LieToMe RR
|
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: Carobno jutro IZVORNA PORUKA: M.A.M. Ma nisam ja nikad imala draga problema nit sa hemoroidima,nit sa stolicom,cak sta vise,znam nekad i po 3 puta ici u wc,bas normalnu stolicu imala,al rekose mi da se cesto znaju kod trudnica pojaviti u trecem tromjesecju zbog pritiska pupe i bebe,sad samo molim Boga da se ne upale nakon poroda,inace sam najeb... ,a i mene zgaravica ubija zadnjih dana,neku noc govorim reko mala budes li celava ja cu ti kosu napraviti elem, sad sam se prepala konala ja to od tvrde stolice kad vidis da nije. LTM; ja kontala to stane u trecem, kad klinac neki dan u letu povratih i stala poslije kontam sta je ovo Poslije kiselina ubija ali st cu joj ja, nek ubija. Ali sto kaze MAM ako se rodi bez kose, napravit cu jojj ja sama cisto iz huje ma meni vise zlo da vam govorim da povracam i dalje minimum 2 puta u hefti nekad i vise i cesce... ali meni tako i u prvoj...zato sam se i osisala izmedju ostalog. zadnji put prala kosu i povracala mislim, stvarno gdje da se s tim hvalim mm je plakao od sege a malena kad cuje da povracam odmah ulijece u kupatilo da me mazi po ledjima... uletise njih dvoje ja perem kosu i povracam. mm se poceo smijati kaze hajmo mi mami je dobro nista meni ne pomaze, ja pila i rennie, presla na neke jace bobe (Divke mi preporucio), pa izbjegavam popdone krastavice, papriku...sve sto mi izaziva mucninu i kiselinu, pijem i pred spavanje to hladno mlijeko...ama nista ljudi...neku noc sam ustala u sred noci malo bljucnula, piskila i vratila se u prvoj trudnoci sam samo dan pred porod bila rahat ja vama ne mogu opisati moje srece i kako sam se ja tad najela, koji je to osjecaj sitosti bio sad doslovno sta god da pojedem meni bude muka i kiselina me ubi (evo sladoled nisam danima, od slatkog mi bude kiselina...ma uzas zivota mi) auu, popustila si na sve rupe ma meni shega sto mi je bilo prestalo pa ponovo pocelo. Ja sam na pocetku trudnoce povracal redovno i stalo na par dana, ja letila odmah doktoru reko esto nije ok. A sad, ova kiseina mozda pomogne da smanjim hranu sto bi se reklo popustile dizne ma koliko pijem tekucine nije ni cudo, odavno mene u kancelariji zezaju ako ne jedem, nisam na sastanku onda piskim vidis sto su ti zafrkanti ma ja nisam imala tih iluzija u drugoj trudnoci to da je prestalo i da ce biti bolje mada u drugoj sam manje povracala, u prvoj su tu bile i infuzije i bolovanje prva 3 mjeseca, doslovno ko ranjenik lezala i povracala (maximum bio 11 puta u danu) u ovoj sam solidna i vise povracam sad pred kraj nego u prvoj ali sto kazes...mozda smanjim unos hrane