nikitan
|
ma znam ja sve razumijem,imam blizanke i hvala bogu za to,ali zelja za jos jednim djetetom je neopisiva ,borim se sa tim vec zadnjih 7 godina,i jako mi je zao,napatih se do boga prosla svasta a na kraju trud uzalud,ma zao mi muza ,trosimo se i patimo i nista na kraju,nemogu vjerovati zasto neuspjeva,ok imam 41 god,mozda je to,ali nemogu odustati sve dok imam cilkus,dok jos uvjek moji jajnici rade dobro,ja bih poslusala misljenje i drugog doktora,mozda odem i u bg,tamo su mi pomogli sa blizankama,kod njih je to malo strucnije,vise se potrude,bar je tako bilo ranije,ovde kod sanje uvjek isto,ista terapija,nista nemjenjaju a vide da neuspjeva,sve sama moram misliti,istrazivati po netu,i trombofiliju sam sam otkrila,nista oni nisu predlagali,neznam mozda sam ja razocarana pa zato i nijh krivim ali ,mozda mi u bg. doktor kaze da nevrijedi vise pokusavati,ali bar cu znati da sam sve probala,da sam sve pokusala.necu da mi poslije bude zao sto nisam jos nesto pokusala,nisam vise pametna sta da radim,ako mi vjerujete,
|