Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
nista je ovo ne vjerujem...naravno da ce "braniti" svoju ustanovu logicno...a jadne roditelje napraviti budalama
daj Boze da je sve izmislio i da je ta ustanova u pravu...zbog druge djece i sutra njihove buducnosti...kako se sad osjecaju roditelji cija djeca idu u ovaj vrtic....ne bila im u kozi
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Mogu li mi mame nesto vise reci o vrticu Bonum na ciglanama? Jaslicka grupa, a moze i ova starija. Iskustva, prednosti i nedostaci... hvala unaprijed. Lp
Planiramo pogledati neke od privatnih vrtica na podrucju Alipasno-Vojnicko-Mojmilo. Koliko sam mogla primjetiti za vrtice Prvi koraci i Zvjezdice su ugl pozitivna iskustva. Sta je sa vrticima Mala raja, Pcelica, Happy House (ne mogu naci nigdje broj telefona), Buducnost na Dobrinji? Bilo kakva iskustva i broj tel Happy house-a bi mi dobro dosli. SOS mi je bukvalno pred ulazom ali oni nemaju poludnevni boravak
Na Dolac Malti se otvara novi privatni vrtić, na čak 1.400 kvadrata, u onoj žutoj zgradi gdje je bila "Mobil media", neću pisati naziv da ne bude reklama, ali eto što se meni učinilo super je da će raditi do 23 sata , a nama koji radimo do 19 i duže, znam koliko je teško naći bilo kakav vrtić. A i fotke su fenomenalne, pa vidjet ćemo šta će od toga biti
cijena je 340 KM, jest puno, ali tetu sam plaćala 400 KM, a sad nema šanse da bih za te pare mogla naži tetu da mi čuva dijete od pola 9 do 19 ili 19.30, tako da ne znam, doduše, sad zasad mi ne treba, ali nikad se ne zna
Ne znam sto je problem reci ime vrtica, kids land koji se otvara na Malti i meni izgleda super samo sto me malo brine cinjenica sto ce primati 250 djece, sto znaci da ce svaki virus, svaka djecija bolest ili bakterija tu doci... A za taj novi vrtić na kosevskom stvarno ne znam pa molim vas ko zna da napise ime
Ne znam sto je problem reci ime vrtica, kids land koji se otvara na Malti i meni izgleda super samo sto me malo brine cinjenica sto ce primati 250 djece, sto znaci da ce svaki virus, svaka djecija bolest ili bakterija tu doci... A za taj novi vrtić na kosevskom stvarno ne znam pa molim vas ko zna da napise ime
mislis da ima raje koja ce dati 350 KM za taj vrtic? ja ne mislim iskreno
mislis da ima raje koja ce dati 350 KM za taj vrtic? ja ne mislim iskreno
a imaju posebnu sobu za bolesnu djecu/izolaciju
U svakom vrticu ima puno djece , al su podjeljena u grupe ( tamo gdje su mi djeca ima oko 250). Ovaj Kids Land meni izgleda najsavremeniji u gradu i da mi je blize rado bih tamo. Kako sam vidjela imaju bas raznovrstan program i drugu smjenu! A i te kako ima raja koja ce dati 350 za Kids Land, svi privatni kostaju od 250 pa navise, a slabo nude! Mislim da je on 320 za jedno djete , a 600 za oboje!
< Poruku je uredio babina beba -- 10.6.2015 14:56:31 >
bice da je do mene ali meni ovo izgleda tmurno.... depresivno lijepo za nešto drugo ali za vrtic nikako.. npr rado bih tu prelistala neki časopis uz čokoladni kolač i kaficu...dok vani pada kiša....
dobro grozna sam al zaista čudan stil za vrtić....