|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni
23.6.2015 13:04:53   
*nur*

IZVORNA PORUKA: rose

ja koristim svoj ves od prije trudnoce...ionako je uglavnom plitak..a inace alma ras, nema dalje

Rose i ja nosam ove svoje stare gacice ali ja sam uvijek nosila one duboke da se dobro "zagacam" user posted image i sada mi one dođu na pola stomaka i stežu me

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1326
23.6.2015 13:05:32   
rose

IZVORNA PORUKA: maksi

Koliko vi pijete Prolom vode ja ovu jednu flasu od 1,5 l dnevo a maloprije mi rekose da nesmije vise od dvije case

ja popila par malih flasica u par dana user posted image ne sjetim se ja toga user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1327
23.6.2015 13:06:09   
rose

IZVORNA PORUKA: *nur*

IZVORNA PORUKA: rose

ja koristim svoj ves od prije trudnoce...ionako je uglavnom plitak..a inace alma ras, nema dalje

Rose i ja nosam ove svoje stare gacice ali ja sam uvijek nosila one duboke da se dobro "zagacam" user posted image i sada mi one dođu na pola stomaka i stežu me

pa srolaj ih user posted image

(odgovor članu *nur*)
Neposredna veza do poruke: 1328
23.6.2015 13:06:25   
Carobno jutro

rose, ma ne treba mene pustiti nikako vani, sad mm govorim, vozi ti auto dragi na posao sa sobom, ne ostavljaaj meni jer cu nas ja uredno raskucitiuser posted image

nur, ova je bila oko 40 KM, ali je iz proslogodisnje kolekcije pa je ja uzeh po snizenju nekom od 30% pa me izasla 28 KM

(odgovor članu *nur*)
Neposredna veza do poruke: 1329
23.6.2015 13:08:26   
*nur*
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

rose, ma ne treba mene pustiti nikako vani, sad mm govorim, vozi ti auto dragi na posao sa sobom, ne ostavljaaj meni jer cu nas ja uredno raskucitiuser posted image

nur, ova je bila oko 40 KM, ali je iz proslogodisnje kolekcije pa je ja uzeh po snizenju nekom od 30% pa me izasla 28 KM

Super i ja su pogledati ima li sta za mene, a ima li kod njih gacica za user posted image , i znate li koliko kotaju?

(odgovor članu Carobno jutro)
Neposredna veza do poruke: 1330
23.6.2015 13:12:56   
maksi
Sto se tice trosenja para ista sam pogotovo sada oko kupovine bebi stvari ja odakle god idem nesto kupim,sipercic ili carapice nije bitno. Muz me sad cim me vidi pita sta si kupilauser posted image

Doduse imam jos za bebicu kupiti peskirice,jednu dekicu tanju,ogradicu i posteljinu za krevetic i to je to,moram sebi kupiti kakve ljetne spavacice bez rukava po mogucnosti sa dugmicima, pa flasice,dudice kremice za bradavice i te sitnice a imam jos sest nedelja do termina

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu *nur*)
Neposredna veza do poruke: 1331
23.6.2015 13:14:27   
rose

IZVORNA PORUKA: maksi

Sto se tice trosenja para ista sam pogotovo sada oko kupovine bebi stvari ja odakle god idem nesto kupim,sipercic ili carapice nije bitno. Muz me sad cim me vidi pita sta si kupilauser posted image

Doduse imam jos za bebicu kupiti peskirice,jednu dekicu tanju,ogradicu i posteljinu za krevetic i to je to,moram sebi kupiti kakve ljetne spavacice bez rukava po mogucnosti sa dugmicima, pa flasice,dudice kremice za bradavice i te sitnice a imam jos sest nedelja do termina

ja sve imam...kupim kompletic za iznosenje iz bolnice mozda koji body kratkih rukava i voydra...dekice posteljinu, peskire sve imam ...moze sa sekom dijeliti :D

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1332
23.6.2015 13:30:41   
LieToMe RR
tacno vas malo ostavim vi se rastorokate user posted image
ja radnim danima slabo trosim evo sad sam sa pauze idemo veceras na jedan rodjendan, poklone vec imam, uzela samo poklone roditeljima (citaj kesicu standardno kafa, sok, bombonjera) i kontam imam sokica kuci (onaj dvojni ce to L obozava i uvijeh ih imamo u zalihama bar za sedmicu user posted image ) kupicu jos djecici smokije i grisinije eto uz poklone i naravno zaboravim user posted image pa ja nisam vise u stanju upamtiti 2-3 stvari

ali zato redovno vikendom kad izadjemo onako nas troje (ko u nedjelju do binga i dm-a) kaze mm u sali vidim sad nisi senilna, svega se sjetis user posted image
generalno dobro se kontrolisem, u kuci uvijek imam zalihe (bar po jedno kozmetike i ovih potrepstina) a veliku kupovinu (garderobe) isplaniram tako da se ja pravo lijepo uspijem uklopiti u svoje i muzeve finansije user posted image , nisam od onih zena sto kupuju u ekstazi i naletu nekih emocija, ja sam pragmaticar ja odmah gledah imam lti spariti s cim user posted image

ja cu morati tu pidjamu zaganjati ali nista prije godisnjeg (jel jedina alma ras ona u papagajci?)
mene ubi ovo sjedenje na poslu zadnje 2 sedmice bas sam nekakava nakvasala user posted image

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1333
23.6.2015 13:33:32   
LieToMe RR
i neko pitao za prolom vodu user posted image
ne pijem ja sad to flasu dnevno, meni ona od l1,5 litara moze dva dana komotno, sad recimo zovu i sok od drenjaka zamutim s njom, jer jedino to kuci pijem (na poslu dok ispostujem sve one cajeve, donat, magnezij, obicnu vodu...ne ostane prostora jos i za prolom user posted image )
generalno ne vidim da moze stetiti ali ne bih pretjerivala. meni se ovo pokazalo kao mjera. s tim sto ja popijem karton u recimo 7 dana (to je onih 6 flasa) pa onda malo pauze pa onda opet proloma. ni donat ne pijem svaki dan zbog grlica, ne smijem ni previse magnezija, tako da sam eto u svemu umjerena osim u slatkom zadnjih dana user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1334
23.6.2015 13:36:45   
alman

IZVORNA PORUKA: Carobno jutroi

Super i ja su pogledati ima li sta za mene, a ima li kod njih gacica za user posted image , i znate li koliko kotaju?

imaju super gacice za trudnice, i kostaju 10 km

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu *nur*)
Neposredna veza do poruke: 1335
23.6.2015 13:39:35   
Carobno jutro

Ja u naletu kupujem i sto mi treba isto mi ne trebauser posted image Neki dan sam otisla mm-u da kupim kosulju i nisam ee mogla odluciti i kupla triuser posted image user posted image user posted image Mal'' me nije istjero iz kuceuser posted image a vidim drago mu. U sustini, najmanje sebi kupujem. A da ne govorim da za bebu nisam ni pocela kupovati. To cu tek pred kraj aBd. Jadni svi ondauser posted image

LTM, imas Alma ras i u BBI

< Poruku je uredio Carobno jutro -- 23.6.2015 13:45:33 >

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1336
23.6.2015 13:47:02   
LieToMe RR

Ja u naletu kupujem i sto mi treba isto mi ne trebauser posted image Neki dan sam otisla mm-u da kupim kosulju i nisam ee mogla odluciti i kupla triuser posted image user posted image user posted image Mal'' me nije istjero iz kuceuser posted image a vidim drago mu. U sustini, najmanje sebi kupujem. A da ne govorim da za bebu nisam ni pocela kupovati. To cu tek pred kraj aBd. Jadni svi ondauser posted image

samo ti po spisku za bebu vjeruj mi, ima tu puno stvari koje ces dobiti vidjeces (babine i ti folovi) i ne stigne mala beba sve da obuce. meni samo bodija uvijeki pa i dan danas nikad dosta, neke stvari nije stigla ni pronosati nove novcate, nadam se da ce seka to pronosati (ako bude seka)

eeee vidis ima i BBI, super, taman cu jedan dan na godisnjem sa muzem u skitnju (malena ce biti ili kod mojih ili kod sveki) pa cu to da obidjem sve.

meni su sad prioritet kutije da se mogu seliti i reorganizovati user posted image a za bebu ne trebam puno.

Neposredna veza do poruke: 1337
23.6.2015 13:47:40   
Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: alman

IZVORNA PORUKA: Carobno jutroi

imaju super gacice za trudnice, i kostaju 10 km

e vidis to nisam pitala, ali sam vidjela da imaju super topice za trudnice i porodilje, ono nesto za dojenja, iz dijelova, pa s emozze koristiti kao potkosulja. Nesto dizes, pa spustasuser posted image elem kompikovano za objasniti ali prakticno skroz ali ne pitah koliko kostauser posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1338
23.6.2015 13:48:56   
alman
ja danas odmaram, jecer sam stvarno pretjerala, a jos mi je ostalo samo posteljinu ispegleti i jedno 5 kosulja od mm, user posted image i naravno jos da sebe srebim mislim generalno, a ne znam ni sama kako cu user posted image i onda mogu da se rahat porodim

Neposredna veza do poruke: 1339
23.6.2015 13:50:43   
Carobno jutro

IZVORNA PORUKA: LieToMe

samo ti po spisku za bebu vjeruj mi, ima tu puno stvari koje ces dobiti vidjeces (babine i ti folovi) i ne stigne mala beba sve da obuce. meni samo bodija uvijeki pa i dan danas nikad dosta, neke stvari nije stigla ni pronosati nove novcate, nadam se da ce seka to pronosati (ako bude seka)

eeee vidis ima i BBI, super, taman cu jedan dan na godisnjem sa muzem u skitnju (malena ce biti ili kod mojih ili kod sveki) pa cu to da obidjem sve.

meni su sad prioritet kutije da se mogu seliti i reorganizovati user posted image a za bebu ne trebam puno.

Ma samo cu sa spiskom i ici, jer ionaako ne znam sta treba. Spisak mi je pod moranje da uopste znam sta mi treba. A povest cu i mm sa sobom da me kntroliseeuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1340
23.6.2015 13:53:40   
alman
stvarno nam nema moje terminuse male curice

Neposredna veza do poruke: 1341
23.6.2015 13:55:07   
Carobno jutro

nema je vec dva danauser posted image user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1342
23.6.2015 13:58:35   
LieToMe RR

ja vam fino rekoh zgombala muza kako je onu iselila i malo se rekreira user posted image
ako se nije porodila user posted image

Neposredna veza do poruke: 1343
23.6.2015 14:04:56   
alman

ja vam fino rekoh zgombala muza kako je onu iselila i malo se rekreira user posted image

jedno od tog dvoje je sigurno user posted image sta god da je u pitanju, nek joj je sa srecom, zelim joj sto i sebi samoj sto laksi i brzi porod i naravno zivu i zdravu bebicu user posted image

Neposredna veza do poruke: 1344
23.6.2015 14:06:36   
LieToMe RR

jedno od tog dvoje je sigurno user posted image sta god da je u pitanju, nek joj je sa srecom, zelim joj sto i sebi samoj sto laksi i brzi porod i naravno zivu i zdravu bebicu user posted image

pridruzujem se zeljama i cestitkama user posted image (ako je ovo drugo) ako je prvo nek uziva kad moze i za nas koje noge dizemo u prazno user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1345
23.6.2015 14:10:16   
alman

pridruzujem se zeljama i cestitkama user posted image (ako je ovo drugo) ako je prvo nek uziva kad moze i za nas koje noge dizemo u prazno user posted image

valja ce nam se javiti da ne nagadjamo user posted image

Neposredna veza do poruke: 1346
23.6.2015 14:15:18   
LieToMe RR
kakva si ti? kako se osjecas? sem sto si se navila po kuci user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1347
23.6.2015 14:33:40   
alman

kakva si ti? kako se osjecas? sem sto si se navila po kuci user posted image

ma teska ko zemlja, jedva cekam sutra na pregled da vidim ima li sta na pomolu, zaboli me stomak al je sve to u granicama podnosljivosti, beba gura pravo jako ima osjecaj da joj je glavica bas nisko, medju nogama,
jos uvijek nista nikom ne govorim, a mama samo zove pita ima li sta novo, sad joj govorim da pita dr. hoce li joj dati upputnicu za bolnicu bez mene, ako ne onda cz kad me podje vise boliti svratiti u hitnu oni odmah daju uputnicu, i mogu autoputem stic za 20 min u zenicu,user posted image

Neposredna veza do poruke: 1348
23.6.2015 14:46:31   
alman
od jutros osjecam da su mi grudi nekako nabrekle, i bole me na dodir, isto ko kad mlijeko podje nadolaziti, ne znam da li je to mozda sto puno ovih dana pijem kompot, pogotovo od suhih sljiva, smokve, marelice i jabuke

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1349
23.6.2015 15:06:24   
*nur*
ej žene koji jogurt pijete? Ja sam prije pila najmalje onaj od 330 ml ako ne i 500 ml uz doručak na poslu. Međutim sada kako sam user posted image i baš kada trebam da pijem ogadio mi se. Imala sam jedan koji sam stalno pila Kefir i sada sam ponovo pokušala isprobai više ih i ponovo mi se sviđa onaj Imlekov za probavu.
Ali jedno me buni, šta je oligofruktoza, da li mi user posted image smijemo to konzumirati, jer sam čitala da je to nešto kao inzulin user posted image . Pošto ja analiziram šta jedem nešto mi je ovo bilo šuhveli, vjerovatno griješim alšta znam user posted image reko da vas pitam

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *