|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli
10.7.2015 8:24:40   
ninuska
pcelice. Nije to strasno. Osim tih 8 cokoladica user posted image . Ne znam koje su to. Breskve i lubenicu ti ne racunam user posted image .
Kad navece jedem i legnem ujutro redovno budem gladna kao da danima nisam jela. A, kad jedem u normalno vrijeme ujutro nista. Ne osjecam takvu glad

Haha..ovaj moj u razmaku 5 minuta..ma haos. ..

< Poruku je uredio ninuska -- 10.7.2015 8:26:33 >

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 976
10.7.2015 8:25:57   
M.A.M.

IZVORNA PORUKA: ninuska

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Jutro

Godi ovo vrijeme. Malo je svjezije, al haj. Nema sredine :).
I ja se obicno budim prije alarma. A, nekakva sam slomljena ova tri dana tako da te razumijem ziel.
MAM ja nisam mogla jesti dok sam imala mucnine. Ali, sam bila gladna. Izvagaj se. Ako nemas mucnina natjeraj se bar voca da jedes.
ltm cura ode kod bake. I moja uziva da ide kod nane. Valjda joj udovoljavaju, sta li user posted image
ja pojedoh kocku Seka cokolade i pijuckam kafu. Dok ja s onom malom kafu pijem tek kad odu. Da sjednem ko covjek.
jutro kaze da ne moze da izadje iz kreveta, noge je bole user posted image . Naravno, izmislja. A, soba na spratu. Reko ja te nositi ne mogu do dole. Pa je muz nosio. Samo izmislja nesto user posted image

hehe kako je namazana mala user posted image ,ma nemam j mucnine,nisam ih nikada imala,natjeram se da jedem bar voce,al je to sve minijaturno naspram kako sam jela do 7 mjeseca,pa me brine

Mozda ti ove vrucine smetaju. Obicno na toploti se slabije jede. Jesi li se vagala kod dr?.ili imas svoju vagu?
Meni neki dan poznanica prica da ona sto se udebljala to je bilo do nekog 6-og mjeseca. Kasnije nista user posted image . HB, rodila zdravu bebu.

Vagala se nekad na pocetku trudnoce,na Jezeru nas uopste ne vagaju,a u stanu nemam,trknut cu do apoteke

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 977
10.7.2015 8:29:29   
ninuska

Jutro

I ja se obicno budim prije alarma. A, nekakva sam slomljena ova tri dana tako da te razumijem ziel.
MAM ja nisam mogla jesti dok sam imala mucnine. Ali, sam bila gladna. Izvagaj se. Ako nemas mucnina natjeraj se bar voca da jedes.
ltm cura ode kod bake. I moja uziva da ide kod nane. Valjda joj udovoljavaju, sta li user posted image
ja pojedoh kocku Seka cokolade i pijuckam kafu. Dok ja s onom malom kafu pijem tek kad odu. Da sjednem ko covjek.
jutro kaze da ne moze da izadje iz kreveta, noge je bole user posted image . Naravno, izmislja. A, soba na spratu. Reko ja te nositi ne mogu do dole. Pa je muz nosio. Samo izmislja nesto user posted image

hehe kako je namazana mala user posted image ,ma nemam j mucnine,nisam ih nikada imala,natjeram se da jedem bar voce,al je to sve minijaturno naspram kako sam jela do 7 mjeseca,pa me brine

Mozda ti ove vrucine smetaju. Obicno na toploti se slabije jede. Jesi li se vagala kod dr?.ili imas svoju vagu?
Meni neki dan poznanica prica da ona sto se udebljala to je bilo do nekog 6-og mjeseca. Kasnije nista user posted image . HB, rodila zdravu bebu.

Vagala se nekad na pocetku trudnoce,na Jezeru nas uopste ne vagaju,a u stanu nemam,trknut cu do apoteke

Otidji...mada, mislim da nemas razloga da se sekiras, draga. Pijes i vitamine, pretpostavljam. A, nije da bas nista ne jedes user posted image . Nego jednostavno manje, a navikla si na povecan apetit.
i ja dosta manje jedem u odnosu na pocetak trudnoce tj period nak9n prestanka mucnina. Ali, ja sam znala jesti i iz "dosade" sto bi se reklo, a ne sto sam gladna.

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 978
10.7.2015 8:35:28   
M.A.M.

Jutro

Otidji...mada, mislim da nemas razloga da se sekiras, draga. Pijes i vitamine, pretpostavljam. A, nije da bas nista ne jedes user posted image . Nego jednostavno manje, a navikla si na povecan apetit.
i ja dosta manje jedem u odnosu na pocetak trudnoce tj period nak9n prestanka mucnina. Ali, ja sam znala jesti i iz "dosade" sto bi se reklo, a ne sto sam gladna.

E pa to j sto sam ja zvakala i kad treba i kad ne treba,jos mi sinoc na svu muku muz prisjeo,ufatio zvocati a ja nervozna od nespavanja pa od nekakve vrucine,samo se pokupila i u sobu user posted image

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 979
10.7.2015 8:36:39   
*pcelica*

pcelice. Nije to strasno. Osim tih 8 cokoladica user posted image . Ne znam koje su to. Breskve i lubenicu ti ne racunam user posted image .
Kad navece jedem i legnem ujutro redovno budem gladna kao da danima nisam jela. A, kad jedem u normalno vrijeme ujutro nista. Ne osjecam takvu glad

Ove http://www.candywarehouse.com/assets/item/large/after-eight-thin-mints-box-131163-w.jpg Ja se tjesim da nisu velike user posted image Sestra mi juce dolazila i donijela. Ja sinoc navalila ko da u zivotu slatko nisam pojela user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 980
10.7.2015 8:40:24   
ninuska

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Ove http://www.candywarehouse.com/assets/item/large/after-eight-thin-mints-box-131163-w.jpg Ja se tjesim da nisu velike user posted image Sestra mi juce dolazila i donijela. Ja sinoc navalila ko da u zivotu slatko nisam pojela user posted image

Aaaa..zna ove..jela sam..samo nisam znala kako se zovu user posted image . Dobre, vala...pa sad...sta reci..sto je bilo, bilo je user posted image . I mene slatko zeza. Pokusavam da se kontrolisem. Pisala sam, neki dan nisam htjela da kupim Milku od 300 gr. Znam da bi nestala do navecer eventualno do sutra user posted image

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 981
10.7.2015 8:44:34   
M.A.M.
Nisam ja probala te cokoladice,al zato cim udjem negdje u radnju bounty je obavezan,nista milka,samo bounty

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 982
10.7.2015 9:04:27   
ziel

Nisam ja probala te cokoladice,al zato cim udjem negdje u radnju bounty je obavezan,nista milka,samo bounty

OOOO znam user posted image Bounty najbolji user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 983
10.7.2015 9:12:30   
*pcelica*
Meni je sad snickers. U prosloj mi je bio bijeli lion user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 984
10.7.2015 9:16:55   
aidana
Dobro jutro zeneuser posted image

Mene jutros probudio grc u 6, pa sam malo setkala da prodje, pojela musli i kontam sta dalje....da li da spremim malcu dorucak, okupam se, malo raspremim ili da se vratim u krevet....i vratim se u krevet user posted image user posted image Spavala sve do sad. Bas mi godi obzirom da nisam ovih dana nikako spavala. Evo jos se izlezavam.
Bila sam juce u okaidi i nisam nasla nista za bebu, ali sam kupila hlace malcu i jednu haljinu za poklon. A haljinice ljetne su mi diiiiivne, dodje mi da odmah kupim za 2-3 godine unaprijeduser posted image user posted image

pcelice after eight je bas tanak....tih 8 je kao 4 kockice obicne cokolade, a to nije puno. Tako ja to sebi preracunamuser posted image user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 985
10.7.2015 9:31:57   
ziel
Zene jel i kod vas neki ERROR kad idete na TEME KOJE PRATIM ?

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 986
10.7.2015 9:36:43   
ninuska

IZVORNA PORUKA: aidana

Dobro jutro zeneuser posted image

Mene jutros probudio grc u 6, pa sam malo setkala da prodje, pojela musli i kontam sta dalje....da li da spremim malcu dorucak, okupam se, malo raspremim ili da se vratim u krevet....i vratim se u krevet user posted image user posted image Spavala sve do sad. Bas mi godi obzirom da nisam ovih dana nikako spavala. Evo jos se izlezavam.
Bila sam juce u okaidi i nisam nasla nista za bebu, ali sam kupila hlace malcu i jednu haljinu za poklon. A haljinice ljetne su mi diiiiivne, dodje mi da odmah kupim za 2-3 godine unaprijeduser posted image user posted image

pcelice after eight je bas tanak....tih 8 je kao 4 kockice obicne cokolade, a to nije puno. Tako ja to sebi preracunamuser posted image user posted image

Pametno :). Nek si odmorila.
znaci nista u okaidiju?.mislila sam i ja otici obzirom da mi sestra u svedskoj nije uspjela naci iojelce za iznijeti iz bolnice user posted image .
a, haljine mozes unaprijed uzeti. Njihovi brojevi su manji svakako. Ja obicno uzmem na snizenju tako da sam mirna za narednu godinu. Samo nesto dokupim

(odgovor članu aidana)
Neposredna veza do poruke: 987
10.7.2015 9:49:41   
memsi
Jutro i od mene drage dame,
Evo ja zavrsila sa domom zdravlja,vadila krv i urin.Doktor mi trazio sa povadim nalaze valjda da ima za svaki slucaj.Danas planiram spakovati torbu za porodiliste jer je krajnje vrijeme,a i nesto me pomalo bolucka po dnu stomaka sa desne strane.Na polju je bas lijepo vrijeme niti je pretoplo niti hladno bas ono taman,a ko zna mozda se i promjeni u toku dana.Vidim pisale ste svasta nesto o bolovanjima,ja sam trudnicko zakljucila sa 30.06.i otisla u Skerlicevu za otvaranje porodiljnog.Rekli mi da mogu cekati i da se porodim pa sa otpusnim pismom otvoriti bolovanja od 01.07.,kao ne moze se otvoriti unaprijed a unazad moze.Ja sam bila 30.06.

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 988
10.7.2015 10:05:39   
*pcelica*
Ja mislim da je porodiljsko bolje kasnije otvoriti. JA sam prosli put otvorila cim sam usla u deveti mjesec. 12 Novembra a porodila se 17 dana nakon termina. 27 12 Pa sam mjesec i po prije rodjendana se vratila na posao. Plus sto mi je bio problem oko tih datuma kad sam ganjala porodiljsku. Sreca kod sebe imala nalaze sa kontrola pa sam na jednom imala ocekivani termin poroda pa sam i to prilozila.

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu memsi)
Neposredna veza do poruke: 989
10.7.2015 10:10:45   
ziel

Ja mislim da je porodiljsko bolje kasnije otvoriti. JA sam prosli put otvorila cim sam usla u deveti mjesec. 12 Novembra a porodila se 17 dana nakon termina. 27 12 Pa sam mjesec i po prije rodjendana se vratila na posao. Plus sto mi je bio problem oko tih datuma kad sam ganjala porodiljsku. Sreca kod sebe imala nalaze sa kontrola pa sam na jednom imala ocekivani termin poroda pa sam i to prilozila.

Gdje se lijecis? Jesil na TK ili SA?

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 990
10.7.2015 10:13:16   
ninuska
Evo opet ugrijalo..crkoh user posted image . A, bas je bilo ugodno

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 991
10.7.2015 10:21:26   
LieToMe RR
mi se dovukle kod mojih, isto putujuci dzindasi user posted image moja torba, njena torba, ruksak...jos ona ponijela i neku plisanu igracku... i ulazimo u zgradu kad dezurna komsinica jel sad djecak hahahaha majke mi svaki put deja vu
elem, popila kaficu sa mamom, malo se igramo...kasnije odoh na kafu sa kumom, pa u soping pa po muza na posao i idemo gledati usisivace user posted image

vidim pricate o cokoladama...ja to u neogranicenim kolicinama...sinoc sam prije spavanje king na stapicu. mm me pocastio, izasao da baci smece i vraca se sa sladoledom user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 992
10.7.2015 10:22:03   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: ziel

Gdje se lijecis? Jesil na TK ili SA?

U Sarajevu. To je bilo 2009 ne znam kakva je sad procedura ali sam vidjala u domu zdravlja da su dolazili clanovi porodice da otvore bolovanje nakon sto se trudnica porodila. Par slucajeva sam bila prisutna kad su dolazili muz ili majka trudnice , ona se to jutro porodila i oni dosli da joj doktor otvori porodiljsko bolovanje

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 993
10.7.2015 10:25:04   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: LieToMe

mi se dovukle kod mojih, isto putujuci dzindasi user posted image moja torba, njena torba, ruksak...jos ona ponijela i neku plisanu igracku... i ulazimo u zgradu kad dezurna komsinica jel sad djecak hahahaha majke mi svaki put deja vu
elem, popila kaficu sa mamom, malo se igramo...kasnije odoh na kafu sa kumom, pa u soping pa po muza na posao i idemo gledati usisivace user posted image

vidim pricate o cokoladama...ja to u neogranicenim kolicinama...sinoc sam prije spavanje king na stapicu. mm me pocastio, izasao da baci smece i vraca se sa sladoledom user posted image

Kako oni znaju sta nama treba. Ja sinoc pripremam iftar i naumpala mi lubenica, i bilo mi mrsko da odem do prodavnice kontam danas cu. Mm radio duze imao nekog jos privatno posla, kad dolazi nosi lubenicu, breskve, dinju , banane. Kako sam mu se obradovala. user posted image Taman danas nisam morala rano u prodavnicu da ugrabim lijepog voca , imala sam dorucak user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 994
10.7.2015 10:25:06   
M.A.M.
Zenice ima li vas koje ste na birou,sta treba od onih papira za naknadu ?

10.08.2015

03.08.2017

Neposredna veza do poruke: 995
10.7.2015 10:27:18   
Carobno jutro

Jutro zene

Vidim ispisalo se o bolovanu svega. Imala bih i nasiroko i nadugacko o tome pisati ali ne mogu, Samo cu reci da sam na sudu izgubila vjer u bilo sta. Vjerujte da se danas moze sta hoce i kako hoce. Neko ne moze dobiti dana bolovanja a potebno mu je a neko dobije na lijepe oci i samo Komisija preispituje bolovanje, poslodavac moze zahtijevati od Komisije preispitivaje ili novu nezavisnu Komisiju. Zapetljano je to sve. Nama su na poslu nedavno naredili (revizija) da otpustimo momka koji je vec dvije godine na bolovanju, drzava placa za njega sve a on ne radi tako dugo. Inace momak je bio teski bolesnik, na tri mjesta karcinom (gluho bilo). Te ne stigosmo mi nista uraditi po tom pitanaju, mi smo razvlacili koliko smo mogli, momak je zavrsio sa ovim svijetom nazalostuser posted image Tako da bolovanje je danas teska tema u nas. ALi trudnice mislim da uvijek imaju razloga biti na bolovanju, pogotovo u danasnjim okolnostima stresa na poslu i maltretiranja silnog.user posted image

Nego, juce bih na svadbi, lijepo mi blo. Srzla se ko guzica da prostite. Bili smo negdje iznad Sedrenika. Lijepo je bilo bas. Smorila se ievo od jutros pijem kafu, nikako da se pomjerrim

Rose, bravo za kontrolu user posted image

Je li jos koja bilauser posted image Nisam upratila

Neposredna veza do poruke: 996
10.7.2015 10:32:33   
Carobno jutro

vidim pricate o cokoladama...ja to u neogranicenim kolicinama...sinoc sam prije spavanje king na stapicu. mm me pocas_tio, izasao da baci smece i vraca se sa sladoledom user posted image

Kako ti spomnu tu komsinicu, juce meni jedna dezurna mahalusa u famliji mm, pita je li ti cura, reko jeste, vidi se kaze po tebi, hajde rekoh fino. Te se ona ne zaustavi tu, nego nastavi da me "tjesi", kaze ne brini, nema veze. Evo i ja sam prvu curu rodila, pa onda dva djecakauser posted image BIt ce, ne sekiraj seuser posted image user posted image user posted image Mene suze zalile od smijeha. Nisam nista reka, sutila sam, necu reko belaj da pravim bezevze na svadbi, nema smislauser posted image user posted image

< Poruku je uredio Carobno jutro -- 10.7.2015 10:34:16 >

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 997
10.7.2015 10:36:19   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

vidim pricate o cokoladama...ja to u neogranicenim kolicinama...sinoc sam prije spavanje king na stapicu. mm me pocas_tio, izasao da baci smece i vraca se sa sladoledom user posted image

Kako ti spomnu tu komsinicu, juce meni jedna dezurna mahalusa u famliji mm, pita je li ti cura, reko jeste, vidi se kaze po tebi, hajde rekoh fino. Te se ona ne zaustavi tu, nego nastavi da me "tjesi", kaze ne brini, nema veze. Evo i ja sam prvu curu rodila, pa onda dva djecakauser posted image BIt ce, ne sekiraj seuser posted image user posted image user posted image Mene suze zalile od smijeha. Nisam nista reka, sutila sam, necu reko belaj da pravim bezevze na svadbi, nema smislauser posted image user posted image

user posted image user posted image Eto da ti ona nije rekla ne bi ni znala da se sikiras

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 998
10.7.2015 10:37:24   
Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

user posted image user posted image Eto da ti ona nije rekla ne bi ni znala da se sikiras

Lakse mi je od juce mnogouser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 999
10.7.2015 10:39:17   
pandica
Jutro cure moje, ja jutros malo kasnim. Posla na sve strane pa ne stigoh ni da mahnem. Ja hvala Bogu jos heftu, pa lagano godisnji, bolovanje... Bas mi nesto drago da covjek malo pobjegne od ovih obaveza.
Rose bravo za kontorlu i bravo za odluku o mjestu poroda user posted image  Ja neki dan pitam doktoricu da mi preporuči gdje da odem, ona kaže ne smijem... Iskreno jos nemam pojma gdje cu, ali ako uspijem skontati i ako to bude Jezero zovem da idemo na CTG user posted image

My Ovulation Chart

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *