rose
|
IZVORNA PORUKA: Leena IZVORNA PORUKA: Carobno jutro O dan zene, Ja odoh jutros da dam urin za ovuu kontrolnu urnokulturu i evo tek se uvukoh u kucu. Mene ne treba pustiti da izlazim nikako, hem ne stajem, hem pare potrosm Kupila sam u Alma rasu pidjamu za trudnice, divna mi je Leeno, kuco stara, kako si , si ziva? pandica, za nalaz urinokutkrue a i ja se kanim na te vjezbe, ici cu aBd od sljedece sedmice O tome da li je musko ili zensko vec rekoh sta mislim, znate moj put do trudnoce i uopste da doguram evo do sedmog mjesecas i strah da li cu do kraja izgurati. Najmanje mi je bitno, i menii i mm sta je. Saznasmo rano radi amnio da je curica i nek je ziva i zdrava. A isto bi mi bilo i da je musko. Nemam ni jedno ni drugo pa da znam i oko jednog . Tako d aje meni u poptunosti svejedno Zivaaaa Kako si ti, mila? Zar vec sedmi mjesec??? Proleti meni ova tvoja trudnoca MasAllah Ja evo na poslu, s kontrole... SVe ok, hvala Bogu. Dobila sam 2 kg, sad se vise ne mogu skontati je li to puno ili ok do 16. nedjelje? K'o kad sam k'o slon dobijala sa curama, pa veze nemam sta je normalno Sto se spola tice, svaki put mi je bilo svejedno.... Mozda sam malo prizeljkivala curicu prvi put, ili sto je muz prizeljkivao djecaka, pa sam kontru udarala Ali generalno mi je svejedno stvarno. Eto danas dr. kaze da je ovaj put , neka je ziv i zdrav aBd, a to je manje bitno. E ce biti drago, ona je i prvi put htjela bracu, a nama ostalima je bas svejedno. Alman, sretno, mila Meni je oba puta ispao sluzni cep i porod krenuo u narednih 10-12 h sto je meni drago kad se ti javis odmah se sjetim prve trudnoce kad smo isto tako obje bili na trudnickoj temi
13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :))) 18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))
|