M.A.M.
|
IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: M.A.M. IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: M.A.M. IZVORNA PORUKA: ninuska Jutro Godi ovo vrijeme. Malo je svjezije, al haj. Nema sredine :). I ja se obicno budim prije alarma. A, nekakva sam slomljena ova tri dana tako da te razumijem ziel. MAM ja nisam mogla jesti dok sam imala mucnine. Ali, sam bila gladna. Izvagaj se. Ako nemas mucnina natjeraj se bar voca da jedes. ltm cura ode kod bake. I moja uziva da ide kod nane. Valjda joj udovoljavaju, sta li ja pojedoh kocku Seka cokolade i pijuckam kafu. Dok ja s onom malom kafu pijem tek kad odu. Da sjednem ko covjek. jutro kaze da ne moze da izadje iz kreveta, noge je bole . Naravno, izmislja. A, soba na spratu. Reko ja te nositi ne mogu do dole. Pa je muz nosio. Samo izmislja nesto hehe kako je namazana mala ,ma nemam j mucnine,nisam ih nikada imala,natjeram se da jedem bar voce,al je to sve minijaturno naspram kako sam jela do 7 mjeseca,pa me brine Mozda ti ove vrucine smetaju. Obicno na toploti se slabije jede. Jesi li se vagala kod dr?.ili imas svoju vagu? Meni neki dan poznanica prica da ona sto se udebljala to je bilo do nekog 6-og mjeseca. Kasnije nista . HB, rodila zdravu bebu. Vagala se nekad na pocetku trudnoce,na Jezeru nas uopste ne vagaju,a u stanu nemam,trknut cu do apoteke Otidji...mada, mislim da nemas razloga da se sekiras, draga. Pijes i vitamine, pretpostavljam. A, nije da bas nista ne jedes . Nego jednostavno manje, a navikla si na povecan apetit. i ja dosta manje jedem u odnosu na pocetak trudnoce tj period nak9n prestanka mucnina. Ali, ja sam znala jesti i iz "dosade" sto bi se reklo, a ne sto sam gladna. E pa to j sto sam ja zvakala i kad treba i kad ne treba,jos mi sinoc na svu muku muz prisjeo,ufatio zvocati a ja nervozna od nespavanja pa od nekakve vrucine,samo se pokupila i u sobu