|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juni
22.6.2015 17:06:05   
M.A.M.
Cestitam draga na urednim nalazima,e pa sto se maloprije isplakah,gledala ono proglasenje pobjednika x factora user posted image
Araj zeno draga,jesi nam ziva?

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1276
22.6.2015 17:52:35   
Leena
Ja samo da mahnem user posted image
Nista ne upratih, osim nekih laganih trecih poroda, pa se nadam istomuser posted image dosta dva zeznuta od mene user posted image
Ljubim vas, nadam se da ste mi sve dobro. Meni je kontrola prwkosutra aBd, pa se javnem poslije nje

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1277
22.6.2015 19:28:09   
LieToMe RR
maksi user posted image cestitam na nalazima!
Leena user posted image i ti imas mahanje

ja evo zavrsila sa ruckom, sudjem, oprala i kosu (sve mi je teze i teze prati kosu samo kad jednog dana odem i osisam ove svoje duge lokne), sad sjela malo da odmorim i noge ispruzim.
sad ce mm da usise, nas dvije cemo da ga podrzavamo i bodrimo sa ugla user posted image
u planu imamo jos njeno kupanje, poslije iftara ce mi doci i komsinica da pijemo kafu.

...od nakita je nosila jedino oči!
Leona 2.1.2013. Mamina slika i prilika
Nora 24.8.2015. Voli tata svoju Noru najvise na svijetu!

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 1278
22.6.2015 21:05:54   
ziel
Djeste raja user posted image
Ja evo za veceru przim u tavi pilece dzigerice za mm, ne znam koliko vi to volite user posted image Ja volim ali se brzo zadovoljim, jela kod mame prije oko mjesec dana i nece mi se dugo jesti, cak mi dok przim smeta miris jak, ali et mm ne prilazi u kuhinji osim kad mene nema pa mora nesto improvizovati user posted image i onda przi przi i ne pricaj puno user posted image
Inace radni dan je dobro prosao, nisam se ni umorila ali sam ipak nakon posla odspavala u dnevnoj sobi, ma ukocila se na seciji, sto puta se preokretala, uska nam secija pa ili mi ruka padne na pod ili otrni iznad glave, a nije mi se dalo da se premjestim u spavacu user posted image
Sta vi mislite kad bi ja trebala vaditi ove rutinske pretrage krv i urin? Dala mi je dr. uputnicu, ali sad trenutno imam jos 4 vaginalete zbog jakog iscjedka pa mozda nakon toga? Ili to nema veze?

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1279
22.6.2015 21:43:48   
maksi
Vece i od mene, vec zjevam i jos malo odoh na spavanjac,djeca odavno spavaju.

Bili brat i cura fino smo caskali,docice sutra na rucak jer cura voli buredjike ili mantije kako ko zove a ja ih dobro pravim pa sam ih pozvala sutra da dodju.

E laku noc drage moje,fino pajkite valjda ce vas pustiti vase bebice u pupama

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1280
22.6.2015 21:47:08   
maksi
Ja sam citav zivot imala dugu kosu,nikada kratku i u novembru prosle godine mi jednostavno dune da se osisam na kratko skroz reko sta bude,svakako je zima nosicu sesirice ako ne bude valjalo, bogami super ispade svako mi je rekao da mi odlicno stoji i da mladje izgledam.
A ja sam se razrahatila iskreno zacas je operem isfeniram i uvjek imam frizuru,pogotovo sada za cas
IZVORNA PORUKA: LieToMe

maksi user posted image cestitam na nalazima!
Leena user posted image i ti imas mahanje

ja evo zavrsila sa ruckom, sudjem, oprala i kosu (sve mi je teze i teze prati kosu samo kad jednog dana odem i osisam ove svoje duge lokne), sad sjela malo da odmorim i noge ispruzim.
sad ce mm da usise, nas dvije cemo da ga podrzavamo i bodrimo sa ugla user posted image
u planu imamo jos njeno kupanje, poslije iftara ce mi doci i komsinica da pijemo kafu.

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

Neposredna veza do poruke: 1281
22.6.2015 22:34:23   
lala88
ej zene, gdje ste, sve pobjegle na spavanjac. Kako je divno kad imas koga svog u istom gradu. ja i mm sami u ovom gradu, moji udaljeni 1,5h voznje autom, a muzevi 2h. TAko da smo mi sami samcati, imamo prijatelje vodje, ali fali i porodica. Danas me zove svekrva da mi javi porodila joj se kona, cjelu trudnocu dr tvrdio da je beba curica, a ona rodi musko. Odma sam mm rekla hajd da smisljamo i zensko ime user posted image

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1282
22.6.2015 23:08:06   
alman
vece zenice, al ga ja danas pretjera sa poslom, tacno me treba malo napucati, evo od iftara me sve boli, ne mogu se nastimati, ko da sam bure jahala koliko me bole prepone i kukovi, a beba toliko upire dole, mozda ja i ne docekam kontrolu u srijedu user posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 1283
22.6.2015 23:24:55   
lala88
alman da i ti neodes u zadnjoj minuti, koliko radis neces znati jesu li kontrakcije ili je od umora. Ja mm svako vece tjeram da idemo setati malo vecu dionicu, veceras mi kaze sto setas porodices se setala ili ne, ovako samo su vece sanse da se u setnji porodis, e onda je uslijedilo predavanje o podgodnostima setnje i njenom pozitivnom ucinku na porod.

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1284
22.6.2015 23:44:32   
1sultanija
Pozz drage mame, da li je moguce da se kontrakcije pred porođaj javljaju samo sa jedne strane, npr.lijeve ili desne ili moraju biti ravnomjerne sa obje strane, u 40.sam sedmici i prva mi je trudnoca pa nisam sigurna da li se trebam javiti dr.

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 1285
22.6.2015 23:52:03   
lala88
neznam ni ja i meni je prva trudnoca, ali sta ce drugo biti ako si vec 40 sedmica, ja bi na tvom mjestu otisla dr.

(odgovor članu 1sultanija)
Neposredna veza do poruke: 1286
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-Jun
22.6.2015 23:52:04   
alman

IZVORNA PORUKA: 1sultanija

Pozz drage mame, da li je moguce da se kontrakcije pred porođaj javljaju samo sa jedne strane, npr.lijeve ili desne ili moraju biti ravnomjerne sa obje strane, u 40.sam sedmici i prva mi je trudnoca pa nisam sigurna da li se trebam javiti dr.

poz draga, ne znam sta da ti kazem, meni je drugo al sam prvo rodila na cr bez bolova, pa tako da ti ni je ne znam tacno kako to izgleda, mene je nekoliko puta zabolilo iz ledja prema dnu stomaka, kratko drzalo i prestalo, tako da ja mislim da su to lazne,
i ja sutra ulazim u 4o seduser posted image ,

(odgovor članu 1sultanija)
Neposredna veza do poruke: 1287
22.6.2015 23:54:37   
alman

IZVORNA PORUKA: lala88

alman da i ti neodes u zadnjoj minuti, koliko radis neces znati jesu li kontrakcije ili je od umora. Ja mm svako vece tjeram da idemo setati malo vecu dionicu, veceras mi kaze sto setas porodices se setala ili ne, ovako samo su vece sanse da se u setnji porodis, e onda je uslijedilo predavanje o podgodnostima setnje i njenom pozitivnom ucinku na porod.

iskreno bih voljela, evo sad malo preleti sto su danas pisala, i molim Boga da i meni da ovako lahak i brz porod, a kakve setnje vani, danas isla do trgovine smorila se pokusavajuci da malo ljepse hodam, ja ti hodam ko pingvin user posted image sramota me i hodati gdje vani user posted image

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 1288
23.6.2015 0:06:09   
lala88
i ja ko patka hodam, jos bas mi mali stomak, ali spustio se i tesko hodati. Mm i ja svko vece oko 2km prosetamo, neka on bude premoren pa ja sam tu oko zgrade prosetam, ali tad me zove svako malo, jos pogotovu ako me ne vidi sa prozora. Moram pripremiti misice, valja se napinjati user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1289
23.6.2015 0:14:18   
alman

IZVORNA PORUKA: lala88

i ja ko patka hodam, jos bas mi mali stomak, ali spustio se i tesko hodati. Mm i ja svko vece oko 2km prosetamo, neka on bude premoren pa ja sam tu oko zgrade prosetam, ali tad me zove svako malo, jos pogotovu ako me ne vidi sa prozora. Moram pripremiti misice, valja se napinjati user posted image

ma pripremam ih hodajuci uz stepenice niz stepenice, ne znam ni koliko sam se puta danas popela na sprat, jos kad se popnem stanem na hodnik i kontam se trebam li jos sta i kad sidjem onda mi naumpadne nesto user posted image pa dok sam peglala malac svako malo zove treba mu nesto pa sidjem, a onda se kontam da li sam iskljucila peglu pa onda hajd opet goreuser posted image

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 1290
23.6.2015 8:27:55   
anitaa
Jutro,
nisam nocas oka sklopila, sto nije ni cudno jer jucer prespavah dan....ja kao krenula ujutro u radne akcije i oko 11 i po samo se skljokala i spavala taman malo prije nego sto ce oni doci, oko 15, tako da cu se danas pustiti kako dan okrene, a znam da bi trebala svasta nesto...nadam se da me nece san prevariti, jer nista gore nema nego kad zamjenis noc za dan, a tako mi je bilo sa S. pred kraj, pa me zezali eto trening pred bebu.

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1291
23.6.2015 8:36:47   
LieToMe RR
Juuuttrrrrooooo drage moje user posted image
kakve ste, kako ste spavale?
Evo mene prve da raportiram user posted image

Ja sam poprilicno ok (nema grceva hvala bogu), umorila sam se juce pravo, mm usisao, onda dok smo malo raskrcili po kuci, pa malenu kupali (jos uvijek nismo prevazisli vrisku tokom pranja kose ali bolje je, sad malo place i odmah cim zavrsimo kaze bravo i pljesce user posted image ali kroz suze pa bude preslatka user posted image ).
E onda dok smo nju sredili do pidjame (mazanje uljem, mazanje lica, susenje kose, cesljanje, oblacenje...majke mi mene umorilo samo nabrajanje user posted image )
Ja otisla odmah na spavanje, njih dvoje jos malo ustali. Trznem se negdje oko 12 vidim nema ih u sobi odem u dnevnu kad njih dvoje spavaju na uglu svak u svom cosetu user posted image
Posto sam neuspjelo budila muza da je prenese na kraju je ja prenesem onda on nakon 10ak minuta se budi i kaze a gdje je dijete user posted image reko hajd ti spavat

I u komadu fino ocejfim, jedino sto sam imala nekakve lude snove ali to sam vise navikla.

Dovukoh se do posla...bas mi bi mrsko, ovo lijepo vrijeme radje bih negdje u skitnju nego u kanxcelariju ali eto. Ponijela i stare nalaze i uzvove iz prve trudnoce i lijepo sve poskenirala i poslozila u foldere da mi je lijepo organizovano a i mogu isprintati ako mi sta treba.
Trebala bih malo poraditi na radosnici za L, odavno nismo nista upisivali, a trebamo uzeti i za drugu bebu pa bar ove uzvove da popisem i da polijepim...tek toliko da ima uspomena

1sultanija draga ja da sam na tvom mjestu ja bih kod doktora, mislim ipak si u terminu. Ja sam se dan pred termin porodila ali nisam imala neke velike bolove i da mi nije pukao vodenjak tacno ne znam po cemu bih skontala da se poradjam jer sam dosla 9 prstiju otvorena.
maksi ma ja sam vec imala sve moguce duzine kose i na kratko skroz i visoki paz i onaj dugi bob i kosu do po ledja (meni pravo brzo raste kosa) tako da meni to nije nikad zao posijeci. Vrlo vjerovatno da cu u julu kad budem isla raditi preljev za pramenove i sisnuti kosu na neki paz nesto...necu ja moci ovako dugo da se patim
alman polako zeno gdje si navrla user posted image smanji dozivljaje. ti bas za degeneka (a i ja se javljam bolje mi je da sutim)
lala88 setanje je odlicno u trudnoci (ja ovih dana pravo slabo setam jer poslije posla uvijek neka aktivnost) ali sad kad odem na godisnji ima da sa malenom samo hodam user posted image

(odgovor članu alman)
Neposredna veza do poruke: 1292
23.6.2015 8:51:18   
pandica
Jutro drage moje, kako ste mi? Nas dvoje uspavano user posted image  Jučer smo dobili nalaze urinokulture i hvala Bogu sterilna je, nemamo nikakvih baja user posted image . Jučer smo i prvi put otišli na vježbice i stvarno je super. Preporučila bih svakoj trudnici definitivno. Puno toga se čuje i nauči, a uz to i dosta te opuste. Nekako brate vidis da nisi sam i da su mnoge zene to prosle, pa ti lakse...
Terminuse dokle ste vi? Ima li naznaka da ce beba uskoro?user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1293
23.6.2015 9:03:27   
M.A.M.
Jutro drage moje user posted image
Sreca pa je lijepo jutro,a nisam oka sklopila od 3 sata,ova moja beba konstantno kao da nesto kopa,bas mi vise neda ni na jednu stranu da se okrenem,kao da joj smeta user posted image
Pandice za nalaze user posted image
A sta nam je sa curicom,nisam je vidjela par dana,da se nije porodila?

< Poruku je uredio M.A.M. -- 23.6.2015 9:04:05 >

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 1294
23.6.2015 9:26:03   
anitaa
Citam ovo za ljubomoru od strane prvorodenih i.savjete od strane dusebriznika, ovi nn-ovi nisu ni bitni, a nase mame ko mame, sjecam se ubacila mi moja bubicu kad je S. s godinu trebala krenuti u vrtic, kako ce, bice tesko jer ste puno vezane (a ona se rodila druzeljubljiva, nije htjela ni u parkic ako nema druge djece) i na kraju S. normalno prosla sve faze prilagodbe, od zainteresovanosti do otpota do obozavanja vrtica koje traje i traje, zali Boze mog stresiranja, kkoje je curici samo odmoglo, a o mm-ovoj vaznoj ulozi u svemu tome da ne govorim...uglavnom sad 3 godine poslije, mama glasno razmislja kako ce.sad ona kad vise ne bude jedna i jedina, ali zato ja prst u uho :-).

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1295
23.6.2015 10:10:43   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: anitaa

Citam ovo za ljubomoru od strane prvorodenih i.savjete od strane dusebriznika, ovi nn-ovi nisu ni bitni, a nase mame ko mame, sjecam se ubacila mi moja bubicu kad je S. s godinu trebala krenuti u vrtic, kako ce, bice tesko jer ste puno vezane (a ona se rodila druzeljubljiva, nije htjela ni u parkic ako nema druge djece) i na kraju S. normalno prosla sve faze prilagodbe, od zainteresovanosti do otpota do obozavanja vrtica koje traje i traje, zali Boze mog stresiranja, kkoje je curici samo odmoglo, a o mm-ovoj vaznoj ulozi u svemu tome da ne govorim...uglavnom sad 3 godine poslije, mama glasno razmislja kako ce.sad ona kad vise ne bude jedna i jedina, ali zato ja prst u uho :-).

user posted image anita bravo za veliku curicu. koliko upratih i tvoja i kao i malena od rose su dosta starije od moje L (njoj ce za koji dan 2,5 godine) i ona jos uvijek poprilicno ne shvata to da ce postati starija seka iako mm i ja se trudimo da joj moju veliku pupu priblizimo onoliko koliko mozemo djetetu od 2,5 godine (mazimo pupu, tepamo, ona dusa draga ima uvijek zelju da nahrani mene i bebu i sve nam zivo nosi i gura u stomak user posted image ). ja uopste nemam nekih strahova da to nece fercerati kako treba (planiramo jeukljuciti u sve zivo oko bebe od presvlacenja, kupanja, igranja...da bude dio svega), nemam cak probleme ni sa najblizima (mamom i svekrvom muski dio porodice je poprilicno van tih prica user posted image ) mislim najnormalnije se ponasaju svi.
meni je jedino fascinantna potreba ljudi oko mene (prvenstveno radnih kolega i nn lica user posted image ) koji kao da se trude da "useru" ovu moju srecu i blazeno stanje sa glupim komentarima. ja ne znam jel to neka potreba ljudi da kazu bilo sta pa bubnu ono najgore, mislim, cuju li se kako to zvuci i izvagaju li prije nego sto ce reci. da se razumijemo to mene ne tangira ni najmanje nego eto...fascinantna mi ta moc "mahale" koja uvijek zna najbolje user posted image

(odgovor članu anitaa)
Neposredna veza do poruke: 1296
23.6.2015 10:26:04   
M.A.M.
Eh moja LTM znas da mahala uvijek zna najbolje sve,meni nekako od pocetka ono ko god me vidi kaze ma musko nosis,nisi se nista promjenila bla bla,neki dan sretnem konu iz ulaza,kaze jel musko ono ushiceno,ja jos ushicenija reko curica masalla user posted image ,kaze ma hajde bice popravni ona ono kao razocarana,ja stala kontam wtf user posted image ,ma reko akoBogda da i drugo bude cura user posted image
Tacno mi nesto doslo da je odalamimuser posted image

< Poruku je uredio M.A.M. -- 23.6.2015 10:27:26 >

10.08.2015

03.08.2017

Neposredna veza do poruke: 1297
23.6.2015 10:40:35   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Eh moja LTM znas da mahala uvijek zna najbolje sve,meni nekako od pocetka ono ko god me vidi kaze ma musko nosis,nisi se nista promjenila bla bla,neki dan sretnem konu iz ulaza,kaze jel musko ono ushiceno,ja jos ushicenija reko curica masalla user posted image ,kaze ma hajde bice popravni ona ono kao razocarana,ja stala kontam wtf user posted image ,ma reko akoBogda da i drugo bude cura user posted image

to nam je tema od neki dan user posted image
meni su isto tako u prvoj predvidjali musko, nisam se udebljala, nisam oticala, vako-nako i jos kasnije kad se saznalo curica eto svi tuzni kao bice drugo bice popravni... hajde imacete musko user posted image user posted image ma bas nidje veze
a mahala ko mahala, vazda se pita, vazda bitna user posted image samo ja sam ters ja to po kratkom postupku user posted image nema kod mene cile-mile vise, to je moglo nekad davno iz postovanja, sad vala svoja zena, majka aBd drugog celjadeta odbrusim ja u letu i ne snadju se user posted image

kakva si mi ti? kako deveras na vrucini? kazu mi kolege sutra valjda kisu najavise user posted image
ja u fazi odbrojavanja sitnog do godisnjeg (tacno vidim sa sam na izmaku snaga i da vise ne ide...) a i umorim se i na poslu pa onda dok kuci pohvatam sve konce, pa hocu ovo hocu ono...tacno ne mogu vise da pratim tempo da legnem u 12 ustanem u 6...nece da moze user posted image

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1298
23.6.2015 10:42:46   
rose

oj kako ja to mrzim...kao da je imati musko dijete vrhunac srece...mislim nije mi vazno, ali zasto niko ne kaze nek je zivo i zdravo...nego bit ce popravni ili drugi put...i tu su mi zene cudne...rijetko kad ces muskakrca cuti..oni u zajerbnaciji jedni drugima prebacuju...ali zene umjesto da se solidarisu, da zazele da dijete bude zdravo i dobro prodje porod...usudjuju se komentarisati i zeliti nekome musko dijete...mislim otkud to pravo..mozda ja ne zelim musko dijete user posted image ili ono imas zensko pa ti pozele drugo musko...rijetko gdje sam cula da mamama koje imaju musko dijete pozele da drugo bude zensko user posted image kao da je to neko prokletstvo ...e vec kad je trece dijete u pitanju onda je ili svejedno, kao sta ce im...ili ako su dva muska nek trece bude zensko i obratno ...bas me ispizde ove stvari

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu M.A.M.)
Neposredna veza do poruke: 1299
23.6.2015 10:52:45   
LieToMe RR

IZVORNA PORUKA: rose

oj kako ja to mrzim...kao da je imati musko dijete vrhunac srece...mislim nije mi vazno, ali zasto niko ne kaze nek je zivo i zdravo...nego bit ce popravni ili drugi put...i tu su mi zene cudne...rijetko kad ces muskakrca cuti..oni u zajerbnaciji jedni drugima prebacuju...ali zene umjesto da se solidarisu, da zazele da dijete bude zdravo i dobro prodje porod...usudjuju se komentarisati i zeliti nekome musko dijete...mislim otkud to pravo..mozda ja ne zelim musko dijete user posted image ili ono imas zensko pa ti pozele drugo musko...rijetko gdje sam cula da mamama koje imaju musko dijete pozele da drugo bude zensko user posted image kao da je to neko prokletstvo ...e vec kad je trece dijete u pitanju onda je ili svejedno, kao sta ce im...ili ako su dva muska nek trece bude zensko i obratno ...bas me ispizde ove stvari

user posted image to mene ispidilo u prvoj trudnoci a evo i u drugoj. i sad kad toliko problema oko zaceca, oko poroda, komplikacija u trudnoci (a da ne spominjem kako sam u prvoj imala stres zbog grlica i mirovala i bila ko na iglama samo da udjem u 9ti mjesec) i kao sad najbitnija stvar od svega toga eto da bude musko
mm i ja stalno govorimo samo da bude sve super i da je zivo i zdravo! to mi iskreno najbitnije. i to rose sto kazes muskima to i nije ni blizu toliko bitno koliko ocito zenama ili da nabijaju jedne drugima komplekse ili da se hvale kao eto rodila mama sebi sina user posted image a ti si kao sugava eto imas zensku djecu user posted image
ma primitivizam, sta reci.
ja sam mm vec rekla (posto on ima tu fix ideju i viziju treceg djeteta user posted image ) ako drugo bude cura a budemo se oslucili na trece mahala ce konstatovati dvije stvari ili nam se omaklo ili "ganjamo" musko user posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *