|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju beba-April
29.4.2015 12:58:15   
mala curica

IZVORNA PORUKA: Finepex

IZVORNA PORUKA: ziel

IZVORNA PORUKA: mala curica

Bas ovaj smo i uzeli.
Boja mi.pase,samo da nije roze.
Mm.i ja kontamo malo.je.manji ali ocigledno da nije mali koliko smo mi to kontali.
Kada okrecimo spavacu pa sve namjestim slikam i postavim princezin krevetic.
Svidja mi se zbog latica.Sto za presvlacenje nezz hocu li kupovati,mm govori da nema potrebe i ne misli kupobati a ja navalila
kupuje mi se.Mada su skupi po 200€ i vise

ja sam u jednoj radnji u mojoj okolini vidjela krevetic, cini mi se oko 180e , ima i ladice i sto za presvlacenje ,
s tim da se taj sto moze skloniti kada dijete poraste, tako da moze u njemu spavati do neke 8.god.
bas je veliki i udoban, ako budem ovih dana isla u set_nju slikacu da vidis user posted image
ja planiram taj da kupim kada bude vrijeme user posted image

Evo ti krevetac sa ladicom, nov, mozes proci jeftinije od 160KM do 250KM

http://www.bimaco.net/podkategorija.aspx?p=KREVETIĆI

Hvala mila,ali ja ne zivim u Bosni.
A i necu dolaziti u Bosnu pa da kupim i ovamo dovucem.user posted image

05.07.2015 rodila se moja sreca
08.05.2018 rodio se mali gospodin

(odgovor članu Finepex)
Neposredna veza do poruke: 1201
29.4.2015 12:59:47   
ziel

Bas ovaj smo i uzeli.
Boja mi.pase,samo da nije roze.
Mm.i ja kontamo malo.je.manji ali ocigledno da nije mali koliko smo mi to kontali.
Kada okrecimo spavacu pa sve namjestim slikam i postavim princezin krevetic.
Svidja mi se zbog latica.Sto za presvlacenje nezz hocu li kupovati,mm govori da nema potrebe i ne misli kupobati a ja navalila
kupuje mi se.Mada su skupi po 200€ i vise

ja sam u jednoj radnji u mojoj okolini vidjela krevetic, cini mi se oko 180e , ima i ladice i sto za presvlacenje ,
s tim da se taj sto moze skloniti kada dijete poraste, tako da moze u njemu spavati do neke 8.god.
bas je veliki i udoban, ako budem ovih dana isla u set_nju slikacu da vidis user posted image
ja planiram taj da kupim kada bude vrijeme user posted image

Evo ti krevetac sa ladicom, nov, mozes proci jeftinije od 160KM do 250KM

http://www.bimaco.net/podkategorija.aspx?p=KREVETIĆI

a vidim da ni jedan u njihovom katalogu nema sto za presvlacenje, pa sta znam... meni je sto za presvlacenje spas za porodilje, da se ne saginju puno user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu Finepex)
Neposredna veza do poruke: 1202
29.4.2015 13:02:04   
mala curica
U Bosni je dosta jeftinije.....user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1203
29.4.2015 13:10:10   
ziel

ponekad je dobro zivjeti u Bosni haha,,,, a ostatak vremena od ono ponekad bas i nije dobro user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

(odgovor članu mala curica)
Neposredna veza do poruke: 1204
29.4.2015 13:10:50   
maksi
Mala curice onaj krevetic je meden pogotovo boje meni je zelena omiljena boja. Iskreno ja se isto ne usudjujem jos kupovati za bebana,prosle godine u julu sam imala mised tako da me je strah a i ja cu ko ti iza 30 sedmice polako spremati. Pre neki dan mi se svidjeli neki bodici kaze muz pa sto ne kupis iskreno nisam smjela,mozda sam cudna ali jace je od mene.

< Poruku je uredio maksi -- 29.4.2015 13:11:32 >

Prva radost u nasem zivotu stigla je 29.07.2009,
Druga radost stigla nam je 17.03.2011
A treca radost stigla nam je 29.07.2015,sada je nasa sreca potpuna.........

Neposredna veza do poruke: 1205
29.4.2015 13:11:33   
LieToMe RR
Ja imam komodu (imali dvije od ove jedne modifikovali plakar od vrha do poda za curicu, uglavili ofingere, ima dvije police na vrhu skroz, tu slazem sezonsku garderobu koja joj je velika, skafandere i slicno), u drugoj su moje stvari. Kad sam se porodila u tu jednu smjestili stvari od malene (ima 6 ladica, 5 standardnih i jednu jako duboku u kojoj i dan danas stoje njeni peskiri, posteljina, jorgan...) a od druge smo napravili dio za presvlacenje (samo kupili onu podlogu i jos se smijali kako je ispalo kao da smo mjerili u milimetar, doslovno je ona podloga bila knap za tu nasu komodu a nama je po visini bila idealna jer smo mi svi visoki).

Meni je to stvarno spasilo ledja. i bilo mi nekako prakticno.

Sad cu se ja nakon krecenja totalno iseliti iz svoje komode user posted image i to ce biti bebina komoda gdje cemo je i presvlaciti.

Sto se tice ovih strija i razvlacenja koze ja u prvoj trudnoci nisam imala problema s tim jer nisam nista ispucala, imam elasticnu kozu, pijem puno vode a i mazala sam se dmovim puterom za trudnice i kupila njihovu kremu za bradavice (imala i aventovu apsolutno nikakva razlika sem u cijeni). Drugarica mi rece da ima neko ulje za strije cini mi se da je proizvodjac eucerin, jest malo poskupo ali prijateljica koja ima starih strija kaze da joj poceo izvlaciti i stare strije koliko je efikasan)

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1206
29.4.2015 13:18:19   
mala curica

IZVORNA PORUKA: maksi

Mala curice onaj krevetic je meden pogotovo boje meni je zelena omiljena boja. Iskreno ja se isto ne usudjujem jos kupovati za bebana,prosle godine u julu sam imala mised tako da me je strah a i ja cu ko ti iza 30 sedmice polako spremati. Pre neki dan mi se svidjeli neki bodici kaze muz pa sto ne kupis iskreno nisam smjela,mozda sam cudna ali jace je od mene.

Nisi cudna,ista sam.i ja.
Ni sada nebi pocela,kontam.ima jos vremena,ali samo sebe zavaravam da ima.Brzo mi je proslo ovo vrijeme,pa tako ce i preostalo.
I ja sta sam prozivjela od missed-a,kiretaze,operacije i 8 godina pokusavanja,jednostavno jace je od mene.Nisam negativna,pokusavam biti olustena i sve lagano polahko.
Tako da razumijem te u potpunosti.
Samo uzivaj i pusti se,pusti sebi muziku(sto ja svaki dan ) i dani lijepo prolaze hvala Bogu.

(odgovor članu maksi)
Neposredna veza do poruke: 1207
29.4.2015 13:20:32   
mala curica

ponekad je dobro zivjeti u Bosni haha,,,, a ostatak vremena od ono ponekad bas i nije dobro user posted image

Pa u pravu si nazalost,prije bih rekla dobro je doci i kupiti sta ti treba.Iskreno kupovala sam ali ruku na srce sve isto a kvalitet ni blizu.

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1208
29.4.2015 13:27:45   
anitaa
Vratih se s pregleda, uglavnom bez nekih novih momenata, ma hvala Bogu, neka je tako... beba dobro, smiješno mi pomalo - uspavana ljepotica, svaki put se mora "moliti" da se pomakne (a prva cura, moja S., bila sušta suprotnost)...jako duge noge obje imaju, čak mi po dimenzijama noga pomjeri termin, na neki 27.7., ali to sam uzela s rezervom, jer je i za S. isto procijenjivala, pa ona prekorači 12 dana (zezam se na taj račun - šta ću kad sam gurman, pa se ovim bebama nikako ne izlazi, paše im... i ova čini mi se sve više i više se penje, kako vrijeme prolazi...) ...e sad krećemo i u nabavku stvari koje smo proslijedili od cure -  nosiljka, autosjedalica i kolica za bebe, za S. smo birali narandžasto, zeleno neutralne boje, e ovaj put kako dođe inspiracija user posted image

(odgovor članu LieToMe RR)
Neposredna veza do poruke: 1209
29.4.2015 13:28:50   
alman

user posted image url=http://www.Slikomat.com/slika/5840979.htm]user posted image [/url]

Mislim da je ovo 120/60

bas vam je lijep kreveti, bas ce princezica da uzivauser posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

Neposredna veza do poruke: 1210
29.4.2015 13:29:02   
lala88
zdravo loptice, hvala svima na cestitka, jedna briga manje. Ja evo sad iz grada trazila haljinu za svadbu, zapravo vise razgledala i nista mi se nesvidja, joj sto sam zahtjevna. Sreca ima jos 20 dana, pa nacu nesto.

Neposredna veza do poruke: 1211
29.4.2015 13:29:40   
ziel

Pa u pravu si nazalost,prije bih rekla dobro je doci i kupiti sta ti treba.Iskreno kupovala sam ali ruku na srce sve isto a kvalitet ni blizu.

sve lazni originali, od odjece do namjestaja, znam to vrlo dobro, nisam do sad zivjela u inostranstvu ali vidim stvari kod prijatelja koji tamo zive, bas se prepoznaju u masi user posted image ali eto sta cemo, ja licno trenutno i ne bih isla van, jer sam za sad u solidnoj finansijskoj situaciji ali ako dodje do problema, Njemacka prima zdravstvene radnike , to je jedini spas user posted image

novembar 2015 -
decembar 2017 -

Neposredna veza do poruke: 1212
29.4.2015 13:30:55   
alman

IZVORNA PORUKA: ninuska

Sjednes i ti na krevet..jedna noga na krevetu druga na podu, a bebu ispred sebe user posted image . Jao objasnjenja.
meni je tako bilo zgodno jer je nisam presvlacila uvijek.na istom mjestu. Sta znam..kako kome odgovara.
ja vam odoh sad. Moram se spremiti, pa po malu u vrtic. Tipkamo se kasnije

user posted image user posted image bravo za objasnjenje, ko da si mene gledala i ja sam bas tako presvlacila user posted image

09.02. 2010. H mamin prvacic
26.06. 2015. A veliki nestasko

(odgovor članu ninuska)
Neposredna veza do poruke: 1213
29.4.2015 13:32:25   
mala curica
Anita user posted image za malu spavalicu,uspavana bebica raste........samo neka je sve ok user posted image

Lala ne spominji mi haljinu.
Meni treba za slijedeci petak.....nemam.predstavu sta,kako .......uhhh.

Amani,hvala....mislim da ce zivot mamin i babin da se lijepo smjestiuser posted image
Samo da nam dosje zuva i zdrava.user posted image

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 1214
29.4.2015 13:36:24   
mala curica

sve lazni originali, od odjece do namjestaja, znam to vrlo dobro, nisam do sad zivjela u inostranstvu ali vidim stvari kod prijatelja koji tamo zive, bas se prepoznaju u masi user posted image ali eto sta cemo, ja licno trenutno i ne bih isla van, jer sam za sad u solidnoj finansijskoj situaciji ali ako dodje do problema, Njemacka prima zdravstvene radnike , to je jedini spas user posted image

Nisam ni ja planirala ostaviti posao,stan i doci ovamo.Ali mm ovdje zivi od malih nogu i tako da,on da dosje u Bosnu nema sanse.Cijeli zivot mu je ovdje,a i ne zna najbolje nas jezik.Zaljubih se ja i spakova prnje i put pod noge user posted image
I ovdje isto primaju dosta med radika(ja sam Fizioterapeut)......

dok pisem moja cura pravi nepravilne oblike od maminog stomaka......udara sa svih strana.user posted image

(odgovor članu ziel)
Neposredna veza do poruke: 1215
29.4.2015 13:42:17   
lala88
mala curice krevetic je prelijep, beba ce da uziva u njemu. Ja bi najradije dugu haljinu od elastina bez previse detalja, jednostavnog kroja, da su rukavi do lakta, ali nista od toga. Sve su do koljenja, i ja kad ih obucem odskoce iznad, bude prekratke ili mi nemogu nikako. Odlucila sam da 5 dana prije svadbe potrazim, rekli su mi da ce im doci nesto novo? Mm ce kosulju i kravatu pa mi se ne oblace helanke i tunika, bas bi haljinu, a nekupuje mi se nesto sto poslije poroda necu moci nositi.

Neposredna veza do poruke: 1216
29.4.2015 13:46:42   
mala curica
Imam dvije predivne haljine do koljena,jedna bez rukava(morala bi sako) i kedna rukavi do lakta.
Ali kao sto kazes kada obucem skoce negdje u nebesa user posted image i bas smijesno izgleda.Naprijed stomak nazad guza,sve zajedno karikatura user posted image
Ni meni se ne oblace helanke....a ako bas nista ne nadjem.morat cu obuci.Iskrena da budem,neda mi se mnogo hodati pa cu svratiti do C&A i HM pa ako nadjem nadjem .

(odgovor članu lala88)
Neposredna veza do poruke: 1217
29.4.2015 14:58:56   
pandica
Svaka čast, istog sam mišljenja. Dok nisam bila trudna i ja sam pričala kako bi ja uradila sve moguće analize, dok nisam ostala u drugom stanju. Prvi put kad sam čula srce maleno znala sam da šta god bilo ne bi mogla odlučiti da se ugasi jedan maleni život.
Što kažeš ionako su sve ove analize predpostavke i iskreno znam već za jedan slučaj da su rekli ženi da je dijete sa poremećajem, a rodila je potpuno zdravo dijete. Kako god ga je Bog dragi stvorio ima razloga zasto je to tako i po meni dijete treba da zivi. Iskreno sam misljenja da danas i doktori malo pretjeruju. Meni moj ginekolog osim nuhalnog nabora nista nije trazio da radim. Kaze ako je nuhalni ok bice i ovo ostalo ako Bog da. Na tome smo sve zavrisli i iskreno drago mi je. Sta bi dobila i da sam uradila neku od analiza i da su mi rekli da nije ok, samo bi se ubijala čitavu trudnocu. A s druge strane, koliko djece se rodi zdravo, pa iz nekog razloga oboli naknadno, sta bi trebala onda u tom slučaju... Al eto hvala Bogu imamo svi izbor i onaj ko zeli nek radi, ko ne nek ne radi... Bitno je da sve bude nasa odluka

Samo da napisem za one koje misle da su konekakvi dable, triple i slicni testovi takoooo vazni, da ne govorim aminocinteza kako se zove kada te posalju da ti s iglom probodu kroz stomak do bebine krvi, ili te vode kako se zove. Da li biste vi zaista ocistili dijete ili to dijete manje voljele kada bi vam rekli da dijete nece biti ok. Ustvari kada skotnas ni ti testovi pogotovo dable, triple nisu 100% sigurni. Tebi ce doci neko i reci eh 60% bolesno, 40% zdravo. Sta ti procenti kazu? Zbog 10% neko ce ubiti dijete? Jeste li vi svjesni da doktorima nije cilj da se radjaju bolesna djeca, iako nisu 100% sigurni.Hej, to dijete nije mrtvo, tto je dijete zivo.. da Allah sacuva. I hajde sve na stranu, zasto se sikirati dodatnim stresovima hocel biti ovako ili onako? Pa pogledajte zdrave zene, koliko ih je rodilo dijete s mahanom? Jel zdravlje neka sigurnost? NIJE!
zato drage zene, pamet u glavu. Ja nisam radila ni tourch test jer ga vec dva mjeseca nema na dipu, a sad da ja kesiram 200KM da me testiraju na "polne bolesti" ili konekakve polne infekcije..allahimanet. Nalazi su dobro, hvala Allahu, ostalo, biti ce kako Allah odredi. Ja sam sretna. Sve je to , za moj pojam uzimanje novca.

I opet pitam, one koje smatraju da su ti neki testovi tako bitni, da li bi vi zaista svoje dijete ubili jer bi se rodilo s mahanom? Da li bi ubili dijete na osnovu "statistickih nalaza" koji nisu 100% sigurni? Djeca su blagodat.

My Ovulation Chart

(odgovor članu Finepex)
Neposredna veza do poruke: 1218
29.4.2015 15:23:45   
Finepex
IZVORNA PORUKA: pandica

Svaka čast, istog sam mišljenja. Dok nisam bila trudna i ja sam pričala kako bi ja uradila sve moguće analize, dok nisam ostala u drugom stanju. Prvi put kad sam čula srce maleno znala sam da šta god bilo ne bi mogla odlučiti da se ugasi jedan maleni život.
Što kažeš ionako su sve ove analize predpostavke i iskreno znam već za jedan slučaj da su rekli ženi da je dijete sa poremećajem, a rodila je potpuno zdravo dijete. Kako god ga je Bog dragi stvorio ima razloga zasto je to tako i po meni dijete treba da zivi. Iskreno sam misljenja da danas i doktori malo pretjeruju. Meni moj ginekolog osim nuhalnog nabora nista nije trazio da radim. Kaze ako je nuhalni ok bice i ovo ostalo ako Bog da. Na tome smo sve zavrisli i iskreno drago mi je. Sta bi dobila i da sam uradila neku od analiza i da su mi rekli da nije ok, samo bi se ubijala čitavu trudnocu. A s druge strane, koliko djece se rodi zdravo, pa iz nekog razloga oboli naknadno, sta bi trebala onda u tom slučaju... Al eto hvala Bogu imamo svi izbor i onaj ko zeli nek radi, ko ne nek ne radi... Bitno je da sve bude nasa odluka

Samo da napisem za one koje misle da su konekakvi dable, triple i slicni testovi takoooo vazni, da ne govorim aminocinteza kako se zove kada te posalju da ti s iglom probodu kroz stomak do bebine krvi, ili te vode kako se zove. Da li biste vi zaista ocistili dijete ili to dijete manje voljele kada bi vam rekli da dijete nece biti ok. Ustvari kada skotnas ni ti testovi pogotovo dable, triple nisu 100% sigurni. Tebi ce doci neko i reci eh 60% bolesno, 40% zdravo. Sta ti procenti kazu? Zbog 10% neko ce ubiti dijete? Jeste li vi svjesni da doktorima nije cilj da se radjaju bolesna djeca, iako nisu 100% sigurni.Hej, to dijete nije mrtvo, tto je dijete zivo.. da Allah sacuva. I hajde sve na stranu, zasto se sikirati dodatnim stresovima hocel biti ovako ili onako? Pa pogledajte zdrave zene, koliko ih je rodilo dijete s mahanom? Jel zdravlje neka sigurnost? NIJE!
zato drage zene, pamet u glavu. Ja nisam radila ni tourch test jer ga vec dva mjeseca nema na dipu, a sad da ja kesiram 200KM da me testiraju na "polne bolesti" ili konekakve polne infekcije..allahimanet. Nalazi su dobro, hvala Allahu, ostalo, biti ce kako Allah odredi. Ja sam sretna. Sve je to , za moj pojam uzimanje novca.

I opet pitam, one koje smatraju da su ti neki testovi tako bitni, da li bi vi zaista svoje dijete ubili jer bi se rodilo s mahanom? Da li bi ubili dijete na osnovu "statistickih nalaza" koji nisu 100% sigurni? Djeca su blagodat.

Hvala.

I to sto kazes, nnuhalni razvoj, valjda nesta mjeri, debljinu, i gleda se kost nosa, ako je to ok, 90% ginekologa ce reci da je ostalo ok. Medjutim, ti imas slucajeva gdje ni nuhalni,nevalja, pa ipak dijete bude zivo i zdravo bez ikakvog sindroma. Znaci sve to sta oni kazu, su pretpostavke. Meni je nepojmljivo da neko ocisti dijete, znaci dijete koje je zivo, da ga prvo ubiju pa ociste. Pa ni ne uspavaju te. Valja trpit dok te strugaju s nozevima od (figurativno 20-50cm) a ti..deri se. nedo Bog nikome. Treba zahvaliti Allahu. Doviti Allahu. dova majke se ne odbija. Ako Bog da da svi imamo zdravu djecu. Medjutim, dodatno stresiranje moze promijeniti dnk zdravog djeteta. Stres je onaj koji moze napraviti vise stete nego neki x hromosom koji nosi neki sindrom, ili bolest u sebi. Ono sta mene cudi, jeste toliko hodanje, i sikiracije tokom trudnoce. Ako su nalazi ok, sve ce biti ok. user posted image

Sama pomisao na proces aminocinteze..pozlije ti. Pa covjece jesi li vidjela kolika je igla. To boli. Zene pricaju da uzas boli. Mislis da te uspavaju? Ne smijes se trznuti.

< Poruku je uredio Finepex -- 29.4.2015 15:26:17 >

Pitala je Aišar.a. Poslanika, s.a.v.s.: “Ko ima najveće pravo nad ženom? Odgovorio je: “Njen muž“. Upitala je: “A ko ima najveće pravo nad muškarcem? Odgovorio je: “Njegova majka.“ (El-Bezzar/hasen)

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 1219
29.4.2015 15:29:31   
lala88
http://www.arabellamagazin.com/2014/12/10-ideja-za-poklon-za-babine-kojima.html#.VUDbu9Kqqkp interesantne ideje za babine

(odgovor članu Finepex)
Neposredna veza do poruke: 1220
29.4.2015 15:32:38   
pandica
Joj ne znam i meni ono izgleda strasno, a kazu i da jeste i sto je najgore opasno je i za bebu... Ja isto vjerujem da za sve u zivotu sto ti Bog dragi da postoji neki razlog. Svaki dan zahvalim Bogu sto mi je pruzio sansu da cekam svoju mrvu i molim ga da bude zdrava i normalna... Mislim da se ljudi previse petljaju u Bozije..

My Ovulation Chart

(odgovor članu Finepex)
Neposredna veza do poruke: 1221
29.4.2015 15:43:58   
Finepex
Treba se zapitati zasto ima ginekologa koji smatraju tourch test, i te ostale testove glupostima. Stvarima koji ustvari nisu ni tako bitni. Sta tbi procenti kazu?

evo sad 60 % bolenso, 40% zdravo. Znas sta to znaci? Da imas nedo Allah dobijes dijete sa fizickim nedostatkom al da psiha bude u redu. Ili obrnuto. Jel nam to nesta pomoglo? Ta informacija? Ili nas je jos vise u depresiju bacila.

Ili 70-30, 40-60-, 50-50. Ljudi dragi nema nikad 100% sigurnosti.

Pitala je Aišar.a. Poslanika, s.a.v.s.: “Ko ima najveće pravo nad ženom? Odgovorio je: “Njen muž“. Upitala je: “A ko ima najveće pravo nad muškarcem? Odgovorio je: “Njegova majka.“ (El-Bezzar/hasen)

(odgovor članu pandica)
Neposredna veza do poruke: 1222
29.4.2015 15:54:26   
mala curica
Samo cu prokomentarisati kratko i idem razvlaciti jufke za pitu(krompirusa mmm).

Nemojte grijesiti dusu i osusdzivati zene koje se odluce za prekid trudnoce zbog deformacija,nepravilnosti ploda.
Nemojte.......samo dragi Bog zna kako.je njihovim dusama i koliko to njih boli,mozda i cijeli zivot ce boljeti.
Svaka od njih ima svoj razlog za to,kakav god da je njihov je i sigurno bolan.

Ne kazem da bi ja to uradila,suosjecam se sa zenema koje moraju prekinuti trudnocu.

(odgovor članu Finepex)
Neposredna veza do poruke: 1223
29.4.2015 15:58:59   
M.A.M.

Treba se zapitati zasto ima ginekologa koji smatraju tourch test, i te ostale testove glupostima. Stvarima koji ustvari nisu ni tako bitni. Sta tbi procenti kazu?

evo sad 60 % bolenso, 40% zdravo. Znas sta to znaci? Da imas nedo Allah dobijes dijete sa fizickim nedostatkom al da psiha bude u redu. Ili obrnuto. Jel nam to nesta pomoglo? Ta informacija? Ili nas je jos vise u depresiju bacila.

Ili 70-30, 40-60-, 50-50. Ljudi dragi nema nikad 100% sigurnosti.

Jel ti znas sta je torch test?I da nema veze sa procentima niti bolestima djeteta

10.08.2015

03.08.2017

(odgovor članu Finepex)
Neposredna veza do poruke: 1224
29.4.2015 16:15:55   
pandica
Aaaa.. ne... nikoga nisam osudila niti rekla nesto protiv zena koje su to odlučile. Ako pročitate moj post rekla sam da svi imamo pravo na izbor, samo sam se izjasnila da ja mislim da ne bih to uradila. Ne znam da li bih mogla... Ako sam nekog uvrijedila, mada mislim da ne bi trebalo nek mi oprosti nije mi bila namjera..
Nego ima li bujruma za tu krompirušu user posted image

Samo cu prokomentarisati kratko i idem razvlaciti jufke za pitu(krompirusa mmm).

Nemojte grijesiti dusu i osusdzivati zene koje se odluce za prekid trudnoce zbog deformacija,nepravilnosti ploda.
Nemojte.......samo dragi Bog zna kako.je njihovim dusama i koliko to njih boli,mozda i cijeli zivot ce boljeti.
Svaka od njih ima svoj razlog za to,kakav god da je njihov je i sigurno bolan.

Ne kazem da bi ja to uradila,suosjecam se sa zenema koje moraju prekinuti trudnocu.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *