Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Divno druženje, pozitivna energija, najedosmo se i popričasmo, ljepota bela,senka hvala vam na komplimentu i komentaru LB gori, denver plavo stoji ti boli glava u kombinaciji sa crvenim karminom hannica mi je super slatkica,sitnija je nego sam je zamišljala hanady, obzirom na tvoje devere,super si mi bila henica je haman za glavu veca od mene I ostale standardno, sve ste mi divne
Pocy moja hvala..... A zaista hanica je...sunce je grijalo...med medeni....i sva custa i fina...bas kad se zna da ima tri andjelcica sokira se insan
Lady bubamara sa nama na koji sahatak iz Banja Luke Drago mi je što je upoznah uživo... I slijedeći put..nemoj samo na dva sata nego kod mene na konak Usput, veze nemam gdje su joj te kile koje spominje
Drago mi je što upoznah i cure iz Zenice...
Sarah, mamina i tatina princeza stigla je na ovaj svijet 16.02.2010. godine Dani, mamin i tatin princ stigao je na ovaj svijet 19.09.2014 .godine Iza tuge vedrije je nebo...iza tuge čistija je duša...
Lijepo je bilo.....nadam se slijedeci put da ce biti jos vise zena.... Drago mi je sto upoznah Bubamaru....bas je slatka i prijatna I nadam se na nekom od slijedecih druzenja Bebachi, Tinkivinki, Sariti....
Prelijepo je biti dio RR.. Lijepo je vidjeti poznate zenice, i upoznati nove.. Lijepo je i kad sve "zagrakcemo", kad se konobari pogube medju silnim zenama, kolicima..
evo i mene... cure bilo je ekstra divno..opušteno..baš sam se ismijala ladyblue..hvala na doceku.. onu veselu ludacu covjek treba izmisliti...toliko pozitivna i luda..i otkačena..e pošteno sam se ismijala.. nego kad smo se ono fotkale..dođe Senka..pa me s leđa zagrli...i još mi govori jesi topla... reko evo ha jarane biće sex-a..a ja nisam se tome nadala
kaže pocy: a ja kolka si
eto ..palac i ja ukebasmo taksi..kad ono frajko prostro novine preko sjedista..kaže prosuo se sok i još se navio..a mi ko ribe mulimo
< Poruku je uredio henna ze -- 26.4.2015 20:04:46 >
Drago mi je sto nam je Ladybubamara dosla, divno se ispricasmo nas dvije, onako bas opusteno i lagano, prekrasoticna, evo i djeci veceras fali samo da je bilo jos malo duze. Nadam se da ti nisam iznevjerila ocekivanju po pitanju domacice Nemoj sta zamjeriti, dorucak zagorio, domacice se uspavala, a mogla si nam vala i kafu skuhati nista ti nebi bilo
Hvala Zenicankama na prisustvu, legende su Palac je prepolovila, bas joj onaj crnac dohakao Henu sam ispipala u prolazu, moradoh vala, ne znam bi li joj neprijatno Auu koje tijelo u zene, nevjerovatno :) Hanica je najljepsa mama na Ringeraji, tek kad nadodje za jkoju godinu, tj stase mogu misliti
Zao mi je sto ostale nisu mogle doci. Ova raja poznata vec su odavno pohvaljen, legende prave.
Posebno hvala mojoj Eedith na hediji, ne uslikah je jer moradoh gucnuti, a nije red da druge gledaju pa krenuse case prinositi, sama sam kriva, popise je Hvala Magicnoj zeni na trociklicu, U se ne skida. Po kuci predvece vozala sva odusevljena. Konacno ce F malo mira imati na svom biciklu
Prostor odlican, salate odlicne, zao mi neprobanih ustipaka
Salmy nasa zenicanka hanicca....majka tri prekrasna kindersa