|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni
24.6.2015 10:34:33   
Leena

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

O dan zene,
Ja odoh jutros da dam urin za ovuu kontrolnu urnokulturu i evo tek se uvukoh u kucu. Mene ne treba pustiti da izlazim nikako, hem ne stajem, hem pare potrosmuser posted image user posted image Kupila sam u Alma rasu pidjamu za trudnice, divna mi jeuser posted image

Leeno, kuco stara, kako si , si ziva?user posted image

pandica,user posted image za nalaz urinokutkrue a i ja se kanim na te vjezbe, ici cu aBd od sljedece sedmice

O tome da li je musko ili zensko vec rekoh sta mislim, znate moj put do trudnoce i uopste da doguram evo do sedmog mjesecas i strah da li cu do kraja izgurati. Najmanje mi je bitno, i menii i mm sta je. Saznasmo rano radi amnio da je curica i nek je ziva i zdrava. A isto bi mi bilo i da je musko. Nemam ni jedno ni drugo pa da znam i oko jednoguser posted image . Tako d aje meni u poptunosti svejednouser posted image

Zivaaaa user posted image user posted image user posted image Kako si ti, mila? Zar vec sedmi mjesec??? Proleti meni ova tvoja trudnocauser posted image MasAllah user posted image

Ja evo na poslu, s kontrole... SVe ok, hvala Bogu. Dobila sam 2 kg, sad se vise ne mogu skontati je li to puno ili ok do 16. nedjelje? K'o kad sam k'o slon dobijala sa curama, pa veze nemam sta je normalnouser posted image
Sto se spola tice, svaki put mi je bilo svejedno.... Mozda sam malo prizeljkivala curicu prvi put, ili sto je muz prizeljkivao djecaka, pa sam kontru udarala user posted image Ali generalno mi je svejedno stvarno. Eto danas dr. kaze da je ovaj put user posted image , neka je ziv i zdrav aBd, a to je manje bitno. E ce biti drago, ona je i prvi put htjela bracu, a nama ostalima je bas svejedno.

Alman, sretno, milauser posted image Meni je oba puta ispao sluzni cep i porod krenuo u narednih 10-12 h

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 1426
24.6.2015 10:40:01   
ziel
IZVORNA PORUKA: Leena

O dan zene,
Ja odoh jutros da dam urin za ovuu kontrolnu urnokulturu i evo tek se uvukoh u kucu. Mene ne treba pustiti da izlazim nikako, hem ne stajem, hem pare potrosmuser posted image user posted image Kupila sam u Alma rasu pidjamu za trudnice, divna mi jeuser posted image

pandica,user posted image za nalaz urinokutkrue a i ja se kanim na te vjezbe, ici cu aBd od sljedece sedmice

O tome da li je musko ili zensko vec rekoh sta mislim, znate moj put do trudnoce i uopste da doguram evo do sedmog mjesecas i strah da li cu do kraja izgurati. Najmanje mi je bitno, i menii i mm sta je. Saznasmo rano radi amnio da je curica i nek je ziva i zdrava. A isto bi mi bilo i da je musko. Nemam ni jedno ni drugo pa da znam i oko jednoguser posted image . Tako d aje meni u poptunosti svejednouser posted image

Zivaaaa user posted image user posted image user posted image Kako si ti, mila? Zar vec sedmi mjesec??? Proleti meni ova tvoja trudnocauser posted image MasAllah user posted image

Ja evo na poslu, s kontrole... SVe ok, hvala Bogu. Dobila sam 2 kg, sad se vise ne mogu skontati je li to puno ili ok do 16. nedjelje? K''''o kad sam k''''o slon dobijala sa curama, pa veze nemam sta je normalnouser posted image
Sto se spola tice, svaki put mi je bilo svejedno.... Mozda sam malo prizeljkivala curicu prvi put, ili sto je muz prizeljkivao djecaka, pa sam kontru udarala user posted image Ali generalno mi je svejedno stvarno. Eto danas dr. kaze da je ovaj put user posted image , neka je ziv i zdrav aBd, a to je manje bitno. E ce biti drago, ona je i prvi put htjela bracu, a nama ostalima je bas svejedno.

Alman, sretno, milauser posted image Meni je oba puta ispao sluzni cep i porod krenuo u narednih 10-12 h

Pa nije to puno 2 kg, ja sam u 19. nedjelji dobila do sad 5 kg user posted image
Cestitam za user posted image user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1427
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni pa se v
24.6.2015 10:52:27   
blue moon
Dobro jutro cure, danas baš hladno i ova kiša ne zna čovjek kako bi se obukao, sreća pa ću i ja uskoro na godišnji pa produžiti na bolovanje, ne može se više ovako na posao ići, najteže mi je uskladiti ishranu dok sam na poslu, ponesem ja sebi al nije to-to kao kad si kod kuće pa se možeš organizovati i svašta sebi pripremiti.
Vidim spominjale ste jogurte, ispale mi oči dok sam sve pročitala, ja uglavnom pijem voćni b-aktiv jogurt jedna flašica dnevno, kod kuće dopunim sa slatkim mlijekom i eventualno kiseli jogurt uz ručak (ko nije probao nek proba zenički u kartonskoj kutiji, on je definitivno najbolji svi ostali su mi porijetki..ima kupit u bingu bivši interex). Inače, doktor mi je rekao da pojačam mliječne proizvode maksimalno...

Ziel vidim mi se pratimo i po pregledima, meni sljedeća kontrola 16. jula, a tebi 15. jula... :)

Pandice gdje ideš na vježbe za trudnice, ja bi trebala za mjesec dana krenuti, čini me se da se u skerlićevoj vježbe preporučuju od 25 sedmice...

Alman sretno da bude aBd uskoro user posted image

Mamina princeza 15.11.2015.

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1428
24.6.2015 10:52:32   
LieToMe RR
Leena user posted image za user posted image nek je ziv i zdrav i sretan s vama svima, to je najbitnije.

Ja evo zavrtila drugu turu tecnosti (popila vec ness i caj od brusnice) sad sam razmutila mg i pripremila prolom vodu user posted image cesto se u zadnje vrijeme sjetim onog maila "zdrav zivot" user posted image i ono sta sve treba za uravnotezenu prehranu user posted image user posted image

ma ne brinite za kg, sletice to sve kad se bebice rode user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1429
24.6.2015 10:54:33   
anitaa
Alman, super sto sve drzis pod kontrolom..tako treba, samo smireno...
Pupa mi je naglo iskocila negdje u 5. mjesecu, kad se beba namjestala i sad mi znaju reci da s obzirom u kojem sam mjescu i nije bas velika...godi mi ovo vrijeme, pa nema oticanja
Kosa mi je gusta, duga i frckava, zadnji put se na kratko sisala kao curica pocetkom osnovne (moja mama je uvijek forsirala komociju i jednostavnost), ali kad se sjetim kakva sam bila cupava, jos se smijem kao na lakim drogama poslije CR, a mm me takvu slikao i od srece odmah poslao svojima, dode mi da se odmah osisam na kratko

Neposredna veza do poruke: 1430
24.6.2015 10:56:56   
blue moon
Ja evo 20 punih sedmica sveukupno 4 kile dobila...malo naprijed, malo nazad user posted image fino se rasporedilo

Neposredna veza do poruke: 1431
24.6.2015 10:59:05   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Jutro drage moje user posted image
Sadcu malo da vas provociram user posted image Ja jos uvijek u krevetu user posted image Nesto mi mrsko ustati. Ne znam ni kakvo je vrijeme vani. MM me probudio kad je ustao da ide na posao i kontala sam da cu opet zaspati ali nista.

Ja se iskreno izvinjavam ako sam nekog provocirala. Jer mi se obilo o glavu. Djeca spavala nisam mogla nista raditi i gledala nekakve gluposti na laptopu i malo mi se zakunjalo. Namjestim se i taman da zaspim jedan komsija motorkom reze drva drugi kosi dvoriste. Nekakvi majstori s masinama po ulici drndaju. U tom se mala probudila i budi me da pita smije li ona doruckovati user posted image
user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1432
24.6.2015 11:02:36   
LieToMe RR

Sadcu malo da vas provociram user posted image Ja jos uvijek u krevetu user posted image Nesto mi mrsko ustati. Ne znam ni kakvo je vrijeme vani. MM me probudio kad je ustao da ide na posao i kontala sam da cu opet zaspati ali nista.

Ja se iskreno izvinjavam ako sam nekog provocirala. Jer mi se obilo o glavu. Djeca spavala nisam mogla nista raditi i gledala nekakve gluposti na laptopu i malo mi se zakunjalo. Namjestim se i taman da zaspim jedan komsija motorkom reze drva drugi kosi dvoriste. Nekakvi majstori s masinama po ulici drndaju. U tom se mala probudila i budi me da pita smije li ona doruckovati user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image
ama sta se bona izvinjavas, uzivaj kad mozes i ja cu aBd uzivati od 1.7. user posted image (a kako cu tek uzivati kad malenu posaljemo kod sveki i kod mojih pa se budem iseljavala iz komode user posted image )

bloo moon ma super, solidno je to skroz
ja sam evo u 32 sedmici do sad 7 kg (mada sam malo pretjerivala sa slatkim ovih dana ali cim redukujem slatko ja odmah sletim i do 2 kg nicim izazvana)

< Poruku je uredio LieToMe -- 24.6.2015 11:03:41 >

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1433
24.6.2015 11:03:20   
pandica
Jutro zenice, ja jedva ustala jutros. Vrijeme se ubilo za spavati, a ja jos morala ranije ustati. Isla oftamologu na pregled, radi misljenja. Kazu da ne moramo na CR user posted image Hvala Bogu bas sam sretna, nadam se da ce i ostalo biti ok do kraja, pa da mozemo se napinjati ako Bog da user posted image

Pcelice, ja sam ti ista sto se tice stomaka. Najveci crnjak mi je bio kad sam bila 6. mjesec i kad sam srela drugaricu iz skole, koja me je pitala, jel to usitnilo? Reko molim? Kaze ti jos malo ako Bog da... Kad nisam odvalila plakati.. A onda skontam briga me, neka bebiju prostora, a za ostalo cemo lako ako Bog dauser posted image
Blue moon, ja sam pitala u Skerlicevoj prije sestru koja vodi vjezbe i rekla mi je od 30 da je mjera, ja sam malo fulila (3 sedmice) dok sam se nakanila user posted image ali kaze sestra da je ok da nisam zakasnila, jer ne valja ni prerano. Trudnicama dosadi, nema puno tema, pa počnu da se ponavljaju, prestanu dolaziti i onda do poroda zaborave user posted image Neki dan kad sam bila bilo je trudnica od 27 sedmice pa nadalje, uglavnom kad god se odlučila vjeruj isplati se, vrijeme brzo prodje, a čovjek svašta čuje. user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1434
24.6.2015 11:05:05   
LieToMe RR
user posted image pandice za oftamologa (i mene to ceka nekad u julu)

jesam li ja jedina koja nije isla na te vjezbe i koja uopste ne planira ici user posted image

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 1435
24.6.2015 11:07:42   
rose

IZVORNA PORUKA: LieToMe

ja evo multitaskin draga rose...mora se plata zaraditi user posted image

ma ja se ne sjecam tog sluznog cepa uopste ptice znaju kad je i kako meni to ispalo user posted image mozda je bilo i poslije nekog odnosa a ja ne skontah da je sluzni cep (ovo mi je najvjerovatnije)

elem, javila mi se frizerka (ako vec nisam spomenula user posted image ) sutra radi drugu tako da ja idem sutra na frizuru i sisam ove svoje duge lokne user posted image

ja mislim da je meni ispao nakon pregleda..kako rekoh postanu grublji nakon termina user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 1436
24.6.2015 11:07:45   
pandica
user posted image LTM, ma morala sam.. Ja u zivotu osim sto malo mazim malu bebicu kad nekom odem na babine nisam rukovala ni sa jednom user posted image
Makar malo da se uvedem u to user posted image  Sretno i tebi kod oftamologa, nadam se da ce biti sve ok ako Bog da

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1437
24.6.2015 11:10:10   
blue moon

IZVORNA PORUKA: pandica

Jutro zenice, ja jedva ustala jutros. Vrijeme se ubilo za spavati, a ja jos morala ranije ustati. Isla oftamologu na pregled, radi misljenja. Kazu da ne moramo na CR user posted image Hvala Bogu bas sam sretna, nadam se da ce i ostalo biti ok do kraja, pa da mozemo se napinjati ako Bog da user posted image

Pcelice, ja sam ti ista sto se tice stomaka. Najveci crnjak mi je bio kad sam bila 6. mjesec i kad sam srela drugaricu iz skole, koja me je pitala, jel to usitnilo? Reko molim? Kaze ti jos malo ako Bog da... Kad nisam odvalila plakati.. A onda skontam briga me, neka bebiju prostora, a za ostalo cemo lako ako Bog dauser posted image
Blue moon, ja sam pitala u Skerlicevoj prije sestru koja vodi vjezbe i rekla mi je od 30 da je mjera, ja sam malo fulila (3 sedmice) dok sam se nakanila user posted image ali kaze sestra da je ok da nisam zakasnila, jer ne valja ni prerano. Trudnicama dosadi, nema puno tema, pa počnu da se ponavljaju, prestanu dolaziti i onda do poroda zaborave user posted image Neki dan kad sam bila bilo je trudnica od 27 sedmice pa nadalje, uglavnom kad god se odlučila vjeruj isplati se, vrijeme brzo prodje, a čovjek svašta čuje. user posted image

Znači imam ja još fore do vježbica, definitivno planiram ići taman ću biti na bolovanju kad bude vrijeme, da i ja nešto pametno naučim, u familiji dugo bila najmlađe dijete, kad je naredno pokoljenje došlo na red ja se bavila drugim stvarima, bebe mi nisu bile interesantne, tek malo upala u fazon kad su prijatelji počeli dobijati bebe, al mi sad definitivno treba obuka za neke konkretne stvari...

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 1438
24.6.2015 11:11:12   
*pcelica*

user posted image

user posted image user posted image user posted image
ama sta se bona izvinjavas, uzivaj kad mozes i ja cu aBd uzivati od 1.7. user posted image (a kako cu tek uzivati kad malenu posaljemo kod sveki i kod mojih pa se budem iseljavala iz komode user posted image )

bloo moon ma super, solidno je to skroz
ja sam evo u 32 sedmici do sad 7 kg (mada sam malo pretjerivala sa slatkim ovih dana ali cim redukujem slatko ja odmah sletim i do 2 kg nicim izazvana)

Ja jutros vidim sve se javljate s posla. Kontam sax cu da ih zezam user posted image Ali kasnije ko u kakvom filmu hiljadu zvukova a negdje mi ostao prozor otvoren pa se cuje. Elem kodmene je bilo ko u onoj poslovici :Rugala se ruga pa nasla druga user posted image
Alman znaci odbrojavanje je pocelo. Samo da sve bude hairli i da ti se ne napatis user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 1439
24.6.2015 11:11:32   
pandica
user posted image Ja kazem suprugu, treba mi uputstvo za rukovanjeuser posted image

My Ovulation Chart

(odgovor članu blue moon)
Neposredna veza do poruke: 1440
24.6.2015 11:13:48   
rose

IZVORNA PORUKA: Leena

O dan zene,

Ja evo na poslu, s kontrole... SVe ok, hvala Bogu. Dobila sam 2 kg, sad se vise ne mogu skontati je li to puno ili ok do 16. nedjelje? K'o kad sam k'o slon dobijala sa curama, pa veze nemam sta je normalnouser posted image

sto je meni drago kad se ti javis user posted image odmah se sjetim prve trudnoce kad smo isto tako obje bili na trudnickoj temi user posted image

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1441
24.6.2015 11:14:09   
blue moon

user posted image Ja kazem suprugu, treba mi uputstvo za rukovanjeuser posted image

Hehe baš tako, sve to u teoriji zvuči jednostavno al u praksi sam totalni amater za bebe, al ima još nade za mene

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 1442
24.6.2015 11:17:06   
rose

Leena user posted image za user posted image nek je ziv i zdrav i sretan s vama svima, to je najbitnije.

Ja evo zavrtila drugu turu tecnosti (popila vec ness i caj od brusnice) sad sam razmutila mg i pripremila prolom vodu user posted image cesto se u zadnje vrijeme sjetim onog maila "zdrav zivot" user posted image i ono sta sve treba za uravnotezenu prehranu user posted image user posted image

ma ne brinite za kg, sletice to sve kad se bebice rode user posted image

ja narucila veliki picadilly sendvic...nezdrav do bola user posted image a inace mi je takva ishrana pa sta da se radi..bitno je da nisam gladna a imam breskvica za kasnije user posted image

Neposredna veza do poruke: 1443
24.6.2015 11:18:18   
alman
evo sad sam dobila dr. danas cu u 5 na kontrolu pa cemo vidjeti

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

Neposredna veza do poruke: 1444
24.6.2015 11:18:40   
pandica
Kazu kad se porodis, dodje sve nekako samo od sebe, pa vidjecemo hoce li i nama doci user posted image
IZVORNA PORUKA: blue moon

Hehe baš tako, sve to u teoriji zvuči jednostavno al u praksi sam totalni amater za bebe, al ima još nade za mene

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1445
24.6.2015 11:20:32   
rose

user posted image pandice za oftamologa (i mene to ceka nekad u julu)

jesam li ja jedina koja nije isla na te vjezbe i koja uopste ne planira ici user posted image

meni zao sto ne mogu ovaj put user posted image tj mozda ugrabim jedan termin u 11.00 pocetkom augusta user posted image

Neposredna veza do poruke: 1446
24.6.2015 11:21:42   
pandica
Ja prosli put sjedim i razgledam po sali, kontam Boze ima li koga sa RR  user posted image

My Ovulation Chart

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1447
24.6.2015 11:22:20   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: blue moon

ma bice to sve ok, vidjecete... dodje to sve nekako prirodno i spontano... s vjezbama ili bez. mislim, super za vas koje idete pa ste sigurnije. ja sam nekakva naopaka, previse samouvjerena, sigurna u sebe...cini mi se da odem na te vjezbe zavrsila bih tamo ko predavac i demonstrator user posted image istjerali bi me odande user posted image

pcelice user posted image user posted image ma znam da mislis da je zvucalo ko provokacija ali meni nije, meni bitno samo da ovakvo vrijeme potraje da se moze predeverati radni dan. a i imam islaniranu sedmicu citavu tako da ce mi brzo proletiti.
sutra idem frizeru user posted image prekosutra na sijelo kdo mog brata (malena prvi put ide u njegov novi stan tako da ocekujem dobru zabavu user posted image ) vikedn cemo vec vidjeti sta i kako (valjda ce vrijeme biti ljepse da se moze hodati)
a i imam ruckove unaprijed isplanirane tako da milina...
nista mi ne govori o busenju. mi prije 4 godine uselili u novu zgradu, znaci nova kupatila, podovi...sve novo novcato (jos i jedna od solidnijih novogradnji u sarajevu) kad komsija nedavno (cini mi se mart) odlucio da mjenja kuhinju user posted image ali malo mu sto je mijenjao kuhinju nego je i plocice lupao i podne i zidne i to mijenjao pa mu jos vrli majstori zazidali i odvode i sve user posted image hodao je po komsiluku da vidi gdje su salteri i cijevi user posted image user posted image a da ne kazem da je taj proces trajao pune 2 hefte i da se radilo do nekih doba navece a vikendom pocinjali u pola 8 ujutru user posted image
malenu smo jednu heftu poslali kod mojih tad, mi hodali, vikende smo cim progledamo bjezali kod sveki i kod mojih user posted image horor zivota mi user posted image

Neposredna veza do poruke: 1448
24.6.2015 11:23:07   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: alman

evo sad sam dobila dr. danas cu u 5 na kontrolu pa cemo vidjeti

user posted image user posted image sreeetttnoooooo draga

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1449
24.6.2015 11:23:25   
rose

Amira A 06.06.
Alldi.. 10.06.
Seashells... 12.06. user posted image
Alman...29.06. user posted image
bebi01...29.06.
Mala curica...30.06. user posted image

Sabiinaa...01.07.user posted image
Mybaby...03.07.
Diska4....04.07. user posted image i user posted image
Lala88...20.07. user posted image
Adano...22.07. user posted image
Memsi ...22.07. user posted image
Anitaa...30.07. user posted image

Ljeto 15.... 05.08. user posted image
Maksi....06.08.user posted image
Rose...14.08. user posted image
Pandica ...15.08. user posted image
Mastalica...15.08.
Meri1983...17.08. user posted image
Putujuca...18.08. user posted image
LieToMe....24.08. user posted image
Aleah...26.08.
MAM...28.8. user posted image
Bebac bucko...31.08.

Novo Ime... 02.09. user posted image
Savi...08.09. user posted image
Araj .... 12.09. user posted image
Pcelica Maja5.... 15.09. user posted image
Carobno Jutro ....20.09. user posted image
Ninuska ...23.09. user posted image

Aidana ...06.10. user posted image
Amiina ....24.10.

Pcelica...02.11.
Blue moon ... 08. 11.
ziel ...19.11. user posted image

Leena .....14.12. user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *