LieToMe RR
|
IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: LieToMe standardna jutarnja postava yna se ko je vrijedan ja sam svasta nesto uradila, usput se i uljudila ako ko bane vako rano ispratila muza na posao, hocu jos da pobrisem prasinu na komodi gdje je tv (izludi me tv i prasina oko njega) i da budim malenu da doruckuje moram kasnije yvati i dostavu plina, da mi donesu rezervnu flasu, ima i 2 mjeseca kad se ispraznila sve danas suta, danas, sutra... vec je pravo ugrijalo, ne pada mi na pamet nigdje hodati...nece me ubiti to sto sam 2 dana kuci...lijepo mi je sa malenom, igramo se, slazemo puzle, crtamo... a usput i sta uradim po kuci u neznanju. ziel nista ne zezaj za te sto dodju rano po uputnice i sama sam ti takva bila, znala sam u 7 kod doktora po uputnicu jer ne mogu izlaz traziti za sve zivo. kad smo kod uputnica danas muz ode poslije posla po uputnice valjda se nece pobiti s nekim tamo Rekla sam ti bona da za uputnice nema belaja, to ide zacas, ali ovo ljudi hoce da podignu mjesecnu terapiju, imaju svoje termine, ali opet dodju ranije ili promase dan i vrijeme totalno, kad mi ljude objasne sta je problem, da nisu mogli doci stvarno ja izadjem u susret ali ovi sto su mi odmah nastrojeni negativnom energijom pa njihova greska i opet prijete...eh za te necu da se sikiram, stavim ih zadnje. Po proceduri. Treba nrazumjeti i nas med. radnike vala ja razumijem ako iko razumije, ali niko ne razumije da ima nas koji ne moyemo ya uputnicu trayiti iylay, jedva sam jednom izdogovorila da ostavim zdravstvenu (ujutru u pola 8) pa cu doci poslije posla. eto kao doktorica je u guzvi nema kad jebenu uputnicu da popuni...reko mogu ja i u 8 navece doci, valjda ce za 12 sati naci neko vremena da popuni uputnicu joj bilo je dobro jedno vrijeme, moja doktorica bila nesto dugo bolesna i dosla neka 10ta da je mijenja, ta mlada, zajebana (na istoj smo talasnoj duzini bile), ja dosla jednom nema nikog u cekaoni, nisam mogla a da ne prokomenarisem s njom...kaze ona ovdje izgleda dodju da se ispricaju ona to sve razjebala u par sedmica...bilo milina dolaziti. kako se vrati moja doktorica tako se vrati i ekipa MAM ja koliko se sjecam uputnica za porodiliste se uzima u domu zdravlja. s obzirom da moj vrli dz nema ni ginekologa (omer maslic), mm je isao na otoku po uputnicu. tamo je kaze vrlo ljubazno osoblje, uopste nije cekao jer sam ja bila na mirovanju i na komisijskom bolovanju...samo pogledali nalaze i odmah mu dali uputnicu