poskupa ali sta me briga Nego de mi reci koja su ti marka kolica, interesuje me zato sto su kazes kvalitetna pa da vidim. MOzes i u pp ako ti je problem ma nije mi mrsko vec sam jednom davila sa svojim kolicima poslala sam ti pp